Funderingar..

Detta har jag skrivit om innan, på andra ställen. Men jag har varken lösenord eller URL till dom ställena längre. Så ja skriver på nytt.
Ibland funderar man på diverse saker. Som, vem uppfann bomurangen?
Va det någon liten sate nere i Australien som en dag var ute och letade efter raka pinnar. Han gick där i solskenet, en onsdag och plockade och hade sig. Sedan hittade han en krökt pinne som han inte ville ha. Och kastade därför bort den. Blev han förvånad när pinnen kom tillbaka? Hur många gånger kastade han iväg den? Hur arg va han när pinnaset kom tillbaka hela tiden? För.. På något sätt så måste ju någon kommit på att bomurangen går att använda till diverse saker som vapen eller bara en göra-hunden-jävligt-förvirrad-när-man-leker-apport leksak..

En annan sak.
Har mjäll mjäll? Om mjäll har mjäll, använder de då mjällschampo? Om mjäll anvnder mjällschampo dör dom sjävla då eller dör bara mjällens mjäll?

En tredje grej.
Om man nu hade vart siamesisk tvilling. Den ena vill gå Natur i gymnasiet, den andra Media. Hur gör man när man tar klassfoto?
Om den av dom tänker på snygga tjejer och får stånd samtidigt som den andra tänker på lastbilar. Är då den sistnämnde psykist sjuk eftersom han får stånd när han tänker på lastbilar?

Det finns mycket här i världen jag inte förstår.
Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback