Gäster...

Hade två amerikanska gäster i helgen... Den ena av dem stod och tittade på snusmaskinen och frågade; "Is that fish?". Får dom inte lära sig nått i skolan alls eller?
Hejdå

Valborg

Valborg idag. Mycke ungdomsfylla... Amatörernas afton. Jag är alko-proffs så jag stannar hemma. Mobbar bara min lever i viktiga matcher så som random onsdagar och 10 mars (Chuck Norris födelsedag).
Hejdå

Måndag

Hurra äntligen måndag!!!!! Bara fyra dagar kvar innan man är ledig.. Kanske bara tre.. Funderar på att ta ledigt på fredag bara för att jag är värd det.
Hejdå

Monster

Monster Garage vs Monster House... Jesse James vs Steve Watson...
Att kolla på Monster House är som att kolla Bostan Maraton slowmotion... Inte kul och jävligt drygt... Därför ska jag jobba lite istället.
Hejdå

Darn

Fan ja festar bara varannan lördag nu för tiden. Måste göra någonting åt detta... Min lever börjar bli på tok för kaxig... Fatta va stryk den ska få i sommar.
Hejdå

Gilberts syndrom

Om någon undrat över varför jag har gula ögonvitor ibland så är det för att jag har Gilberts syndrom.
Men det märks knappt längre.. Men folk har frågat om jag har gulsot lite då och då hihi.
Hejdå

Hmmm

I suspect owls in the moss... Visste att jag skulle få en pissnatt på jobbet.. Den har vart piss också.. Men tiden har ändå gått jävligt snabbt vilken den inte brukar när man har en riktigt dryg arbetsnatt... Så nånting måste ju hända som gör att allt går åt helvete. Men vad.. Fan ta om brandlarmet går för att någon full jävel röker på rummet. Då går jag hem och skiter i detta.. Men något lär hända, känner det på mig. Den här skitnatten har gått för smidigt.
Hejdå

Årets klipp

En gäst som bor här gjorde årets kap. Han bodde här igår också, enkelrum. Och våra billigaste enkelrum är inte så stora plus att det är en över- och en underslaf. Nu kom han ikväll igen och ville ha ett rum för en natt till. Denna gången bokade han ett dubbelrum och trodde antagligen att han skulle få ett större rum och större säng. Han såg mäkta förvirrad ut när han kom till receptionen efter han hade vart på rummet:
-"Det är ju ett likadant rum som jag hade igår."
-"Stämmer bra."
-"Men jag bokade ett dubbelrum."
-"Ja men dom används som både singel- och dubbelrum. Enda som skilljer sig är priset eftersom det tillkommer mer kostnader i form av städning, tvätt av sängkläder och frukost osv när det är två personer i rummet."
-"Aj fan."
255:- åt helvete för honom eftersom det är mellanskillnaden på ett enkel- och dubbelrum.
*ÄGD*
Hejdå

Men snälla

Helvetes jävla tics.. Nu är dom nere i käken och rycker också... Undrade om det var symptom för stress.. Så jag googlade lite:
"Trötthet, sömnsvårigheter, oro och ångest är de symptom på psykisk ohälsa som är speciellt intressanta då de också är kännetecken på att man är utsatt för stress."
-Trötthet känner jag, men jag har vart konstant trött sen jag va 1½ år.
-Sömnsvårigheter har jag, men det beror på grannens hund.
-Oro.. Nope.. ingen oro.
-Ångest, jo visst.. Men bara varannan söndag när jag är jävligt bakis.
Läste om symptomen för utbrändhet också.. Inte en enda träff där.. Så vafan är det som gör att ja har tics i hela jävla nyllet??????????? Kom igen.. Någon som vet? Någon som har ett förslag? AHOUH?
Hejdå


Lysande Sickan

Jag vill bli rik, snabbt.. Hade jag vart kriminell så hade jag nog skaffat mig ett crew och börjat råna grejer.. Kopiera alla Jönssonligans stötar och gjort dem i verkligheten... För att skoja till det så ska alla vara nakna hela tiden och sen ska vi bli kända som Könssonligan.
Hejdå

Sweet propane take me away

Kul arbetsnatt på gång. I källaren är det bröllopsfest.. Massa fulla människor som stampar i golvet och är allmänt jävliga. Sen är det även 20 killar här från ett annat sällskap som har svensexa.. Dom va tydligen stupfulla innan.. Lär inte va nyktrare när dom trillar in i natt. Och här sitter jag.. Som hatar att vara nykter bland fulla människor. Skjut mig.
Hejdå

Mums

Hade en sån där sjuk dröm idag igen..
Drömde att jag skulle besöka mina gamla grannar som jag hade när ja och K-Zed delade lägenhet i Gamlestan. Jag knackade på deras dörr men ingen öppnade. Då hittade jag en toalett precis jämte deras dörr. Gick in, satte mig.. Och började bajsa. Jag satt där i lugnan ro och då kommer Eva in för att tvätta händerna. Hon ser mig inte först utan ja säger "Hej Eva" varpå hon hejar tillbaka och tar fram en stol och sätter sig jämte och vi börjar småprata lite. Sedan kommer grannarna in också och börjar förfesta på toan där jag sitter och klossar. Sedan kommer det in ytterligare en snubbe.. Efter ett litet tag händer det nått skumt med toan som jag sitter på. En gigantisk luftbubbla kommer nere från avloppssystemet och bubblar till så att allt bajs och toapapper flyger upp.. Lite så där bakom min rygg.. Och allt lägger sig på spola-knappen. Ingen reagerar direkt och jag försöker i torka mig, klä på mig, torka av toan och spola i smyg... Jag tror jag lyckas..
Sen vips så är jag ute i en skog, jämte en sjö. Det ska va en "lek". Men den går ut på att spetsa motståndarlaget till döds med träpålar. Varje lag består av ett mindre antal människor och varje lag har även en APC (armored personal carrier) till sitt förfogande. Varje APC i sin tur skjuter iväg träpålar med en ond spets längst fram. Det är en.. Cirkusdirektör som presenterar alla lagen.. Det är två lag bestående av människor och tre andra lag: "midgets, dwarfs and lepricons". I alla fall så är det min tur att börja. Jag sitter i min APC och ska möta hela det andra laget med människor själv. Men dom har försovit sig så istället förvandlas min APC till en vedklyvare eller vafan man kallar de.. Så jag börjar klyva ved inför vintern...
Efter en normal sömn så kan de ju inte komma annat än en normal arbetsnatt..?
Hejdå

Why even try?

Varför ens försöka sova. Började med att grannen övade på sitt steppdans nummer och att Svenska Kennelklubben hade årsmöte utanför fönstret.. Sen fick man tusen sms och ett tjog telefonsamtal.. 'Sova' Unknown Command.
Hejdå

Vår

Nu när våren är här på allvar så blir jag kär i varenda söt tjej jag ser. Jag kan bli kär tio gånger på en och samma dag. Som på bussen nu.. Voine voine. Fast sen vet jag i och för sig inte hur man gör när man raggar plus att jag hade jobbat hela natten och luktade fot.
Hejdå

Tics

Har fortfarande tics i ögat. Haft det i nio dagar nu. Googlat lite under natten och det jag hittar ser fan inte bra ut. Antingen har jag en hjärntumör, ADHD eller tourettes syndrom.... Inte någonstans, hittar jag en mildare förklarning till en veckas tics.. Verkar KUK! va ganska BAJS! kört för mig. Hjälp.
Hejdå

Nå?

Jag tror jag ska börja använda ordet "Nå?" mer när jag väntar på ett svar eller dylikt. Som när vissa puckon ska checka in och bara ställer sig vid receptionen och glor som en jävla get och verkar tro att jag vet exakt vem personen i fråga är och kan plocka upp hans/hennes namn på datorn. Då kan man klämma in ett "Nå?"
Hejdå

Rökfritt

Rökfritt är ett ganska luddigt ord. Kan tolkas som att man får röka fritt... Fast man egentligen menar att det ska va fritt från rök.. Men ändå. Sen kan man undra över vem som bestämde att pingviner ska kallas för pingviner.
Hejdå

Språka på... tecken..

Jag önskar jag kunde teckenspråk.. Det hade vart lite coolt... Och kan säkert komma till nytta någon gång.
Eller om man kunde Tekkenspråk... "I talk with my fist asshole" så man kan spöa skiten ur irriterande människor.. Typ Jesus och Gud och va dom där jävla hippiesarnarnarna nu heter.. Hmmm En hippie, flera hippies, dom där hippiesarna? Den där tjocka hippon? Fyfan vad trött jag är.
Hejdå

Bröl

Saker jag hellre skulle göra än att jobba 8½ timma till:
- Sova
- Dricka öl
- Sova och dricka öl samtidigt
- Leka med en pogostick
- Va hemma
- Va hemma och spela datorspel
- Va hemma och kolla Stargat SG-1
- Va hemma och titta på en pogostick
- Röka mjäll
- Ta över världen med en ond plan
- Odla skägg
- Åka hiss
- Få post
- Hitta på en ny dans
- Finta
- Sätta upp en revy
- HLR
- L-ABC
- Hitta på förkortningar
- Spela pingpong
Eller.. Ne.. Pingpong är jag faktiskt inte så sugen på.. Stryk det..
Hejdå

KY Akademien

Hittade en utbildning som jag blev lite sugen på att söka. Lär va rätt coolt.. Och man tjänar nog bättre än vad man gör på ett hotell.
Hejdå

Sug min röv

Västtrafik kan suga min röv. Kul som fan när bussen går 3 minuter för tidigt från hållplatsen...
Hejdå

Spökelser

Spöket på övervåningen lyssnade på radio igen. När jag öppnade dörren till köket och gick in så hörde jag att radion va igång. Men den stängdes snabbt av. Hoppas jag inte skrämde honom...
Vilken grym grej det hade vart annars... Man ser ett spöke.. Smyger upp bakom och säger BU! Hmmm varför säger man "Bu" när man skrämmer någon? Är det nått tyskt detta med månne tro? Tyskar är fan konstiga.
Hejdå

Ha!

Brödbudet kom nu.. Började flina och sa:
"Höhö.. Ja har precis plockat upp en liftare.. Skitsnygg brud, uppklädd... Plockade upp henne utanför ett hotell.. Pratar bara engelska.. 'Kör mig här ifrån, vart fan som helst' sa hon.. Säkert en hora haha"
Kul att det händer lite på hans jobb också..
Hejdå

Men...

När man tänk sätta sig och chilla och kolla på Cops va fan händer inte då? Nån jävla gäst kommer upp med en laptop och ska sitta och surfa på det trådlösa nätverket.... Kvart över jävla tre på natten?????? Men gå och lägg dig ditt dumma helvete...
Hejdå

HRF ut i strejk

"Hotell- och restaurangfackets slutbud låg i linje med de löneförhöjningar som slöts för handeln. Det skulle ha minskat lönegapet till övriga grupper på svensk arbetsmarknad, som tjänar mer än hotell- och restauranganställdas genomsnitt på 17 400 kronor i månaden."
Undra om ens nån på mitt jobb kommer upp i 17 400:- i månaden.. Förutom cheferna då... Jag är inte ens i närheten av den summan.. Plocka gärna ut mig i strejk... Jag är inte den som är den!!!
Hejdå

Bröl

Ingen som leker med mig på msn... Alla är tydligen upptagna ikväll.. Och Sylvia är i Ulricehamn.. Annars är hon bra på att underhålla mig.. Får väl helt enkelt sitta här och vänta på att Stargate SG-1 börjar.
Råkade trycka in fingret i ögat på mig själv innan.. Eller.. Jag vet inte.. Jag fick ett ryck och SMACK så körde jag in fingret i både pupill och iris.

Jag hade en flummig, dyngrak gäst i natt som kom hem mitt i natten. Så full att han varken kunde prata eller gå. Han visade sitt nyckelkort och jag pekade åt vilket håll han skulle vingla. Sen, ungefär två timmar senare kom han upp igen och sa:
Han - "Jag måste betala"
Jag - "Men du betalade igår"
Han - "Rummet ja..."
Jag - "Ja.... Vad är det då du vill betala?"
Han - "..."
Jag - "...?"
Sen gick han bara iväg... Sicket folk.
Hejdå

Torsdag

Eftersom det är torsdag så bjuder vi på ett klipp från Whose line is it anyway?




Hejdå

Welcome to hell

Detta är ingen rolig vecka. Allt som kan gå åt helvete går åt helvete. Igår krashade nästan hela datorsystemet. Idag fungerar väl allt utan lite datorer, skrivare och annat kraffs.. Plus att jag har två härliga damer som bor här. 50års åldern, stupfulla och på gränsen till odrägliga. I alla fall den ena av dom. Rökt som tokar på rummet.. Jag är förvånad över att brandlarmet inte gick innan. Jag gjorde en liten rassia och skällde ut dom. Då kommer en av damernas son och hans kompis. Bröl bröl bröl och ja har nästan bestämt mig för att nu jävlar åker dom ut hela högen. Men de fick stanna (åååh hoppas ja inte får ångra det beslutet i natt. Men karma borde va på min sida).
Tror den ena har däckat nu, och antagligen den andra också.. Hon va ute och rökte tre gånger på 10 minuter innan.. Antar att de där sista ciggen innan man går och lägger sig är goda..?
Sen i alla fall så står sonen och kompisen här i receptionen och ska va lite coola.
-"Du ska få se en bild här, när ja fick sy 16 stygn i huvudet"
-"Jaha....?"
-"Kolla ser du?"
-BILD-
-"Mmm.."
-"Ah du vet, ja fick en stol i huvudet.. Sen efter det så fixade jag bara till frisyren och sparka snubben i huvudet så han däcka"

-"WOW DU ÄR MIN NYA IDOL!!!! FÅR JAG CHANS PÅ DIG????? SNÄLLA!!!!"


Varför får ja bara alla nötter hit när jag jobbar?
Hejdå


Ahaaaa!

Därför väskan va lite tung... 126,50:- i mynt i ytterfacket... Alltid bra med lite snuspengar..
Hejdå

Men seriöst..

Finns det inget mirakelpiller man kan ta mot ticks i ögat? Börjar bli gött förbannad på detta nu..
Åååååh vad ja vill hem och sova...
Hejdå

Damn

Fyfan.. Kaos på jobbet... Camilla fick avsluta sitt pass med att jobba över en timma. Jag har inte hunnit sätta mig ner förens nu.. 2 timmar senare.. Stress, stress och stress.. Mina ticks i ögat blir ju fan inte bättre av det här.. Parkinson! Parkinson! Parkinson! Parkinson! Och nu slutade kortbetalningar att fungera på jobbet också... Typiskt.
Hejdå

Hultsfred 2007

Hmmm kan inte bestämma mig om det är bra band till Hultsfred eller inte... Ozzy, KoRn, Lamb of god, Dark Tranquillity, Hatebreed, Suicidal Tendencies, Flogging Molly, Gentleman, Svenska Akademien, Timbuktu & The Damn, Roky Erikson..... Enda som jag känner är riktigt grymt är Gentleman och Flogging Molly... Iofs så levererar alltid Timbuktu också.. Men honom har jag sett 60 gånger..
Sen hittade man denna också --> *NY! MILLION STYLEZ FEAT. GOVENOR ANDY [S] <-- och blev överlycklig tills man gick in på Million Stylez MySpace sida och lyssnade för att inse att det kanske va bland det sämsta jag hört sen Håkan Hellström släppte sin debutplatta.. Eller alla hans skivor för den delen. Vad sysslar min Guvenör med? Får väl ligga i tältet med min USCB Allstars t-shirt jag fick av Neklas och nynna på Labba Labba istället.
Hejdå


Men gött..

Nu har jag ticks i ögat och läppen.. En jävla freak show här... Ska fan köra VM i Törnrosa när jag kommer hem. Sätter 40:- på att grannens hund har planerat in KM i damp bara för de..
Hejdå

Hultsfred

Idag släpper Hultsfred massa nya artister... Hoppas dom lyckas överaska me nått jävligt bra och oväntat. Typ.. Matisyahu.. De hade vart riktigt hett..
Hejdå

Bröl...

Funderar på att förtidspensionera mig.. By the way, någon som vet hur det funkar med föräskringsbolag? Har ju en högerarm som vart bruten på fem olika ställen och är helt sne och galen. Läkarna sa att den skulle rätta till sig och bli normal när jag blev äldre. Det har den inte. Den ser ut som ett Z'a. Kan man så här, 16 år senare få ut lite pengar för det där månne tro? Hur gör man för att gå till väga? Mailar en bild och skriver; "Give me cash.. or else.." ? Hjälp.
Hejdå

What to do?

Ok.. På ena sidan. Ett jobb som ger mig ångest, noll i socialt liv, värdelösa arbetstider. Men ändå en go semester då jag jobbar 6 nätter på 9 veckor och en ganska okej lön. På andra sidan. Ett jobb som är jävligt kul, schyssta arbetskompisar.. Men kass lön och 4 timmars pendling med buss och tåg varje dag och fortfarande noll i socialt liv....
Vad väljer man?
Hejdå

Hurra för att få jobba!

Fyfan... Är övertrött efter att vart tvungen att gå upp olagligt tidigt.. Och nu ska man jobba... Fattar verkligen inte ett jävla skit av vad som händer här på jobbet... Allt krånglar och det är besvärliga gäster... Och sen ska ju självklart en från Norge ringa och vägra prata så man förstår. Slutade med hon sa "Jag ringer imorgon." Eller.. Jag tror hon sa det i alla fall. För jag sa "Jepp gör du så." Och lade på luren.
Hejdå

HLR

Vart på Hjärt & Lung utb i 7 timmar nu... Helt färdig i skallen. Bara för det lär ja få ett helvete på jobbet i natt.
Ska försöka bättra mig me blogginlägg också så inte stackars Lunken sitter vid datorn utan något att läsa.
Hejdå

Jackass

Att ingen i Jackass har dött än är ett mindre mirakel.
Hejdå

Söndag

Försöker ferbilt bota min baksmälla med påskmust.. Men det går inte så bra.. Fick iaf en fighting tidning med Chuck Norris av Ymmot.. Kanske ska slänga sig i sängen och läsa.... Fast då somnar jag bara..
Hejdå

Lördag

Vet ifan om det blir öl ikväll.. Det är Conan - Barbaren på TV6
Hejdå

Roskilde

Man blir bara så lycklig när man läser att Lee Perry är klar för Roskilde.... Ska fira detta med lite Påskmust Light, eftersom jag redan köpt alla vanliga flaskor med påskmust...
Hejdå

Whose line is it anyway?



Eftersom det snart är helg så slänger vi in ett Whose lines klipp till.... Kolla på detta utan att garva och du får en blå luftgitarr.
Hejdå

20 min

Om 20 minuter går bussen... Bästa är att ja åker med Henka från Marklandsgatan... Så det brummas bil hela vägen till Thn. Sen åker jag med honom hem också.. Är inte på humör för att jobba över massa timmar idag... Vill snabbt hem, sova, jobba, hem, sova och sen är det lördag.. ÖL!
Hejdå

Whose line is it anyway?



Inte gött att man har 37,6GB av detta? Nahe vad är det då?
Hejdå

Bf

Gött förvirrad i hjärnan efter fem timmars datorspelande... Jag regerade som vanligt -host- men nu är man så slut i skallen så de lutar åt att gå och lägga sig... Måste upp klockan 07 imorn. Olagligt tidigt..
Så det blir några avsnitt Whose Line Is It Anyway?
Hejdå

Nehe

Åkte på att jobba imorn... Hejdå öl och konsertkväll.
Hejdå

Onsdag

Inget jobb på Junkyard idag heller.. Verkar inte bli något imorn. Det bäddar för några öl och lite konserter ikväll!!!!
Hejdå

Jösses

Jag och Ella lyckades med nått som ingen av oss trodde var möjligt. Vi drack en öl på krogen.. EN... Inte två, inte tre, inte 30 som det brukar bli... Utan vi klarade faktiskt av att dricka en öl och sen åka hem.... Första gången på 28 år som ja klarat av detta. Men jag håller fast vid ett av mina tidiagare uttalanden - Dricka en öl är som att spotta en törstig kamel i halsen.
Hejdå

Tisdag

Ledig från Junkyard idag... Ledig tills dom ringer och säger att ja måste komma in och jobba... Så ja kanske är ledig hela veckan.. I så fall blir det nog till att kolla Transwagon på Henriksberg imorgon.. Kanske ta en öl... Men bara kanske.
Hejdå

Kul?

Hade en gäst i natt.. Ställde fram hela frukostbuffén åt honom.. Han tog en macka.. Sen va han klar.. Han va nog i restaurangen i 2½ minut.. Max..
Sen ska man inte tänka onda tankar om spökena här ombord.. För ja gick innan i natt och tänkte att spöket i restaurangen är lite grinigt.. Det skulle ja inte tänkt.. Han hämnades genom att pajja juice-maskinen. En yta på en kvadratmeter av golvet i ena baren va täckt med koncentrerad appelsinjuice.... Så där har ja legat och torkat med en disktrasa i 40 minuter.... Spöket - Jag ber om ursäkt!
Hejdå

Sjukt

Vårat samhälle är jävligt sjukt.
"Offrets vän filmade övergreppet med sin mobilkamera Den 14-åriga tjejen ville ge igen för elakheterna på MSN.
Hon bestämde träff med den 14-årige killen för att göra upp. Då sparkade han henne i magen så att mjälten sprack. Misshandeln filmades med mobilkamera. 14-åringen kommer inte att åtalas för misshandel ? han är för ung."

Kommer helt enkelt undan med det för att han är 14 år.....
Hejdå

2 timmar kvar

Två timmar kvar tills jag slutar.. Är inne på min hundrade kopp kaffe... Och det är säkert hundrade gången jag lyssnar på Ingenting Kvar med Govoner Andy..
Hoppas fan jag får ledigt den 12 maj... Gött sugen på att dricka lite öl och gunga till reggae.. Längesen nu.. Om man inte räknar de danssteg ja tagit i receptionen i natt.. Men jag har iofs inte fått någon öl denna gång..
'Men Govoner Andy tycker det är helt okej'

- Vet ni varför ankor har så platta fötter?







- För att kunna trampa ut och släcka gräsbränder...








- Vet ni varför elefanter har så platta fötter??













- För att kunna trampa ut och släcka brinnande ankor..

Hejdå

Fan

Varför har jag inte lyssnat mer på Govoner Andy innan????? Hur dum i huvudet får man bli? Jag har ju alltid vetat att han är bra.. Men att han är så jävla bra har jag tydligen inte fattat... Lätt en ny favorit i arkivet!
Hejdå

01:22

Ska medela att Sylvia äter äpple just nu.
Hejdå

Äntligen

Äntligen har jag åkt med en soft bussförare (orka stava till choufförörörrr). Det stod sex stycken 16åringar och ville åka med bussen gratis. Han som körde förklarade att detta inte gick, de måste ju betala för sig. En försökte springa på bussen ändå. Då öppnade föraren lugnt sin dörr till hytten och  -BONK-  så va det stopp för det försöket. Sen sa en att han skulle betala för tre personer vilket han gjorde. Kvar, utanför bussen, stod de tre andra och började med det obligatoriska "Du är den fulaste busförare jag sett", "Din morsa <-- insert random insult here -->" och lite blandade könsord. Men en av de tre ynglingarna får den briljanta idén att sätta stopp för bussen. Han lägger sin mopedhjälm framför framdäcket och skriker till sina vänner "HAHA Nu kan han inte köra!" och de två övriga viker sig av skratt och pekar på föraren.
Föraren i sin tur ler, lägger i ettans växel... Och kör.

Man riktigt ser hur paniken griper tag i hjälmägarens ögon då han inser att hans mopedhjälm snart kommer va en mopedtoppluva. Han börjar springa längs med bussen och skriker med gråten i halsen "MIN HJÄLM, MIN HJÄLM... STANNA! MIN HJÄLM!"

Föraren började vissla på en glad visa och körde vidare mot solnedgången. 1-0 till honom! Big up!
Hejdå

Governor Andy tycker det är helt okej

Efter lite pill och trixande har ja nu lyckats meka så ja kan lyssna på Governor Andy heeeeela natten lång. Bängen trålar här i Babylon! Vågar man hoppas på an lugn och bra arbetsnatt? Bäst att vänta med den önskningen lite..
Hejdå

Lördags natt

Securitasväktaren va här.. Han flydde in hit en liten stund för att få lite rast. De hade haft 8 slagsmål som de va tvugna att avstyra bara i natt. Då har de vart betydligt lugnare här.. Nyss åt jag en ostmacka.
Hejdå

Note to self

Hata Katten spelar på Sticky Fingers den 29 april. Fly till en annan kommun så ja slipper höra dom.
Hejdå

Lördag

Lördag... Martina är på Tiger Army och mobbar mig via sms för att jag jobbar. Eva är på Las Palmas och mobbar mig säkert på nått sätt för att jag jobbar hon också... Jag vill också på konsert... Antar att jag får vänta tills Street Dogs den 5 maj och Kultiration den 12 maj (om jag nu får ledigt från jobbet då).
Funderar på att ringa och väcka alla jag känner som festar idag vid 06-tiden bara för att hämnas.. Men eftersom 98% av dom jag känner är ute och super varje helg så blir det nog en rätt dyr telefonräkning... Sen har väl hälften inte ens somnat vid 06-tiden. Så jag får nog skita i det.
Hejdå


NHL

"Sharks tog en av matcherna i Gaylord Entertainment Center och har de två nästa matcherna hemma i ?the Shark Tank?." Måste inge en fruktansvärd respekt hos motståndarna när man spelar i Gaylord Entertainment Center.
Hejdå

3-0

Jag sov bort Hammarby - Treleborg matchen... Bajen vann med 3-0. Antagligen enda segern dom kommer få i år. Rövf.
Hejdå

Bröl

Snart har hälften av mina lilla arbetsperiod gått.. Fyfan.. 'Life' Unknown Command
Hejdå

Kyla

Det kom en skotte iklädd kilt och t-shirt... Han tyckte de va lite kallt ute... Märktes att han inte va en viking..
Hejdå

Stjärnan

Alla Göteborgs a-lagare verkar ha hittat sin sommar-spot där de ska hinka bira och berätta fiskehistorier. "Den va så här stor |----------------------| mellan ögonen änna." Nämligen på en trappa utanför jobbet som kallas stjärnan. Polisen har vart här två gånger denna veckan och kört iväg dom... Men man blir ju bra sugen på att gå ut och knäcka en öl och berätta om när man metade nere vid reningsverket hemma i skogen.
Hejdå

Brödmannen

Satt på jobbet och undrade vart fan vårat bröd hade tagit vägen.. Så jag ringde bageriet. "Tur du ringde, våran förare har försovit sig". Ok... Gött att dom inte märker det själva.. Utan att ja får ta tag i saken.. Tar någon timma sen kommer tillslut ett brödbud. Han är stressad och springer nästan in med brödet och säger:
-"Kan jag ställa det här nere? Jag har skitbrottom!"
-"Jag kan ta det"
-"Ah bra!.. Det är fan stressigt nu."
-"Ah ok, men det är lugnt, ja bär upp brödet."
-"Toppen, annars då? Allt bra, vad har du gjort på senaste?"
-"Öh.... hade inte du brottom?"
Hejdå

Göteborg

G?teborg


Det är inte kört eller? Får nog flytta hem till skogen snart om man inte vill bli mördad...

Hejdå


Mjau

gp.se kan man läsa om en 64årig direktör som blitt kidnappad. Både polisen och tidningen har interjuvat den kidnappade mannens granne som säger "Nu tar vi hand om mannens katt." Öh.... Jag känner att det stora journalistpriset hägrar här...
Hejdå

Kultiration

Kultiration har releasparty på Nef lördagen den 12 maj. Hoppas fan jag får ledigt... Chefen.. Snäääääälla..?? -hundögon-
Hejdå

Apoteket

Blä för hypokondriska äckliga gamla tantskrällen som ska stå och prata om klåda i underlivet i hundra år så att man inte hinner med vagnen.....

Min irriterande bjällra jag hängde upp i morses är nu nedtagen... Folk har ingen humor.

Hejdå


Hurra

Givande arbetsnatt.. Det enda jag har gjort är att sätta upp en irriterande bjällra som plingar till varenda gång man öppnar eller stänger dörren till receptionen... Undra hur lång tid det tar innan någon stör sig på den, hihi.
Hejdå

Fredag

Just fan... Det är fredagen den 13 imorgon.. Se upp för galna knivmördare och hockymålvakter...
Hejdå

Aftonbladet.se

"Stana rasar mot 'lyskuppen' i Ö-vik Avbrottet misstänks vara planerat." <--- ?
Om nu ljuset slocknar i en ishockyhall... Och om det nu va en KUPP!!!!! Borde det inte va som Lunken sa.. En ljuskupp?
Hejdå


Idioter...

"Man hämnades på grävling
En äldre man misstänks för grovt brott mot jaktlagen sedan en grävling hittats ihjälsvulten med fastbundna tassar.
Det var i förra veckan som tre anställda från Skogsstyrelsen hittade grävlingen utanför Kristinehamn och konfronterade mannen. Han sa att grävlingen tagit saker för honom och att hade rätt att göra vad han ville med den, säger en anställd till Kristinehamns-Posten."

Klart han har rätt att göra vad han vill eftersom grävlingen tagit saker av honom........................?
Hejdå


Bröl

2007-apr-11 16:16

Nu är det äntligen klart. Vi flyttar hela bloggsystemet till Port80 i Sverige natten mellan torsdag 12:e och fredag 13:e med start 01.00.

Flytten innebär ett driftstopp på 5-12 timmar. Den nya driftmiljön har fler servrar med förhöjd kapacitet, ökad bandbredd, bättre säkerhet, mm.  Vi kommer att kunna erbjuda bättre prestanda och framför allt får vi bättre kontroll på driftsituationen.

Vi hoppas att du har överseende med driftstoppet och att vi får fortsatt förtroende att leverera bloggtjänsten till dig. Efter flytten kommer vi att ta itu med några viktiga buggrättningar och ett antal prioriterade utvecklingsbehov. Vi ser gärna inspel från dig om vad som är mest angeläget.

I samband med flytten lämnar vi varumärket och firmanamnet BlogSoft och byter till Blogg Esse AB.

Blogg.se-teamet

Då har jag inget att göra på jobbet den natten............... Men detta kanske är bra eftersom blogg.se för tillfället fungerar nästan lika bra som Västtrafik.
Hejdå


Humor

Kolla in Mackes bilddagbok och datumet 11 april. Humor på hög nivå!!
Hejdå


Vårkonserter

Elephant Man Trädgår´n 19 maj 20.00 290:-
Svenska Akademien Pusterviksbaren 25 maj 22.00 120 :-
Peps Musikens Hus 25 maj 20.00 170 :-
Kapten Röd & Majorerna Pusterviksbaren 5 jun 22.00 80 :-
Hejdå

Darn

MacGyver krockar med COPS i natt.... Vafan ska man göra då..?
Hejdå

......

......

Moderaterna börjar kräva saker.. Vart fan är denna världen på väg?
Hejdå

Bara så att ni vet..

När jag läser igenom lite saker som jag skrivit för längesen så ser jag fler och fler stavfel.. Men jag lider av Hypkondrisk Dyslexi... Bara så att ni vet... Men jag försöker stava rätt från början och sen läsa igenom all text för att undvika att sådant uppstår.....
Hejdå

*snyft*

Kollade igenom lite gamla saker jag skrivit min kära blogg... Hittade detta:

Augustibuller 2007
NAHE!! För Toy Dolls är inte klara för Augustibuller 2007 då eller? Nahe? För det är inte gött eller? Nahe? Vad är det då? Fyfan!!! Jag ska åka dit som fan. Ska åka dit 5 ggr i år... Reka tältplats.. Fixa och dona.. Trixa och greja.. Det är helt galet vad bra de kommer bli.. Eufori och endorfiner dansar polka i min hjärna just nu. Plus att jag är ledig på Gogol Bordello.... Hurra för mig.
Hejdå.
2006-nov-09 @ 03:20:58 Permalink I min förvirrade lilla hjärna.. Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Tänk så lycklig och ovetande man va då..... Men nu har ju syrran bestämt sig för att den 4 augusti är en bra dag att gifta sig på....
Hejdå

TV3

Tv3 har några filmer som dom visar om och om och om och om igen... När jag och Kiffe dela lägenhet (då bodde jag i köket för den som undrar..) så körde dom En riddares historia fyra gånger om dagen på både TV3 och ZTV. Det roligaste är att veckan innan dom började köra denna filmen om och om och om och om och om igen så hade jag och Kiffe hyrat den... Men nu har TV3 istället börjat köra Ghostbusters 2. Den kommer i natt vid 03:35 tiden och det är nog tredje gången i år som de visar den... I alla fall vad jag vet... Undra vad dom tänker med.. För visst.. Det är en gammal hederlig film.. Men så jävla bra är den inte.... Or is it? -Musik och filmmontage... TADAAA en cliffhanger-
Hejdå

På tal om..

På tal om Borås.. Undra hur det går för deras X-antal meter höga jävla Pinocchio-staty dom ska bygga... Hejdå miljontalskronor som man kunde använda till något bra.. Den idén känns ju lika smart som om någon skulle åka ner till Iran och bli baconförsäljare..
Hejdå

Vad är problemet?

Jag ser verkligen inget problem med att bygga höghus... I Borås ska man rösta om ett hus på 25 våningar ska byggas eller inte... Det va likadant me något hus i Göteborg.. Förfan.. Bygg höga hus om dom är snygga.. Allt är bättre än alla fula jävla 80-tals bunkrar som vi har nu... Städerna växer.. Folk behöver någonstans att bo.. Alla vill bo så centralt som möjligt.. Finns det inte plats att bygga ut en stad på bredden så är höjden det enda alternativet.. Så varför inte bygga höghus inne i stan? "Neeeeee det är fuuuuult." Ah för Bergsjön är jävla snyggt det också eller??????
Hejdå

Filmtips

Om ni inte sett Crank så tycker jag ni ska göra det.. Den va rätt cool.. Smart idé, rolig och snyggt gjord..
Hejdå

Hultsfred 2007

Jag mailade Rockparty och frågade varför de har höjt biljettpriset så kraftigt i år. Fick dett till svar, vilket faktiskt låter rimligt:

Tjenare.
 
Lessen för det sjukt sena svaret.
 
Över 2000 ligger vi som tur var inte.Ska förhoppningsvis dröja ganska många år innan vi hamnar där.
 
Det som hänt är helt enkelt att 1) gagenivåerna har över lag stigit sjukt mycket på slutet - mycket beroende på att artisterna inte längre tjänar några pengar på sina skivor (under våra 22 år har det aldrig förekommit en lika drastisk ökning på bara ett år som det gjort de senaste 12 månaderna) och 2) att den ökade konkurrensen i Norge trissat upp priserna i Norden.
 
Traditionellt har den nordiska marknaden legat ganska lågt jämfört med resten av Europa. Och det har varit helt okej, eftersom det är den ekonomiska verklighet vi leger i. Men när Quart plötsligt fick en seriös konkurrent i Norge blev det budkrig mellan dom två festivalerna. Och när artisterna i år började få "europeiska gager" i Norge undrade dom varför Sverige och Finland skulle betala mindre.
 
Vill inte tråka ut dig med ett alltför långt och trist mail. Men anledningen är helt enkelt att artisterna vill ha redigt mycket mer pengar i år. I år kommer Korn tillbaka till Hultsfred för samma gage som dom skulle fått förra året. Var dom själva som erbjöd den dealen. Och samma summa som förra året kändes hög, men ändå fair, kändes i år som rena reapriset. Så mycket har gagerna faktiskt gått upp.
 
När vi såg varåt det barkade med gagerna diskuterade vi om vi skulle behålla vår tidigare bandbudget och börja inrikta oss på mindre band eller höja den med en tredjedel och kunna fortsätta boka riktigt stora headliners. Och då valde vi det högre priset.
 
Återigen - lessen för det sena svaret.
 
Ha det grymt.
//Håkan

Så nu vet ni också..
Hejdå

Kaxigt?



Jag vet... Gammalt klipp... Men det är så jävla kaxigt att det är värt att kolla en gång till....
Hejdå

Just fan...

Jag drömde att jag sprang runt i en värld kombinerad av Counter Strike och Battlefield idag... Jag sköt ihjäl två personer med en AK-47'a sen tog magasinet slut och jag scrollade på mushjulet och fick upp en 9mm pistol och sköt den sista fienden.. Sen kastade jag ut ett medic-pack och helade mig själv medans en av de jag hade dödat tittade upp mot mig och sa "Jag skickar ett sms under tiden jag väntar på att få spawna". Sen kutade jag vidare in i en skog.. Undrar varför jag hade en brunk manchesterkavaj på mig..
Hejdå

warpdrive-wannabe

     [16:53]    RIKER has disconnected: Read error: Connection reset by peer
     [16:53]    RIKER has joined
     [16:53]    RIKER has disconnected: Registered
     [16:53]    RIKER has joined
     [17:23]    RIKER has disconnected: Read error: Connection reset by peer
     [17:24]    RIKER has joined
     [17:24]    RIKER has disconnected: Registered
     [17:24]    RIKER has joined
     [17:24]    ntn: bra uppkoppling riker
----------------------------------------------------------
Hejdå

Somliga straffar Jehovas med det samma...

Hej jag är 28 år och vakna med två stora röda finnar som lös så jävla starkt att Rudolf med röda mulen skulle ta självmord av ren ångest om han hade sett mig...
Hejdå

Rövf

Fan.. När jag för en gång skull har någon att gå och kolla på Hammarby med så är det kvällsmatch och jag jobbar natt.. Så de blir jävligt tajt för mig... Eller iofs så kan jag gå direkt från matchen till jobbet.. Jag kanske hinner... Gha... Har fem minuter på mig att bestämma mig... Men han skulle till krogen och dricka öl.. Den biten blir jävligt dryg eftersom jag ska jobba... Möta upp honom precis innan match kanske... Fan... Allt är min jävla fittgrannes fel..
Hejdå

Idioter

Idiotgrannar.... Är det inte damphunden så är det Hibbymonstret och hans jävla borrmaskin... Nu har han borrat i över en halvtimma.... Finns det ens så mycket att borra i en lägenhet?
Hejdå

Idioter

En gubbe på Pressbyrån skällde ut hon som jobbade där eftersom det hade gått för lång tid för att han skulle kunna förnya sin spel-bong... Som om det va hennes fel att han är segast på jorden...? Pucko..

Jag börjar komma upp i den åldern då man kan sitta på pensionärs-sätet på bussen... Det som är längst fram.. Det va ett perfekt ställe att plate spotta... Ja spottade gärnet.. Men 063 lös med sin frånvaro.. Och hon som körde fick torka mitt saliv...
Hejdå

Idioter

På Aftonbladet.se kan man läsa om ett jävla pucko i USA hungerstrejkade i 16 dagar för hon ville att en deltagare i Idol skulle bli utröstad... Alltså... Hur jävla dum i huvudet får man bli? Roligaste är nästan: "Samtidigt uppmanar den anonyma bloggaren samtliga andra hungerstrejkande sympatisörer att avbryta och invänta ?nya strategier?." Säg inte att det finns fler som henne... I så fall är det hyfsagt kört för vår planet..
Hejdå

Aftonbladet.se

"Samantha Fox nödlandade på gård i Norge. Blev bjuden på godis." Aftonbladet sparar inte på krutet så här efter allt påskfirande...
Hejdå

Bröl

Den som jobbar åt mig hela veckan får 40:- och en dosa snus.
Hejdå

Filmkväll

VM i filmkväll... Ska nog plöja igenom 4-5 stycken.. Bara därför att..
Hejdå

Nahe?

Ja har vart vaken i 24 timmar.. kört 90 mil... Supit mig full och snott en hockyklubba.... Vad har du gjort idag?
Hejdå

Urgh

Jag är nog tröttast i universum idag............................................................................................ Man är inte 27 år längre..
Hejdå

Jesus är död

_Tussilago_  säger: Imorgon får man äntligen säga "Jesus är död, vi vann!"

Hejdå

Torsdagsfunderingar

Saker som jag och många andra funderar på när torsdagen närmar sig är:
- Varför stavas rosa rosa och inte råsa?
- Varför stavas genre genre och inte schanger?
- Har mäjll mjäll?
Hejdå

Torsdag

Plats: 7'ans ölhall
Tid: 17:00 - 17:30
Tag med: Gott humör
Lämna hemma: Vinterkräksjukan
Hejdå

Göteborgs LOL-festival



Snubblade över min musikvideo jag gjrode som slutprojekt i skolan. Men jag måste först säga att (varning för lam bortförklarning) jag fick slut på tid och idéer. Därför är den rätt crappy... Finns några bitar i mitten som jag gillar.. Men annars är den rätt plhääääää.... Sen fuckade renderingen upp lite.. Meningen är att ljud och bild ska va synkat.. Men det laggar lite..
Grupp: Mikrotone
Låt: Must make money
Hejdå

Vafan

(Från Aftonbladet.se)
"Nu gifter sig Linda och Fadde 'Om tre månader blir jag fru Darwich'". - Vafan.. Har inte dom redan gift sig 30 gånger?
Hejdå

Poker

Jag och Lunken ställde upp i en pokerturnering i måndags. Både tänkte "Vi åker väl ut inom 45 minuter" vilket va planen eftersom båda två skulle upp tidigt dagen efter. 1927 personer ställde upp.. Men inte fan åkte man ut.. Över 2 timmar.. Kanske 2½ till och med.. Så fick vi äntligen åka ur.. Lunken på 58'de plats (har ja för mig) och jag på 31'a.
Förstapriset var ett par boxershorts.. Så vi ville inte vinna ändå.. Ställde upp i en till igår med samma inställning.. Dock bara 1000 deltagare.. Slutade på 48'de plats.. Trött som ett jävla monster.. Och idag är ja fan inte kry alls.. Så ja va tvungen att stanna hemma från Junkyard.. Hoppas ja kan jobba imorn.
Hejdå

Metaltown

Ny artister till Metaltown i Gbg den 30/6.
Machine Head (US)
Raised Fist (S)
Nine (S) 
Cult Of Luna (S)
Hardcore Superstar (S)
Sturm Und Drang (FIN)
Hejdå

Svenskaspel.se

Svenskaspels.se's nätpoker är ju så jävla riggade så det finns inte. Tänker fan inte spela en enda hand till på den jävla skitsidan.
Hejdå

Man måste ha karaktär...

Martina säger (11:51): haha vi ska faktiskt INTE dricka öl!!
KoskenkorvA säger (11:51): yeah right
KoskenkorvA säger (11:51): du, jag och ella... på stan.. soligt väder.. och INTE dricka öl...
KoskenkorvA säger (11:51): hör du  inte själv hur löjligt det låter?
---------------------------
Hejdå

Ragga brudar!!!!

En annan raggningsreplik som inte heller fungerar är; "Hej vad heter du på Lunarstorm?"
Hejdå

Mail-frenzy

Lika stressigt på jobbet i natt som övriga veckan. Känner mig verkligen mör i kroppen efter allt detta hårda arbete. Detta har jag hunnit med än så länge från 21:30 - 03:45:
- Svarat på två mail
- Mailat Polska Institutet och frågat om jag är från Polen eller Preussen.

Jag hoppas på Preussen, annars får ja lägga hotellkarriären bakom mig och börja plocka bär eller sno cyklar. Sen kan man ju tycka att Preussen inte är ett land.. Och då tycker man rätt. För Preussen var ett härtigdöme som löd under det Polska riket fram tills 1657. Men blev sedan ett självständigt tyskt kungarike.. Hur vrickat de nu inte låter..
Men Preussen fanns fortfarande när farmors pappa flyttade till Sverige 1898 (Preussen upphörde officiellt att existera den 25 februari 1947). Så eftersom det fans, tekniskt sett, så kan det ju va så att jag härstammar från Preussen... Anywho, så har man inte mycke att göra när man funderar på ifall man härstammar från Polen eller Preussen.. Och eftersom Preussen inte har nått lag med i kvalet till fotbolls EM så får jag hålla på Polen!

Där fick ni er en liten lektion i historia.
Hejdå


Polska Institutet

Polska institutet har en grym slogan - "Det trodde du inte om Polen"
Hejdå

Ragga brudar!!!!!!

Jag kom på en egen variant av hundtricket när man ska ragga på brudar. Stentricket... Du går ner till en park en solig sommar dag och letar upp en skara vackra flickor. Sen tar du fram din favoritsten... Sular den allt va du pallar i huvudet på den som är minst snyggast (så är hon ur vägen). Sen går du lugnt fram till de tjejerna som är kvar och säger; "Nemen, är det häääär min favoritsten ligger... Hur är det med er då tjejor?" Sen är saken beff och allt är klappat och klart!
Hejdå

Tråk tråk tråk

Det enda jag känner för nu är att sitta på Roskildes festivalområde och glassa i solen med en öl i handen och vänta på nån riktigt grym konsert...
Hejdå

KoskenkorvA

Fick dagens roligaste länk av Daniel. För er som inte orkar klicka på länken så kopierar jag in texten. Läs sen drar vi till Umeå!!!!!!

"Spritmoln närmar sig Vasa
Ett ljusrött spritmoln driver som bäst mot Vasa österifrån. Polisen uppmanar allmänheten att stanna inomhus, stänga fönstren och lyssna på Radio Vega.
Spritmolnet kom ut i luften tidigt i morse efter en explosion i Altias Koskenkorva-fabrik i Ilmajoki.
Det innehåller ren 38-procentig Koskenkorva. Den ljusröda färgen beror på att man vid tidpunkten för explosionen höll på med produktutvecklingen av produkten Kossu Romance, en Koskenkorva smaksatt med smultronessens.
Molnet är inte livsfarligt, däremot kan man bli rejält berusad om man andas in ångorna.
Alkoholforskaren Ö.L. Tölkki vid Stakes uppskattar att en kvinna av normalvikt får en berusning på ca 1,5 promille, medan en normalviktig man kommer upp i 1,2 promille, om de råkar komma in i molnet, som på grund av smultronessensens höga kemiska vikt, färdas på mycket låg höjd.
Molnet beräknas nå Vasa inom en timme. Sedan färdas det vidare över Kvarken.
Polisen i Umeå är i alarmberedskap eftersom meteorologerna tror att molnet kommer att upplösas i regn över staden."

Hejdå

Tuuur

Jag gick igenom Nordstan hem från jobbet.. På väg till bussen.. Lunkade fram och tyckte att jag va lika cool och grym som vanligt.. Det är en promenad på tio minuter och när ja väl kom fram till busshållsplatsen så märker jag att ja kanske inte va lika cool som jag först trodde. Har knallat förbi massa massa människor med ryggsäcken öppen... Tur jag inte hade packat ner massa gulddubloner i den... Dom hade nog ramlat ur då.
Hejdå

Arnold rules

Arnold i högform.
Hejdå

Jobb jobb jobb

Lördagar... Då har vi flest gäster och man tycker att det borde finnas saker att göra på jobbet... Detta har jag gjort mellan 21:30 - 03:20
- Släppt in brödbudet



Ja de va nog allt... Börjar få lite tråkigt.. Funderar på att ringa taxi och beställa 25 bilar. Sen när alla står parkerade här utanför ska jag öppna dörren och skrika APRIL APRIL sen gå in och låsa.
Hejdå

Gäster...

Kom in tre gäster nu, en man och två kvinnor. De beställde väckning imorgon och en taxi. De två kvinnorna börjar röra sig ifrån receptionen medans mannen står kvar och ser fundersam ut, varpå han säger:
Mannen - "Vart är tjejerna?"
Jag - "Tjejerna?"
Mannen - "Ja dom som jobbade i restaurangen och hon som jobbade här i receptionen?"
Jag - "Tyvärr.. Det är bara jag kvar.."
Mannen (granskar mig och ser sen besviken ut) - "Jaha.. Då får jag väl nöja mig med mina systrar"
Sen går de alla mot ett rum... Sicket folk...
Hejdå

Tjuvlyssnat.se

Svensk tjej och norskbrytande kille ~20 sitter och pratar om vilket land som är bäst.
Tjej: Men hur kommer det sig att alla norrmän kan svenska men ingen svensk kan norska? Ni tittar ju tamejfan på svenska barnprogram! Erkänn att alla dagar förutom 17 maj så sörjer ni att Kalmarunionen är upplöst.
Kille: Nej!
Tjej: Jo, gör ni ju visst det. Sverige är bäst.
Kille: Nej, för i Norge där har vi vikingar. Sverige har bara... Basshunter.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tyvärr något som vi alltid kommer få leva med. Vi har även Linda Rosing, Aftonbladet och Carola... Det är kört..
Hejdå