Serie

Snubblade över en länk till en grym serie á la serietidning.. fast på nätet..
http://drmcninja.com
Mycket nöje!
Hejdå.

Headline!

Såg en rubrik på en löpsedel när jag gick hem från jobbet.
"Svenska tjejer luras till att spela in porrfilm mot sin vilja"
Alltså.. Jag förstår vad det handlar om.. Men.. Jag tycker ändå det låter jävligt skumt. Kan man bli lurad med sin vilja?
"Hej jag vill ha ett paket bitsocker, sen vill jag gärna bli lurad tack"
"Okej, det blir 40:-"
"40:- ?????"
"Nej jag bara luras, bitsocker kostar 12,90:-"
"Jag tänkte väl det LOL"
"LOL"
"LOL"
"n00b"
"Precis"

Det var i alla fall tur att min Mp3spelare gick sönder efter att lönen hade ploppat in på kontot.
Hejdå

Shit

Utklipp från min favorittidning Aftonbladet. (Fatta hur uttråkad jag är på jobbet när jag till och med läser aftonbladet.se)

"Regeringen utlyser vapenamnesti - illegala vapen får lämnas in utan risk för straff. 1993 under den förra borgerliga regeringen utlystes en likadan amnesti under tre månader. Då fick polisen in över 17 000 handeldvapen – och en luftvärnskanon."

WTF??? Vem fan har en luftvärnskanon hemma??? Det är fan på gränsen till helt jävla galet... Men bara på gränsen...
Hejdå.


Hem från jobbet

En rolig grej händer när jag gick hem från jobbet. Gick igenom Nordstan vid 06:45-tiden och såg en plånbok på golvet. Tog upp den för att kolla som man gör när man ser en plånbok och ingen är i närheten.
Det enda jag hittade i plånboken var en använd snus och en lapp där det stod "Så du trodde du skulle hitta pengar din billiga jävel" Fan va jag garvade =D
La den på ett annat suspekt ställe så att någon annan skulle hitta den =)
Hejdå.

03:00

Då va klockan snart 03:00.... igen....
Börjar bli hungrig.. Ska dra den fetaste vulgoräden i kylskåpet som världens någonsin skådat när jag kommer hem.
Hem stavat med G utan ett H i början blir Gem.
Hejdå.

Vintertid

Fyfan för vintertid. I alla fall när man ska jobba hela natten. Jag har vetat om att vi går över till vintertid hela kvällen, men det va inte förens nu det slog mig. Har haft en jävligt tråkig timma nu mellan 02 och 03 (Med undantag för att Sylvia har vart så snäll och lekt med mig på MSN). Och nu ska jag behöva uppleva den jävla timmen en gång till. Känns välldigt onödigt faktiskt.
En rolig grej hände dock. Har ni kollat på Frasier nått? Har ni sett hur Niels springer? Jag såg att brödbudet kom, så ja tänkte vara snäll och springa bort och öppna dörren åt honom. Mit i ett löpsteg kom jag på mig själv; fan jag springer ju som Niels.
Sen satt jag i receptionen och garva för mig själv medans två norska gäster gick förbi.

Fan, har fått den där jävla Venga Boys låten på hjärnan... Boom boom boom.... Hoppas den låten omkommer i en hemsk olycka.. Hur fan nu det ska gå till..
Hejdå.

Playlist

Playlist för bröllopsfesten:
- Pointer Sisters - im so excited
- Village People - In the navy
- Ricky Martin - Un dos tres
- After Dark - La dolce vita
- The Weather Girls - It's raining men
- Gyllene Tider - Leva livet
- Las Hijas del Tomate - The Ketschup song
- Venga Boys - Boom boom boom
- Vet inte vad artisten heter - Kan inte titlen heller men den går så här "Hejpa hejpa jåba jåba JEJ jåba jåba JEJ JEJ JEJ. Maija HI maija HO maija HO HO"
- Cindy Lauper - Girls just want to have fun
- BeGe's - Staying alive

Blir bara deprimerad om jag fortsätter skriva upp alla. Ska trycka in gräs i öronen nu så jag slipper höra mer på skiten.
Jag och Henke snackade lite om det. Är det så att de som spelar som Dj's på bröllop och firmafester har skrivit på ett kontrakt med de stora skivbolagen i USA om att  den måste spela YMCA, It's raingen men och I will survive så att ingen glömmer bort låtarna? Annars får de inte sin Dj licens eller sitt Dj körkort eller vad det nu kan tänkas vara..? Man undrar ju även om de svenska skivbolagen är med i hela processen och slänger in krav på Gyllene Tider, Magnus Uggla och även kräver att man dammar av Orup i vissa lägen..
Hejdå.

Länkar

Jag börjar förstå den här sidan mer och mer nu. Har lyckats fylla i personuppgifter om mig själv. Har även fyllt i Jag gillar/Jag gillar inte - listorna som finns på varenda hemsida där man måste logga in sig. Undra om det är någon EU-lag som säger att det ska, bör och måste finnas en lista på alla hemsidor i hela världen? Har även lagt till länkar i länkarkivet som man bör göra för att vara en god internetanvändare.
Jag vet ärligt talat inte varför jag skriver om detta i min blogg. Jag tror det beror på att jag är så fruktansvärt uttråkad på jobbet. Det är bröllopsfest i källaren ikväll. Tror det är 19'onde gången jag hör Pointer Sisters - I'm so excited sen i tisdags. Kör dom Dr Alban ikväll igen så säger jag upp mig.
Önskar jag kunde skriva om något roligt som har hänt, men det har verkligen inte hänt nått kul på hela kvällen. Hoppas på att någon kommer online på msn.. Brukar kunna bli lite roliga grejer då.
Jag hör av mig senare.
Hejdå.

Ninja!

HAHAHA..... Två från receptionen skall på maskerad ikväll. De bytte om på jobbet för att sen sticka till festen. Den ena är utklädd till ninja och den andra är en utomjording.
När de sminkade sig så fick jag höra några meningar jag aldrig trodde jag skulle få höra i hela mitt liv:
"Jag har en påse grönt blod hemma"
"Vi måste ha mer flärp"
Precis när de skulle gå så kom hela bröllopssällskapet ner från restaurange. De va inte direkt förberedda på att mötas av en ninja och en grön alien kan jag säga.
Hejdå.

Hurra

I Göteborg ikväll:
Nikola Sarcevic på Sticky
Juliette and The Licks på Trägår'n
Stefan på Hotellet

Fyfan. Jag jobbar alltid när det är massa bra konserter i stan. Jag skulle jobbat när Jurassic5 spelade, men fick som tur va ledigt. Jag ska jobba när Gogol Bordello spelar. Fan om jag inte får ledigt den dagen.
Och i natt går vi över till vintertid. Detta betyder att jag får jobba en timma längre som jag inte får betalt för.
"Men det får du ju igen när du jobbar en timma kortare när vi går över till sommartid" NEJ. För jag jobbar aldrig den veckan då vi går till sommartid. Som jag ser det så förlorar jag 100:- och 2 timmar per år bara för att jag jobbar här.

Min Mp3spelare la av när jag skulle åka till jobbet också. Hatar att lyssna på andra människor när jag åker buss. "Hörde du att tant Frulén i 4C hittade ett ställe som sålde fikon till ett jättebra pris per hekto" bla bla bla. Orka bry sig.
Hejdå.

Skjut mig

Fyfan skjut mig. Vilken jävla misär det är på bygget nu.
50 åriga gubbar och lufgitarrer samt en massa Gerd'ar som hoppar upp och ner... Så jävla hett är det inte.
Från att jag fyller 40 så tänker jag inte gå på en enda firmafest. Om jag gör det så ska jag vara nykter och filma för att sedan använda i utpressninssyfte mot mina arbetskompisar. Tänk om dom fick se en video med sig själva imorgon när de vaknar upp i bakfyllan.
-"Vad är ångest?"
-"Rätt, nu är det din tur att välja kategori"
-"Då byter jag till Insekter för 300 tack"

Det lär ju lukta turkisk rodeo där nere sen. Och jag kommer få gå runt där nere och fixa massa grejer inför morgondagen. Nu är det fan synd om mig.. Ärligt.. Jag är värd något för det här.. Cheesburgers, here I come.
Klockan är över 01:00 och Dj'n ska egentligen sluta, men han lyckas slänga in en sista låt med Dr Alban  (Sing halleluja som han redan spelat 2ggr innan).
Hejdå.

Gubbfylla

Jag känner en gubbfylla på gång igen. För fjärde kvällen i rad ska det vara fest och håll i gång på jobbet.
Ikväll är det firmafest. Vilken blandning människor alltså. 20 stycken som ser ut som Percy Nilegård och en tant som ser ut att heta Gerd. När jag tänker på namnet Gerd så tänker jag på en som ser ut som henne. Gerd va förvörigt på väg att ta the expressway ner för trappan. Snubbel snubbel snubbel balans.. Good Riddance.

De satt uppe i restaurangen och käkade lite innan. Under tiden kom det fram en snubbe till receptionen.
"Hej jag ska spela skivor här ikväll, jag är Dj"
Han såg inte ut som en Dj, han liknade en börsmäklare. När festen drog igång öppnade han med Let me entertein you. Fyfan vad B. Nu kör han samtliga hits från de första 14 Absolut Music skivorna.
Han hade den där looken..
..den som säger: "Kolla på mig, jag är börsmäklare, jag kör volvo och jag är en stolt ägare av Absolut Music 14"
Sedan kom det en Percy parad + en Gerd som alla tågade ner i källaren för att drömma sig tillbaka till 70-talet och dansa några varv för att sedan sätta sig ner och toksupa med ursäkten "Mina fötter har svullnat upp så jag måste bara sitta ner en stund".

Det är nått speciellt med att se 50åringar dansa disco till musik spelad av en börsmäklare.
Vad är det med medelålders människor och Gloria Gaynor? Är de så rädda för att trilla av pinnen att de måste shake da ass till I will survive för att på något sätt övertala sig själva att de kommer leva tills nästa firmafest?

Nu ska jag hämta mig lite kaffe (kaffet på jobbet är inget annat än laxermedel med brun färg) och titta på parningsdansen.

Just det. Om ni undrar varför jag stavar så dåligt så är det för att jag lider av hypokondrisk dyslexi. Men jag försöker verkligen rätta alla stavfel jag hittar samt försöker undvika sär stavning (tihi fNiZz) så mycket som möjligt.
Hejdå.

Aftonbladet

Finns det någon sämre tidning än Aftonbladet?
Här om dagen när det var en stor brand i en tunnel i Norge, då väljer dom att ha Naomi Cambell åtalad för misshandel som förstanyhet. Vem fan bryr sig om den avdankade idioten?
Nu gjorde jag ett litet test. Jag gick in på deras sportsida för att kolla om jag kunde hitta något av följande ord; chock, kupp eller attack.

Dessa rubriker dök upp:
AIK's hemliga sockerchock  - WTF?? Hemlig sockerchock? Seriöst?
Svenssons taktikkupp - Men ärligt?

Dom skriver ju inte ens om nyheter längre. Enbart chockkuppattacker hit och dit. Väntar bara på rubriken:
"Big Brother Linda i tårar - skalade lök" (Sagt av Lunken någon gång för längesedan)

Ärligt, finns det någon tidning som misshandlar språket mer än Aftonbladet? Detta jävla komplex till brittisk media gör mig förbannad. Hela jävla tidningen borde förbjudas (utan Virtanens blogg.. Han är väl den enda på bygget som skriver bra.. Fredrik, snälla! Kan du inte byta arbetsgivare?)

Jag ska fan sluta läsa Aftonbladet. Enbart plocka fram den då jag känner mig för glad. Då kan jag läsa lite så ja blir på dåligt humör igen. Fast ibland kan man läsa vissa artiklar för att man vill skratta. För dom är så värdelöst skrivna. Valfri unge på valfritt dagis skriver fan bättre än majoriteten på den där blaskan.

Ne, nu börjar jag bli för arg. Måste göra något annat.
Hejdå.

Livet

Dagens citat om livet kommer från Stockholm.

Julian säger: men ska man va värdelös ska man fan va värdelös på allt, inklusive hämta mat från en indisk restaurang.

-------------------------------
WORD!

Storm 2.3

LOL @ Storm.
Jag kollade Aftonbladets hemsida när jag vaknade. "TIO TUSENTALS STRÖMLÖSA, EXTRA EXTRA!!"
Alltså. WOW, vilken SUPERSTORM!! =) Jag hade ju väntat mig tusentals garage utan tak, hela trailerparks bortblåsta och minst 17 hundar som blåst rakt in i X2000. Men nej nej.. 2 kvarter utan ström i Trollhättan, det va allt. Hela Aftonbladets redaktion sitter där: "Jaha... Och vafan ska vi skriva om nu då?"

Hmm.. LOL @ Me. Vad fan ska jag skriva om nu då?
Får väl fortsätta dricka på min Joy-Must som jag köpte imorses.
Hejdå.


Storm 2.2

Jävla massmedia.. Ni är skylldiga mig en storm!!! Har vart med om värre väder när någon nyser på Hissingen förfan. Det enda som har hänt under hela morgonen är att nån tölp (tölp är ett ganska underskattat ord.. Det ligger bra i munnen. När jag tänker på en tölp så har han träskor på sig) kört på ett träd som redan låg på vägen. GG n00b.

Och vad är det med alla tidningsbudshallikar som står i varenda gathörn över hela Göteborg och delar ut gratistidningar? Det är ju bara en tidsfråga innan maffian vill in på den delen; "This is my corner focker!"
Såg en sån tidningsutdelare vid Sahlgrenska. Vet ifan vad han höll på med.. Övade CS-moves såg det ut som. GG n00b.

Det kom kontrollanter på bussen idag med. Som tur  vad så hade jag mitt månadskort framme som den scout jag är. Men de kollade bara de som satt längst bak i bussen. But why? De andra då? GG n00bs.

Hittade i alla fall julmust på Hemköp. JULMUST!!!! Så jävla gott. Mycket godare än påskmust, fråga inte varför.
Ingredienser i julmus: Jul, Happiness, Must och Joy.

Sedan såg jag nummer 044 i min platespotting. Happiness and Joy!

Sedan såg jag två söta tjejer på bussen. Den ena va så söt att jag ville ringa mamma och fråga; Can I keep it? Pleas?
Happiness and Joy!

Jag ska äta ostmackor snart. Happiness and Joy!

Jag har massa Rapé portion för en gång skull. Lyxsnus. Happiness and Joy!

Jag lyssnade på Matisyahu hela vägen hem från jobbet. Fyfan vad han är bra, har ni inte hört honom så måste ni verkligen lyssna på honom. Happiness and Joy!

Hade jag inte haft så bra musiksmak så hade jag lyssnat på Joy Division.

Tänkte på lite andra flummiga saker på vägen hem också. Har glömt va det va nu. Jag tänkte skriva ner dom eftersom jag är ganska glömsk. Letade i väskan efter en penna, men hittade ingen. Hittade däremot en febertermometer. WTF?
Nu ska jag dricka julmust.
Hejdå.

Storm 2.1

WTF?
Jävla fjollstorm.. Vad är alla så hysteriska över. Det blåser ju fan knappt ute. Båtjävlen har ju inte gungat ett skit under hela natten. Jag som hade väntat mig värsta hoolabandoolaåkturen på jobbet. Vad fick man? En kopp te och en kafka-bok...
Antar att allt kommer tillta under dagen, men vad bryr jag mig? Då sover ju jag..

Det luktar fan gubbfylla i hela receptionen fortfarande.
Sen glömde jag äta brownies också.... =(
Hejdå.

Storm 2.0

Nu äntligen börjar det blåsa och gunga lite. Jag vart lite orolig för stormen ett tag. Trodde den skulle komma tidigare. Den kanske fick punktering på vägen.
Det luktar gubbfylla i hela receptionen. Norska och danska gubbar vägrar förstå när de ska sluta supa, svenska med för den delen. Tur att jag inte är gubbe än så jag kan fortsätta som jag gör ;)

Nu ska jag äta oxe. Köket slängde den mat som blev över. Jag som tänkte tatt med det hem. Men det kanske var lika bra. Tror nämligen råttorna är mätta sen igår.
Hejdå.


Storm 1.2

Tack Andy för länken.
Kära vänner, va inte rädda. Gör som Andy och Lunken, kommentera gärna. =)

Tänkte berätta lite om vad som stod i länken som Andy gav mig. Den handlar alltså om åksjuka, sjösjuka osv.
"Dels blir hjärnan förvirrad över ovana rörelsemönster som inte tidigare finns registrerade. "
"Den förvirrade hjärnan påverkar flera nervkärnor i hjärnstammen. Det är framför allt reaktioner i vakenhetscentrat, kräkcentrat och vaguskärnan som ger åksjukesymtomen."
"Det överstimulerade kräkcentrat ger illamående och kräkningar."

"Eftersom man inte kan dricka uppstår också en vätskebrist- uttorkning. Även kroppens temperaturreglering påverkas."

"I svåra fall sprider sig kaoset i hjärnan ytterligare med apati, blodtrycksfall och förvirring som följd. I det här stadiet kan den sjösjuke vilja kasta sig i sjön."

Måste säga, det låter verkligen likt en lördagkväll på Sticky Fingers.
Hejdå.


Storm 1.1

Ibland är mitt jobb helt okej. Speciellt som igår då när jag fick äta lamm och potatisgratäng för det blev mat över. I natt får jag oxe och bakadpotatis + BROWNIES. Mitt jobb är gott. Sanna mina ord.
Jag ska göra ett nytt försök på att ta med mig mat hem, om nu köket inte slänger allt. Jag ska dock göra mitt yttersta för att förhindra detta. Sen, imorgon så får vi väl se om det blir jag eller råttorna i soprummet som får sig ett skråvmål.

Vinden börjar tillta lite mer. Det börjar gunga på ganska bra, eller så beror det alla fulla danskar i källaren.
Det är nämligen fest och partaj här på båten denna veckan. En fråga man kan ställa sig är; När gästerna blir fulla och båten gungar som sautan, kommer dom gå rakt då?
Tänk om någon av dom skulle pricka in sin vingliga gång så bra att han kommer i perfekt balans jämtemot båtens gugningar.
Hmm en sådan fylla ska jag sikta på nästa lördag då jag är ledig. Måste bara ha en storm också. Kanske fungerar lika bra med stormkök.
Hejdå.

Storm 1.0

Jag sitter på jobbet och inväntar stormen som ska dra fam över landet inatt.
För er som inte vet så jobbar jag på en båt som är ombyggd till ett hotell. Så det kommer gunga rätt friskt här inatt. Det har redan börjat svänga lite.
Jag ska snart kasta ankar och börja se över lite lösa föremål.
Min kompis Martin kom med världens roligaste idé:

[22:09:43] Totalt Jävla Martin says:
Gå och knacka på varje rum där det bor folk och ge dem en flytväst och förklara att "Den här är bara till för nödfall, det kommer inte att hända något, men man vet ju aldrig" och sedan bara lunka iväg lite förstrött!

HAHA hade jag haft flytvästar så hade jag gjort det.. Eller jag kanske kan modifiera lite.. Knacka på och säga "Hejsan, tänkte bara säga att flytvästarna hittar ni under sätet"
Sen kan dom få leta igenom hela rummet och fråga sig själva vilket säte jag menar.

Kommer hålla er uppdaterade om stormen och all kalabalik som väntas här!
Hejdå.

IQ

Det serverades lamm på jobbet igår. Jag fick också smaka. Anledningen till att jag fick smaka va att de hade för mycke mat över. Så mycket att de skulle slänge massa. Då fick jag den briljanta idén att jag kunde ta med mig mat hem så slipper jag gå och handla nu när det är stormvarning på gång.
Ni som känner mig kan ju redan ekvationen:
stefan + briljant idé = L O L
Så även idag. Lamm vill tydligen inte ligga förpackat i en plastburk i en kyl i 10 timmar. Lamm blev arg och fick en konstig färg samt en ganska äcklig doft.
Så nu har vi en ny ekvation.
stefan + briljant idé + storm - mat = hur fan ska jag överleva tills imorgon?
Till detta kommer även ett kök som luktar massgrav p.g.a det där jävla köttet jag släpade hem.
Well, en god gärning har jag i alla fall gjort. Råttorna i soprummet fick sig ett skråvmål. Det är dom värde de små liven.
Hejdå.

Funderingar..

Detta har jag skrivit om innan, på andra ställen. Men jag har varken lösenord eller URL till dom ställena längre. Så ja skriver på nytt.
Ibland funderar man på diverse saker. Som, vem uppfann bomurangen?
Va det någon liten sate nere i Australien som en dag var ute och letade efter raka pinnar. Han gick där i solskenet, en onsdag och plockade och hade sig. Sedan hittade han en krökt pinne som han inte ville ha. Och kastade därför bort den. Blev han förvånad när pinnen kom tillbaka? Hur många gånger kastade han iväg den? Hur arg va han när pinnaset kom tillbaka hela tiden? För.. På något sätt så måste ju någon kommit på att bomurangen går att använda till diverse saker som vapen eller bara en göra-hunden-jävligt-förvirrad-när-man-leker-apport leksak..

En annan sak.
Har mjäll mjäll? Om mjäll har mjäll, använder de då mjällschampo? Om mjäll anvnder mjällschampo dör dom sjävla då eller dör bara mjällens mjäll?

En tredje grej.
Om man nu hade vart siamesisk tvilling. Den ena vill gå Natur i gymnasiet, den andra Media. Hur gör man när man tar klassfoto?
Om den av dom tänker på snygga tjejer och får stånd samtidigt som den andra tänker på lastbilar. Är då den sistnämnde psykist sjuk eftersom han får stånd när han tänker på lastbilar?

Det finns mycket här i världen jag inte förstår.
Hejdå.

Lägemhetskompisar

Fatta att bo med Stålmannen. 
"Kan du flyga mig till jobbet, jag missade bussen"
"Fan ja missade sista beställningen i baren.. flyg mig runt jorden så tiden går baklänges så ja kan beställa en öl till"
"Om du inte fixar disken efter dig så plockar jag fram kryponiten"
"Vems trikå hänger på tvättstället?"
Jag hade lätt kunnat tänka mig att bo med honom. Hellre honom än Spindelmannen.
Tänk att inte komma ur sängen för man ligger inbäddad i ett spindelnät bara för att Spindelmannen haft en mardröm.
Och fan för att bo med Hulken. Tänk er när han kommer hem efter att ha jobbat 10 timmar på löneavdelningen på Volvo och det står skitiga stekpannor överallt. Sen får han psykbryt, blir grön och sparkar en tillbaka till medeltiden och man får bo i en grotta och lyssna till namnet Groghfrott.
Ne fan. Stålmannen verkar va grym att bo med.
En från Transformers hade vart coolt att bo med också.
"Lugnt, jag fixar bil till Roskilde.. Öh du TRANSFORM!"
Jag kollade på ett avsnitt av Transformers här om dagen faktiskt. Det va en av dom som förvandlade sig till en Polaroidkamera. Jag kan ju säga att han hade bara en liten biroll. Han är nog inte den viktigaste i serien. Men bra att ha med sig om man ser en sällsynt fågel.. Kan jag tänka mig.
He-Man hade nog inte funkat att bo med. Då kan inte pappa komma på besök. Han är allergisk mot katter. Man kan ju inte ha Battlecat i förrådet hela tiden..
Jee jee.. dags att jobba vidare.
Hejdå.