Markus

Markus rules =D
Fick sms av honom nu "Jag älskar iaf dig, lol" allt han skrev... höjde mitt humör =D
Markus kicks ass!
Hejdå

Torsdag

Fick hänga me Leithe innan hon drog till Sälen,,, Hon är nog roligast på jorden.. efter Frida... Dom delar nog förstaplatsen....

Sen fick ja hänga me Martina och Eva på stan... De va fan jälvigt mysigt. Gick förbi NK's julpyntade skylltfönster.. Inget säger jul mer än en rastafaridvärg som rider en stor gul snigel, en röd mask och en maskin som pressar bajs.... Gick den inredningsdesignern på knark???
Hejdå

Sova

Ja måste göra nått åt min sömn.. eller min brist på sömn... eller åt det faktum att jag inte känner mig utvilad efter att ja lyckats sova... Kanske borde anställa en personlig medvetslöshetsklubbare eller nått... Någon som känner att han eller hon vill klubba till mig i bakhuvudet en gång om dagen med en kofot? Si så där runt midnatt?
Hejdå

What the fuck...

"
 
Chockhöjd skatt på snus
Efter nyår höjs tobaksskatten på snus med 100 procent.
Priset för en dosa General lössnus (50 gram snus) höjs från cirka 26 kronor till 36 – 37 kronor.
En dosa General portionssnus (24 gram snus) höjs från cirka 26 kronor till 31 kronor."


Jävla förbanade helvete till regering. Är ni glada nu era äckliga jävla sorkarslen till idioter som röstade blått?
Snart byter jag land. Orkar inte med alla jävla idioter längre. Jag ska bli kung över en egen ö (Grönland) dit ingen annan får komma.
Hejdå.

Sömn

S Ö M N ! Jag vill sova =/
Får väl bli några hundra avsnitt av Frasier igen.
Hejdå

What the fuck...

"Kannibalen Lennart Persson som är dömd till sluten rättspsykiatrisk vård för dubbelmord jublar idag.
Han har fått 71 304 kronor i sjukpeng av försäkringskassan."

WTF??? Ja byter snart medborgarskap. Malle, blir det nån jävla flytt till Grönland nån gång snart eller?
Hejdå.

Niles

Niles i serien Frasier måste va den BÄSTA birollen i historien.
Hejdå.

Sova?

Är det inte det ena så är det de andra sa flickan som hade näsblod. Men i mitt fall. Om det inte är så att jag vaknar vid 06-tiden när jag är ledig så har ja problem att somna. Försökt somna i 4 timmar nu, men det går fan inge bra..
Synd att man inte hade nån gamal skolbok från gymnasiet här.. Då hade ja somnat på stört.. Kanske borde tanka ner lite Falcon Crest. Det kan nog funka..
Hejdå.

Westlife

Fyfan.. Det borde finnas en lag som förbjuder Westlife. Varenda gång reklamen för deras nya jävla piss-skiva dyker upp på nån hemsida så spelas det en jävla låt också. När ska dom få livstids fängelse för brott mot mänskligheten egentligen?
Hejdå.

Idiot

"Mamman kan ha värmt sin baby i mikron. I dag åtalades hon, misstänkt för mord.
  – Vi har bevis som tyder på att en mikrovågsugn kan ha varit inblandad i barnets död, säger utredaren Ken Betz, enligt AP."


Hur JÄVLA dum i huvudet får man bli? Borde finnas en lag mot idioter. Då kanske vi slipper 90% av jordens befolkning. Va underbart det skulle bli här då...
Hejdå.

Juha Valjakkala

"Juha Valjakkala var inte inlåst - tog sig lätt ut. Staketet är bara 40 cm högt, vem som helst kan hoppa över det".
Min fråga lyder: Varför ha ett staket om det bara är 40cm högt? Sen kan man även undra vad en trippelmördare gör på en helt öppen anstalt (med ett 40cm högt staket). Speciellt när han redan har rymt två gånger innan och försökte rymma ytterligare några gånger.
Hejdå.

Konserter

Eek-A-Mouse  8 december - Jag jobbar =(
Backyard Babies 11 december - Ledig men har jobbat natten innan.. alltid förvirrad på måndagar =(
Cradle Of Filth 14 december - Faktiskt ledig =)
USCB Allstars 15 december - Faktiskt ledig =)
Sultans of Ping 2 februari - Jag jobbar =(
Kris Kristofferson 18 mars - Jag jobbar =(
Cannibal Corpse 19 mars - Jag jobbar =(

2 av 7 =(
Hejdå.

Eek a mouse

Eek a mouse på Sticky den 8 december... OCH SJÄLVKLART SÅ JOBBAR JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag jobbar fan alltid när det är bra konserter. Och det är ett sådant jävla helvete att få ledigt från mitt jävla jobb också...
Vad har jag gjort mot alla världens konsertbokare???? Varför hatar dom mig?
Hejdå.

Nu....

...är vi nog ute och cyklar lite. --> klick <--
(Jag vet, den är hundra år gammal).
Hejdå.

Kärlek..

Detta måste vara äkta kärlek. --> klick <--
Hejdå.

Video

Vem fan köper en video nu för tiden? Att gå in på SIBA och fråga efter en video är inte det lite som att gå in på Volvo och fråga efter en häst? Så jävla 1800-tal.
Sitter och lurar på om jag ska orka mig ner till stan och hitta någon julklapp till random medlem ur familjen. Men ja orkar nog inte. Kommer nog spela datorspel istället.
"Nae mamma du får ingen julklapp i år, men där emot fick ja 4 personer med en nade på Camp Gibraltar banan i BF2142. God Jul."
Hejdå.

Jag gillar mig ibland

Ibland är ja fan bäst. Som nu. Blev hungrig och insåg att ja inte har någon som helst ennergi eller lust till att fixa ett par mackor. Ja vad hittar jag inte i kylen? Färdigjorda mackor som ja fixade här om dagen.
Det är fan inte dåligt att lyckas överaska sig själv så ofta som jag gör. Hurra för mig.
Hejdå.

Humor

KoskenkorvA säger: hellu
FeddE säger: hello bello
KoskenkorvA säger: ingen har skrivit till mig på msn på hela dagen.. började tro att min msn va trasig =)
FeddE säger: hallå?

------------
Hihihihihihi
Hejdå.

Just det...

När jag gick hem från jobbet så såg jag en kille och tänkte "Satan i gatan vad han var lik Mattias". Knallade där efter vidare några meter och vem möter jag inte då? Jo du gissade rätt. Mattias. Sånna saker händer mig ganska ofta... Både kul och lite skrämmande.

Folk som använder sig av ordet 'snackis' borde tvingas äta gristungor tills dom imploderar.

Jag har insett att jag har verkliga problem med att säga 'EKG-kurva' tio gånger snabbt för mig själv.

Hejdå.

Måndag igen..

Usch vilken seg arbetsnatt.. Fyfan.
Stefan+öl+Gogol Bordello+bakfylla+jobba=Error
Jag vet fortfarande inte varför jag tog med mig osten in på toaletten...
Undra varför man dricker öl egentligen, visst det är jävligt gott med öl. Men det är inte kul att supa längre.
Tränar fotboll på fredagar, så då slipper ja supa. Men det är en verklighetsflykt som fungerar. Kanske ska ta och göra som den tjommen som stod utanför gympahallen vi tränade i i fredags. Han stod under en lampa och spelade lufgitarr och sjöng på "Kung i baren" av Magnus Uggla. Bara så där... Han kan inte ha vart riktigt frisk. Man borde kanske sluta med att va semipsycho och bli mentalt störd på allvar. Sitta inlåst i ett litet rum i något hus i en skog i Västerbotten och tro på fullt allvar att man är en pirat eller en indian. Där snackar vi verklighetsflykt. Kan bli kul.. Någon som hänger på?
Hejdå.

Måndag

Äntligen är det måndag. Om drygt en timma så slutar jag jobba och är sen ledig en hel vecka. Vad ska ni göra? MOHAHAHAHA! Plus att det kanske blir en tripp till Köpenhamn och se Gogol Bordello som sagt. Hoppas nu bara att fiolpelaren skriver upp oss på gästlistan. Jobbigt om man kommer dit och man inte är uppskriven... Vill ju som sagt inte åka till Danmark i onödan..
Hejdå.

Fylle Stefan

Jag blir så glad när Fylle Stefan överaskar Bakfylle Stefan med små presenter.
Jag trodde att jag bara skulle ha en dosa snus under hela söndagen, men då har Fylle Stefan köpt en extra och gömt den i jackfickan så att Bakfylle Stefan ska kunna snusa ordentligt. Visst är jag snäll?  =D
Hejdå.

Gogol Bordello

Va på Gogol Bordello igår. Sjukt i satans jävla hålfot va bra det var... Måste va det bästa livebandet i världen. Det va ingen idé att ens kolla på Danco Jones för det fanns inget som kunde toppa Gogol Bordello igår kväll..
Sen stod ja och Neklas och Josse  i baren och flumma. Då kom sångaren, han som spelar dragspel och han som spelar fiol fram och börja prata med mig. AHOUH? Mig? Ja kännde inte igen dom först för ja trodde de skulla va mycket längre allihopa (dom va kortare än lilla mig hihi). Dom va verkligen trevliga.. Snackade ett ganska bra tag och det slutade med att ja Neklas och Josse nu står uppskrivna på göstlistan på deras utsållda Köpenhamnsspelning. Hur coolt är inte det? Hoppas nu bara att dom skriver upp oss.. Vill ju inte åka till fucking Danmark i onödan. Man kan ju bli smittad. Och jag är så nöjd över att allt detta hända utan att någon av oss sprang efter Gogol Bordello som några överkåta fjortisar som just fått känna doften av fis för första gången samtidigt som dom vart på en Darin konsert och det började rinna i byxan.. Utan det va fan nästan tvärtom.. Dom som sprang och ville leka med oss medans vi bara chilla och drack öl och inte fattade ett skit. Jee jee.. Lutar åt en liten danmarksresa för mig och Neklas och Josse iaf =))
Hejdå.

Elefanter

En elefant balanserade på en liten liten spindeltråd, det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant. Två elefanter balanserade på en liten liten spindeltråd, det tyckte dom va så intressant så dom gick och hämtade en annan elefant...................
Gick och sjöng den för mig själv en natt när jag hade tråkigt, men tappade räkningen någonstans kring 370 och orkade inte börja om. Kul jobb....
Hejdå.

Gäster...

En från restaurangen gick hem för ett tagsen, så sa hon "Vi lämna kaffet på om du vill ha".
Då kom en gäst och nästan skrek: "DU STÄNGER AV KAFFEKOKAREN SEN FÖRFAN. JA KAN INTE SOVA ANNARS KOMMER BARA LIGGA OCH VÄNTA PÅ ATT DET SKA BÖRJA BRINNA"
Jag lovade dyrt och heligt att inte glömma bort kaffekokaren. Det tog ett litet tag sen ringer gästen från sitt rum och frågar mellan vilka tider frukosten serveras samt avslutar samtalet med: "DU HAR VÄL INTE GLÖMT KAFFEKOKAREN????"
Hade inte så många andra val än att gå upp och stänga av kaffekokaren.
Vart tog alla normala människor vägen? Varför fick inte jag följa med? Kanske för att jag inte heller är så normal..
Hejdå.

Fotboll

Jag va och tränade fotboll innan jobbet idag. När vi kom till gympahallen som vi skulle träna i så va den låst. Så vi fick göra ett litet inbrott i andra änden. I skolan. Sen snirkla oss igenom massa korridorer för att till slut komma till hallen. När vi väl va inne så kunde vi inte tända lamporna i hallen.. Då va det bara till att börja dyrka elskåp för att hitta en on/off knapp, vilket vi lyckades med också. Sen va det bara att spela och springa som tokar. När våran träning skulle slutat så stod nästa lag och bonkade på dörrarna för det va ju låst för dem också.. Assysriska skulle träna.. dom va inte så glada på oss.. Många arga ord ropades.. Men vi fnissa bara.. Men vafan.. Hade inte vi kommit in så hade inte dom heller fått träna.. Dom borde va tacksamma..
Vi måste va idioter. Göra inbrott för att få träna fotboll en fredagskväll....
Hejdå.


Aftonbladet.se

Aftonbladet.se är inget annat än ett stort slöseri av ettor och nollor.
Hejdå.

Gäster...

En gäst kom upp kl 05:00 iklädd morgonrock och med en trämask i handen. En sådan mask som Jim Carrey hittar i The Mask. Han går ut på landgången och slipar på den med sandpapper i några minuter, sen går han in igen. But why?
Hejdå.

Yeah?

Tiden går fort när man har roligt, och även nu... Eller.. Jo.. Alltså.. Så här är det. jag är på jobbet och jag har så jävla tråkigt. Tiden går så jävla långsamt. Men samtidigt inte. För jag läser Cyanide & Happiness (tack för länken Kiffe(in och läs och klicka Next för fler)) som är jävla roliga samtidigt som klockan faktiskt är 03:20 och det känns som om jag bara har vart på jobbet i nån timma.
Nu ska jag nog läsa vidare och sen ska jag kolla Buffy.
Hejdå.

Julklapp

FeddE skicka en rolig länk. Så nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp.
Klicka
här.
Hejdå.

Polisen...

(Hämtat från aftonbladet.se - årets julklapp?)
"Narkotikapolisen slog till i centrala Göteborg. Ett 30-tal misstänkta drogtestades under onsdagseftermiddagen. - Vi jagar givetvis ungdomar i första hand. För att stoppa nyrekryteringen, säger Peter Kron, inspektör på narkotikaroteln. Polisen tog hasch, amfetamin och sprutor i beslag. Och Subutex, som används vid drogavvänjning."

Ok.. för att förhindra rekrytering. Varför då beslagta Subutex som är för drogavvänjning?
"Men snälla polisen jag försöker bli av med mitt beroende"
"Bra, men vi beslagtar ändå detta så du måste köpa knark"

Suck..
Hejdå.

Bajs

Såg en sjuk grej på Jay Leno nu. Nån överlevnadssnubbe som va gäst och visade lite tips och tricks på hur man överlver under extrema förhållanden. Så om ni befinner er någonstans i Afrika och är törstiga och hittar massa nyproducerad elefantbajs så kan man ta upp en klump och pressa ut vätskan och dricka det. För det va tydligen steriliserat. Tror nog fan ja hellre hade dött av törst.
Hejdå.

Garderob

Började snacka lite med Martin på msn. Då kom jag på att Otto har mitt överkasst. Han hade det som täcke när vi va i Malmö och jag drog hem tidigare än honom. Martin tyckte att jag skulle "säga till honom" haha. "Hej Otto du har mitt överkasst, ta med det till Sticky Fingers och häng in det i garderoben tack" Eller vaddå? För jag träffar sällan Otto.. Förutom på krogen eller nån konsert här och där.
Sen kom jag på att jag en gång lämnat in en hängmatta i garderoben på Sticky så dom lär inte bli förvånade. Martin hade lämnat in en sopborste en gång.. Undra va det sjukaste är som man kan lämna in utan att dom bryr sig? "Hej jag har en väska och en familj från Filipinerna också.."
Hejdå.

Danskjävlar

Ur ett mail till jobbet:
"Vi er interesseret i en paket med juleudstilling og julemiddag om bord en aften og eventuelt et besøg på teater."

Visst visst... julutställning, mat och teater. Klart ja fixar det. Ja slänger in ett par vinterdäck på köpet när jag ändå håller på. Detta är förfan ett hotell inte en jävla eventbyrå. Sverige - Hugget ur granit. Danmark - Utbajsat ur lera.
Hejdå.

Stulet

Detta är stulet rakt av från Warpdrive... Vissa har för mycket fritid =)

< zayin> Så här ligger det till:
< zayin> På ica så kostar vindruvor 19:90kr/kg, antagligen så ligger de flesta affärer där runt.
< zayin> Jag gick och köpte lite vindruvor, 35 stycken för att vara exakt. Dessa vägde tillsammans 0.410kg. Detta ger ett styckpris på 23öre per vindruva.
< zayin> I affären så frågade jag om de avrundar ned till 0 vid priser under 25ören, det gjorde dem.
< zayin> Från att gå in på ica tills jag kom ut tog det ungefär 2minuter.
< zayin> Man kan alltså gå in, ta en vindruva, gå till kassan och få ut vindruvan för 0kr på 2minuter.
< zayin> Om man säger att man ska ha 100vindruvor så tar det 4timmar, om man räknar med att var 10:nde minut så uppstår det en 4minuters kö. ((100*2+10*4)/60=4)
< zayin> 100 vindruvor kostar (0,410/35)*100*19.90=23.31kr det ger en timlön på 23.31/4=5.83kr som är ungefär 6kr.
< zayin> En kinesisk arbetare tar 4kr i timmen och kan jobba 60timmar i veckan. Alltså 10 timmar om dagen om man ger honom ledigt på söndag(vilket ger en lön på 280kr i veckan. Ica Supermarket i årsta har öppen från 9-22 alla dagar alltså 13timmar.(Detta ger ju 3 timmar outnytjad tid, men nu ska vi inte vara snåla).
< zayin> Nu finns det 1000000+kineser om vi säger att bara 1000 av dem går med på att betala resan till Sverige mot att få garanterat arbete, vi ger dem 280kr i veckan mot att de i 10 timmar om dagen går fram och tillbaka till kassan och "köper" en vindruva för 0kr.
< zayin> Genom detta tjänar man(6*60*1000)*12=4320000(inkomst), (4*60*1000)*12=2880000(löner),4320000-2880000=1440000.  
Alltså 1,44miljoner kr per år(!)

HAHAHA Så jävla rolgit =D
Hejdå.

Hammarby

Mitt älskade Bajen.. vad gör ni? Nu har dom i stort sett sållt hela A-truppen. Lycka till att hålla sig i toppen av Allsvenskan med reservlagsspelare.
Hejdå.

Gäster...

Varför vill människor inte förstå vad man säger?
- Hej har du något ledigt rum?
- Ja, men det enda jag har kvar är med dusch och toalett i korridoren.
- Ok, har du inget med dusch på rummet?
- Nej, bara med dusch och toalett i korridoren. Alla andra är bokade.
- Ok..  Men jag kan inte få ett rum med egen dusch då?
- Nej... Dom är bokade allihopa.
- Ok.. Men jag kan ta sviten då.
- Men.... Den är bokad. ALLA rum med dusch och toalett på rummet är ju bokade.
- Ok.. Så det finns alltså inga rum med egen dusch?
- Nej.. Dom är bokade... Finns bara med dusch och toalett i korridoren.
- Så allt som finns kvar är då alltså rum med dusch och toalett i korridoren?
- NEJ NEJ JAG HAR TUSEN SVITER HÄR. ELLER VARFÖR INTE TA NYCKELN TILL MIN LÄGENHET!! SOV I MIN SÄNG, ÄT MIN MAT OCH FÖR GUDS SKULL GÖR DET GRATIS!!!!

Förstå vad jag säger människojävel... Tror dom på allvar att bara för att dom tjatar så trollar jag fram ett rum åt dom??? Varför finns det så jävla många idioter?
Hejdå.


Usch

Det värsta med att jobba är nog när man har slutat och ska ta bussen hem. Det är alltid så jävla mycket folk. Nästan så att man har rövsex med 75 personer varje morgon. Sen får jag aldrig någon sittplats heller. Jävla snorungar... RESPEKT för de äldre innan jag knäcker okbenen på er med en träsko.
Men men... Bara 37 år kvar sen slipper man jobba så mycke.. Tiden går fort..
Hejdå.

Klockan är 05:53...

...och jag är tröttare än en narkoleptiker som inte fått sitt morgonkaffe.
Fan om jag inte kan sova idag.. 5-6 timmar är allt jag begär.. Gärna 8 timmar eller varför inte 10?
Människan är ju dum i huvudet. Varför inte göra som björnar och andra djur. Gå i ide över vintern. Sova några månader, vakna upp i april. Klämma i sig några familjepizzor och sen dra till Roskilde.
Ska sikta på det nästa år.
Hejdå.


Jag är så jävla smart...

...när jag är nykter.
Synd att jag inte är så teknisk av mig bara att jag kan bygga saker. Men jag ska i alla fall ta patent (ah jo för det kommer jag orka) på idén med ett alkolås till mobilen. På helger mellan vissa klockslag så måste du blåsa i nått litet hål i mobilen. Är du för full spärras alla nummer utan taxi. Då slipper man vakna upp dagen efter och tänka "nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej"
Hejdå.

Jay Leno

Satt och sneglade lite på Jay Leno Show. En tjej som kröp in i en diskmaskin. Nu snackar vi inte den största diskmaskinen i världen. Den va fan ganska liten. Hur mycket fritid har man inte om man på allvar funderar på ifall man får plats inne i en diskmaskin och sen verkligen lyckas krypa in i skiten och stänga luckan? Skaffa dig ett jobb förfan.
Hejdå.

En miljon

Om man fick en miljon kronor. Då skulle man kunna lägga upp det så att man fick 25 000:- i månaden i 3,3 år och ändå ha 10 000:- över till snask.
Hejdå.

Warpdrive

Weeeeeeeee Warpdrive är fan humor på hög nivå.
Hejdå.


Volcom

Man tycker ju att översta knappen på ett par jeans för 1000:- borde hålla längre än 4 månader.. Fuck you Volcom.. Så jävla fet är jag inte.. Jag har ju till och med börjat träna fotboll...
Hejdå.

Vårdcentralen

(Hämtat från gp.se, en artikel om att Vårdcentralen Spinnaren i Gamlestan är dåliga på att svara i telefon)
"- Det är urskämmigt att det här inte fungerade från början och för varje dag som gått har det blivit skämmigare, säger Anette Josefsson."
NEJ det är urskämmigt att du använder ord som urskämmigt och skämmigare förbannade fjortis.
Hejdå.

Jämställdhet?

(Hämtat från Aftonbladet.se - trivsam prick i en grå vardag)
"Särskilda kvinnoplatser i parkeringshusen. Det kräver folkpartiets riksdagsledamot Cecilia Wigström. Det är ett sätt att öka kvinnors känsla av trygghet, säger hon, till aftonbladet.se"
But why? Hur fan ska man känna sig tryggare som kvinna bara för att man har en reserverad p-plats? Känns tävrt om tycker jag. Då vet ju våldtäcksmän vart dom ska vänta istället. Bara att sälla sig jämte just den här p-platsen och chilla tills nån parkerar.
Är detta rätt väg för jämstäldhet mellan kvinnor och män? Det finns redan för få parkeringsplatser i Göteborg. Satsa dom pengarna på att bygga helt nya istället. Men om det blir så att kvinnor får särskillda parkeringsplatser.. Ja då kan du fan skruva ihop IKEA möbeln själv brudjävel.
Hejdå.

Nummret till Säters Mentalsjukhus tack.

Fan ja drömde att min granne hemma i Nitta, Ingrid av fet al-qauida boss och hade tatt över farsans hus för att tillvärkade mördar-robotar i källaren. Hon hade byggt en fet mur av jord omkring huset.. Jag tillhörde motståndsrörelsen och va sprängmedelsexpert och sprängde hela muren tillsammans med Lincoln Burrows från Prison Break och en delfin... Vi va tvugna att hålla andan hela tiden som vi satte dit sprängmedlet. Sen dök folk in igenom jordvallen och firade. Själv gick jag över till min granne och visade upp min truckermustach som ja hade blitt  tvingad att odla när jag var krigsfånge.
Shit...
Hejdå.

4D bio

(Hämtat från Aftonblade.se - tidningen som ger mig viljan att leva, en artikell om 4D bio (som 3D fast med ett D till))
"I Danmark finns en liknande biograf, men annars är 4d-bion den första i sitt slag i Sverige."
Jag visste inte att Danmark låg i Sverige eller menade de kanske Skåne?
Hejdå.

Kungen

Gled in på samtalsämnet Kungen/Kungligheter när ja satt och lekte med Sylvia på msn.
Jag gillar fan kungen och jag är för monarkin.
-"BUUUUU Han får bara massa pengar från oss skattebetalare men gör inte ett skit BUUUUU!"
Men förfan.. Hacka på varenda jävla politiker istället. Kungen är iaf cool och chillad. Soft snubbe helt enkelt.
Sen är jag för monarkin p.g.a Sveriges historia. Jag gillar historia och har för mig att någon en gång sa; "Vill du kunna se in i framtiden så måste du förstå historien" Det ligger nått i de.. Hitler tex (damn g33k) använde sig av taktik som gamla kineser trixade med för 2000 årsen när han vann stora slag. Så det finns mycke att lära sig från historien.
Vi har haft kung i en jävla massa år, vissa gjorde bra saker, vissa gjrode helt fucked up saker... Ingen är perfekt (förutom Chuck Norris).
Okej jag har ingen som helst jävla aning om vart jag vill komma med det här.. Om du fortfarande läser.. ja.. synd för dig....
Önskar bara att Kungen hade makten över landet istället för Moderaterna. Fatta vilket chillat land vi hade haft då!
- "Jaha svenska folket, vad vill ni göra idag?"
- "Vi vill spela innebandy"
- "..... cool ....."

Hejdå.

Save me Jebus

Jag klarar nog inte av att jobba på hotellet över jul. Min fobi mot äckliga dockor gör att ja får hjärtat i halsgropen varenda gång jag kollar mig runt omkring. Står äckliga tomtar och grejer över allt.
Som tur är så är den äckliga dockan som rörde på armarna borta i år.. Fysatan va den har skrämt mig många gånger. Den enda gången jag vart rädd efter att ha kollat på Buffy var när det sprang runt en buktalardocka me en kniv i programmet. Jag hörde små tassande fotsteg (som Stewie i Family Guy) hela jävla natten. Då var ja nervös.....
Hejdå.

Jag

Har jag alltid vart en cynisk människa eller har jag blitt det sen jag började jobba på hotell och idiotförklarar människor hela tiden?
Jo, jag är förbannat uttråkad, därför ja skriver en massa onödiga saker i bloggen som inte intresserar någon. Men jag måste ju göra något för att få tiden att rulla på lite snabbare. I vanliga fall har jag ett brunt fult skåp som jag brukar stirra på, men inte ens det är kul längre. Nu har jag istället världens kanske fulaste lampa att stirra på. Juldekorationerna har smygit sig fram på jobbet. Denna lampan tar nog priset som det kanske fulaste i mannaminne. Jag borde fan köpa mig en kamera så ja kan fota lite saker... Som den fula lampan. Om denna lampan hade haft ett barn så hade det blitt den fula Lampungen. Suck...
Hejdå.


Mig vill..

Ingvar Kamprad är god för 461 miljarder kronor... MILJARDER!!!!!! Varför är inte jag god för 461 miljarder kronor? Jag är god för 3 klementiner och en tom PET-flaska som tidigare innehöll Julmust.
Men man blir ju inte lyckligare av pengar säger dom... Bullshit.. Jag håller me Lunken; "Gråter hellre i en Lexus än i en sketen Volvo 140"
Fan fan fan fan vad jag vill bli ekonomiskt oberoende. Jobba är så jävla tråkigt.
(Kom och tänka på att ordet; "Svale" är ganska underskattat)
Hejdå.

Hejja Borås

(Från borastidning.se)
"När svenske astronauten Christer Fuglesang skjuts upp i rymden med rymdfärjan Discovery den 8 december har han med sig en liten bit av Borås ombord.
En tygbit.
Det officiella emblemet för rymdresan har nämligen tillverkats av Nordiska Etikettbolaget i Borås.
Lasse Svensson är stolt vd för bolaget:
- För oss är detta naturligtvis en jättehändelse, som jag hoppas kommer att ge oss stor uppmärksamhet i USA."

Wow, vilken jättehändelse, verkligen!!!! En hel liten sketen tygbit. Bra jobbat, starkt!! Dunk i ryggen på er allihopa!
Hejdå.

Sova

Jag vill hem och sova.. Är trött och förvirrad.
I natt drömde jag att jag var lärarvikarie på en skola och skulle ha en fysiklektion. Sprang runt och letade efter massa böcker. Sen drömde jag att ja snodde en buss och körde in den till stan. Parkerade på en bakgata och sprang iväg och gömde mig. Sen drömde jag även nått om att jag sköt ner saker med bazookas (eller hur fan man nu vill stava).
Men nu vill jag bara sova.. Slutar om 9½ timme, hemma om 10½ timme. Då jävlar är det VM i törnrosamaraton som gäller.
Hejdå.

p.s Gogol Bordello på lördag, då jävlar Josse.. Då ska det röjas =D d.s

Måndag

Jobba en vecka till... Vet inte om jag ska gråta eller lipa.
Men jag är ledig på lördag. Då jävlar är det Gogol Bordello som gäller!!!!
Hejdå.

Aj =(

Julmust i ögat svider fan... Inget jag rekomenderar.
Hejdå.

Blaaaah

Guinness Book of Records ringde och frågade om jag ville vara med i nästa upplaga som den mest bakfulla mannen på jorden. Inte ens Christer Petterson kom i närheten av mig när han väl levde och drack sprit.
Men det va fan kul igår så det är värt lite baksmälla en söndag som denna. Ska bara lira spel och glo film så länge ja pallar. Och äta ost..
Hejdå.

Köpes

Köpes - Ljumske till vänsterben. Begagnad gör inget, bara den fungerar.
Har vart och tränat fotboll igen. Att ja orkar.. Men en träning till sen är man nog tillbaka i den gamla goda formen som fanns där för många årsen.
Det är inte lika organiserat i det laget ja spelar nu som när man spelade i Ulricehamn och blev 5'a i inomhus SM. Men det är roligt.

Om jag hade vart en grön jätte. Inte fan hade jag sysslat med majs.
Hejdå.

Fredag

Helt vanlig fredag i våran lägenhet. Daniel sjunger på "Han satte foten i en potta", Tommy visslar på Joelbitar och jag lyssnar på Joan Jett. Så funkar det här helt enkelt.
Hejdå.

Matisyahu

Alltså.. Ni som inte lyssnat på Matisyahu än borde verkligen göra det. Börja med låtar som Youth, King without a crown eller Chop 'em down. Äckligt bra. Ni kan lyssna på låtar på hans hemsida och även kolla videos.. Vilka är jävligt snygga.
Hejdå.

Hair

Ja hade tråkigt.. Så ja rakade huvudet. Rakade en mohawkfrilla. Nu ser jag ut som Brun från Da Alig-G Show... Får nog ta bort den..
Hejdå.

Undefeatable

Richard skicka ett klipp från en film som verkar hur grym som helst.
Klicka
här.
tihi fNiZz. "Huuuaaaaaaaaaa! Haaaaaaaaaaaaaa! Hijaaaaaaaaaaa! Huuaaaaaaaaaaaaah!"
Hejdå.

05:38

Ärligt.. vafan ligger ja inte och sover för??? Varför i hela jävla helvetet sitter jag vid datorn nu?? Har vart vaken i en hel jävla timma.. Hur fan kan man va så jävla störd att man vaknar 05:38 när man är ledig??? Känner för att spöa skiten ur mig själv..
Hejdå.

Torrent

Att tanka ner något med torrents är som att koka vatten. Det tar längre tid om man tittar på...
Inte för att jag gör olagliga saker som att tanka ner grejer med torrents.. Men grannen gör....
Hejdå.

Juletid

Så här när julen nalkas och tomten knackar på dörren så finns det dom som är så fattiga att dom inte har råd att köpa julklappar. Då kom jag att tänka på ett ordspråk hämtat från Sörmland; Man får va glad för det lilla man har sa mannen som föddes med en hermelinpenis.
Hejdå.

Ofarligt

Iskallt att döpa ett program på discovery till "Perfekta naturkatastrofer"
-"Den orkanen satt som en kniv i en bonnajävel"
Hejdå.

06:48

Varför är det så när man är ledig att man vaknar redan klockan 06:00? Vill inget annat än sova vidare och försöka bli av med min feber, men ack nej. Jag tror ja ska baka scones idag.. Hur svårt kan det va.. (Famous last words efter att ha brännt mer lägenheten...?) Fast ja kanske måste handla mjölk.. eller bakpulver..
SHIT.. Ja börjar bli gammal...!!!!!!!!!!!!!! Det är väl bara gamla människor som går upp före kl 07 och funderar på att baka????? Shit.. måste ta mig en folköl och somna igen..
Hejdå.

Sjuk

Denna bloggen är tillfälligt stängd på grund av sjukdom.
Ja har feber =/ därför ja inte orkat skriva nått.... Sitter mest och tycker synd om mig själv och vill att någon ska bjuda mig på glass... Men ingen bjuder mig på glass.. =(
Hejdå.

Brittan

(ur Aftonbladet.se - Den gudomliga tidsskriften)
"Här hånas Britney i amerikansk tv"
Stackars Brittan har nu blitt hånad i SNL... Öh... för hon har inte blitt hånad i amerikansk tv i flera år eller? Är det ingen på Aftonbladet som kollat på Jay Leno, Conan O'Brian eller Letterman?
(ur samma blaska)
"Elton John, 59, går till attack mot all organiserad religionsutövning i en intervju i brittiska Observer.
  – Man borde förbjuda religion totalt, trots att det finns en del fantastiska saker med det.
"
Hurra för Elton John. Äntligen någon som fattar att religion bara är ett påhitt. (Förutom The Pastafarians och The Flying Spaghetti Monster då, som verkligen är på riktigt).
Världen hade vart så mycke bättre om inte  några knarkande hippis på 0-talet hade käkat svamp och sett pizzabudet gå på vatten.... Eller dom hade väl fått knarka om dom ville.. Men dom/någon hade ju inte behövt skriva ner skiten så att idioter 2000 år senare gör som det står i den där jävla bilagan. Fan bort med ALL religion (utom The Pastafarians och The Flying Spaghetti Monster då, som verkligen är på riktigt).
Hejdå.

Äntligen måndag

Äntligen är det måndag och jag är ledig en vecka. Hurra för mig.
Ska fira dagen med att kolla nya avsnitt av Criminal Minds, Lost, Prison Break, American Dad och Family Guy samt dricka kaffe.
Vad ska ni göra? Ha så kul på jobbet!!

Och föresten. Till dig som tog upp 593 säten i en överdrivet proppfull buss och vägrade låta någon sitta i närheten av dig... Jag borde fan tvinga hela din jävla släkt äta bajs medans ja kollar film.... Hoppas du inte får en enda julklapp din jävla traktorslyna!!!!!!!
Hejdå

Airwolf

Bästa repliken ur nattens avsnitt av Airwolf. En man kör runt i en skåpbil som tydligen är topptrimmad. Han pratar lite om de olika supergrejerna och motorn och säger; "Jag fick idén från en svensk Hot Rod tidning". Fanns många kännda svenska Hot Rod tidningar i mitten av 80-talet eller? =)
Hejdå.

Hollywood

(Från Aftonbladet.se - Guds gåva till mänskligheten)
"Bänkad i Real Madrid - då satsar David Beckham på plan B: filmstjärna i Hollywood"
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!!!
Hejdå.

Årets julklapp

(Hämtat från gp.se)
Vad blir Årets julklapp?
Betal-tv-paket
GPS
Prydnadssak (ljusstake/skål)
Ljudbok
Musikmobil
Stegräknare
Stickad kofta
Stressfri jul
Tv-serie på dvd
Upplevelse (spa/middag/konsert)


Kunde dom inte komma på bättre alternativ till årets julklapp?
Betal-tv-paket - Why?
GPS - Hur många behöver en GPS?
Prydnassak (ljusstake/skål) - Är det inte därför vi har far-/morsdag?
Ljudbok - Ok.. den kan jag gå med på. Men sen ligger den och samlar damm.
Musikmobil - Vem fan säger musikmobil egentligen?
Stegräknare - Oboy va nödvändigt.
Stickad kofta - LOL
Stressfri jul - Existerar lika mycket som gud.
Tv-serie på dvd - Okej kanske... MacGyver på dvd hade funkat.
Upplevelse (spa/middag/konsert) - Why not? Kanske inte spa... men en bra konsert funkar.

Hmmm.. ah något av dom kan man önska sig. Vad önskar du dig i julklapp?
Hejdå.

Nobelpriset

Tänk när den dagen kommer då en bloggare får Nobelpriset i Litteratur.
Tänk er när Horace Engdahl kommer ut och säger; "Årets Nobelpristagare i Litteratur är, rosa_mystjej.blogg.se" Då ska jag fan fira med en öl!
Hejdå.

Pastafarians of the world unite!

19 september nästa år så plocka fram romflaskan. Då är det fest. Why? Jo klicka här och läs. Asroligt och ytterligare en anledning till fest. Kan inte bli bättre.
När ni ändå är inne på att läsa roliga grejer så kan ni klicka här  också.
Hejdå.

Julian

Julian, en polare i sthlm är nog en av de få som är bättre än mig på att lyckas med helt idiotiska och sjuka saker på fyllan. Kan tyckas va mycke text, men fan va roligt det är. Plus att jag har funderat ett tag på hur ja ska kunna smyga in Kiffes grymma kommentar i något samtal. Och nu lyckades jag. (Kiffes kommentar är den som innehåller ordet bajs)

[05:32:21] Julian says:
hej
[05:32:34] KoskenkorvA says:
tja
[05:32:47] Julian says:
detta e sjukt
[05:33:00] Julian says:
jag har supit nu.....
[05:33:18] Julian says:
en latinamerikansk bög ligger i min soffa
[05:33:24] KoskenkorvA says:
hahahahaha
[05:33:35] Julian says:
han har taffsat på min hela kvällen
[05:33:44] Julian says:
asså han e gay
[05:33:50] KoskenkorvA says:
HAHAHA =D =D =D
[05:33:52] Julian says:
han började strippa
[05:34:05] Julian says:
han ligger i bara kalsonger på min soffa nu
[05:34:12] KoskenkorvA says:
HAHAHAHAHAHAHA =D =D =D
[05:34:30] KoskenkorvA says:
Fyfan va roligt =D
[05:34:40] KoskenkorvA says:
knulla honom i röven så att bajset skvätter på väggarna! =)
[05:35:07] Julian says:
vafan varför lyckas jag alltid med såed så nt här för
[05:35:17] KoskenkorvA says:
hahaha ingen aning =)
[05:35:23] KoskenkorvA says:
har han däckat eller är han vaken?
[05:35:37] Julian says:
asså han har tafffssat hela kvällenoxå
[05:35:45] Julian says:
nej nu sover han
[05:35:45] Julian says:
hahahahah
[05:35:47] KoskenkorvA says:
varför drog du me honom hem då? =)
[05:35:56] Julian says:
han ligger i tanga kalsonger på min sofffa
[05:35:59] Julian says:
fan va sjukt
[05:36:03] KoskenkorvA says:
tänk om du vaknar imorn av att han slickar dig i örat =D
[05:36:07] Julian says:
o jhan fattar lite engelska bara
[05:36:24] Julian says:
ha pratar portugisiska
[05:36:29] Julian says:
han
[05:36:31] KoskenkorvA says:
hahahaha
[05:36:46] Julian says:
o fatttar as lite eng. så man f´r förklara allt hundra gånger
[05:36:50] KoskenkorvA says:
roligaste på hela jävla veckan =D
[05:37:18] Julian says:
o så fort man vänder ryggen till börjar han taffsa
[05:37:46] Julian says:
asså sånt här händer bara mig
[05:37:48] Julian says:
fan oxå
[05:37:51] KoskenkorvA says:
hahahaha =D
hur lyckas du? =) alltså ja brukar lyckas med massa sjuka saker.. men du tar fan priset överlägset =)
[05:37:53] Julian says:
varför??
[05:38:23] Julian says:
jag har vaknat med en uteliggare på min soffa me
[05:38:31] KoskenkorvA says:
haha
[05:38:42] Julian says:
men latino stripp bögen tar priset
[05:38:47] KoskenkorvA says:
men en latinamerikansk gay i tanga kalsonger vinner =D
[05:38:53] Julian says:
ja
[05:38:58] Julian says:
=)
[05:39:05] KoskenkorvA says:
ja kan fan inte sluta garva
[05:39:17] KoskenkorvA says:
om det kommer en gäst nu så måste dom tro att ja är helt psykiskt sjuk =)

/.../

[06:41:40] Julian says:
fan känner inte snubben.....han kanske e galen
[06:41:58] Julian says:
han e tanig som fan så jag kan spöa honom om de e så =)
[06:42:07] KoskenkorvA says:
hehe
[06:42:14] KoskenkorvA says:
är han hårig? har han hästsvans? =D
[06:42:23] Julian says:
nej
[06:42:32] Julian says:
han e korthårig
[06:42:37] Julian says:
liten latino
[06:42:41] Julian says:
hehe
[06:42:43] KoskenkorvA says:
=D
[06:42:54] KoskenkorvA says:
vilken mumsbit =D
[06:43:01] Julian says:
hehehe
[06:43:06] Julian says:
jag måste bajsa
[06:43:09] KoskenkorvA says:
haha
[06:43:10] Julian says:
brb
[06:43:13] Julian says:
=)
[06:43:14] KoskenkorvA says:
ljuv musik i bögens öron =D
[06:43:32] Julian says:
hehehe får bajsa tyst så han inte vaknar
[06:43:42] KoskenkorvA says:
han lär vakna av järleksdoften =D
[06:43:52] Julian says:
haha
[06:43:56] Julian says:
sluta
[06:43:59] Julian says:
jag lir nervos
[06:44:00] KoskenkorvA says:
=D
[06:44:01] KoskenkorvA says:
HAHAHAHA
[06:44:03] Julian says:
o hans jövla mobil
[06:44:10] Julian says:
som piper
[06:44:12] Julian says:
för batteriet e slut
[06:44:14] Julian says:
faan
[06:44:19] Julian says:
nu piper de som fan
[06:44:26] Julian says:
hela tiden typ
[06:44:34] Julian says:
e rädd att han ska vak na av pipet
[06:44:40] KoskenkorvA says:
det är hans larm han har ställt.. så han ska vakna och hänga me dig när du bajsar =)
[06:44:55] KoskenkorvA says:
han är som skalman, fast han har en bajs och knullklocka =D
[06:45:39] Julian says:
hehehe
[06:45:39] Julian says:
sluta

HAHAHA =D
Hejdå.

Regn, regn och åter regn

Okej... Om dörren öppnas inåt så ignorera resten av vad ja skriver. För då är det inte så lätt att veta. Men alla människor jag har besökt i gbg har entrédörrar som öppnas utåt. Vad jag vill komma till är följande som är hämtat från gp.se (Göteborgs Posten för er som inte vet)

"I en fastighet på Norra Dragspelsgatan i Västra Frölunda kunde hyresgästerna inte ta sig ut på grund en stor vattensamling. När jag skulle gå med hunden vid åttatiden och öppnade dörren forsade vattnet in i trappuppgången och in i hissarna, Jag hade seglarstövlar och vattnet rann in i dem, säger Karin Peterzén."

Okej Fru IQ. (Om nu dörren öppnades utåt). Alltså.. för om den om den öppnas utåt (hmm känns som om jag skrivit det innan) så måste du ju ha kännt att det var ett motstånd när du öppnade dörren. För att vattnet ska kunna forsa in så måste dörren va öppnad ganska eller jävligt mycke. Annars borde det nog bara sippra in. Varför då trycka och trycka tills det forsar in vatten?
Men om dörren öppnades inåt så är det ganska försåligt (fast ja tvivlar på att den gjorde det). Hoppas hunden din klarade sig.


Jag är gött jävla uttråkad. 2 timmar kvar tills jag får gå hem och sova. Bara en natt kvar att jobba efter denna sen ledig i en vecka. Sweet.
Hejdå.


Sverige är fantastiskt

Visst är Sverige ett fantastiskt land. Du får arrangera Figth Club utan större problem, men proffsboxning. Aja baja, det där är förbjudet. Det är fan nästan så man längtar hem till Polen igen. Där är i alla fall vodkan billig.
Hejdå.

HammerFall

"Mitt under barnprogrammet Lattjo Lajban i TV4 visades hårdrocksgruppen Hammerfalls senaste video till låten Natural High. – Jag blev rasande när jag såg kvinnor som blir dragna i håret och män som klubbar ner varandra. Barn ska inte behöva se sådant, säger mamman Tora Stenbeck till DN.se.
Inte nog med det. I videon fanns också en del skräckinjagande bilder med vampyrer och ormar. Nu har programmet anmälts till Granskningsnämnden för radio och tv." (Hämtat från min bibel Aftonbladet.se)

HAHAHAHAHAHAHAHA FYFAN VA ROLIGT =D
Hejdå.

Aj =(

Att jag inte är vältränad det visste jag om, jag är ju ingen Chuck Norris direkt. Men måste träningsvärken va så jävla brutal? Nu strejkar varenda jävla nerv i hela kroppen. Det enda jag gör är att ligga och kippa efter luft som en jävla berggylta (Berggyltan är vanlig utmed den svenska västkusten. Den är ovanlig i Kattegatt och i Öresund. Berggyltan trivs vid algbevuxen sten- eller klippbotten ned till ca 30 meters djup. Den står ofta gömd i klippskrevor. Födan består av musslor, mask och krabbor).
I en smidighetstävling mellan mig, RoboCop och Bantar Björn så hade jag blitt delad fyra.
Hejdå.

Min arma kropp..

Min arma stackars gubbpluffsiga Al Bundy kropp... aj... jag har gjort min första fotbollsträning på 2 år.
Jag har blodsmak i näsan, mina benhinnor har gjort revolt och infört diktatur vilket resulterat i att jag nu mera går som om jag vore plattfot..
Ryggen sa upp sig och jobbar nu mera om entrévärd på Café Opera i Stockholm. Mina ljumskar åkte på semester till Rio. Mina lår har imploderat. Vad som hände med mina vader vet jag ärligt talat inte...
Ekvation: stefan + briljant idé (i detta fallet spela fotboll) = L O L
Hejdå.

Aftonbladet

Jag mailade reporten på Aftonbladet och frågade vad som hände med stackars Askos ansikte. Fick detta som svar:
"Hej,
han var rädd för att skada sitt ansikte, därför backade han. Men som tur var träffades han inte av splittret."¨
Skriva det från början då kanske? Istället för att skriva men hann inte skydda ansiktet. För.. den meningen gör en förvirrad. Föresten. Det står ingenting om rånen på deras första sida idag. Där emot en massa om Idol-juryn. Hurra för prioreringar. Vem bryr sig om några små futtiga rån liksom... Inte jag ne... Jag vill jättegärn läsa om hur mycket pengar Peter Swartling tjänar.
Hejdå.

Aftonbladet

Som jag tidigare nämnt så anser jag att alla på Aftonbladet är grymt värdelösa. Jag vet ärligt inte vad som gör att jag ens läser skiten. Det kan bero på att tiden går så jävla långsamt på jobbet i natt och jag är enormt uttråkad.
Här är ett exempel på hur inkompetenta dom är, hämtat från hemsidan. Detta är från en artikel om rånet i Rydaholm där en värdetransport sprängdes:

"För att undvika att bli beskjuten och skydda sig från tryckvågen, tog han sig så långt in i lägenheten som han kunde. Asko sökte skydd i hallen men hann inte skydda ansiktet innan explosionen kom.
  – För mitt utseendes skull försökte jag backa så långt som möjligt, berättar han. Fönsterrutorna blåstes ut och det kom glassplitter ända in i hallen som ligger säkert sju meter från fönstren. Som tur var träffades han inte av splittret."

Då ploppar en naturlig fråga upp i huvudet. Vad fan hände med stackars Askos ansikte? Visst undrar man. Asko verkar va en mycket vacker människa eftersom han sökte skydd för sitt utseendes skull. Inte för att han kunde riskera att få delar av bilen som sprängdes rakt i huvudet och dö.
Antar dock att man inte ska begära för mycket av en reporter som jobbar på Aftonbladet. Undra vad anställningskraven är.
- Kan du läsa?
- Nej.
- Kan du skriva?
- Nej.
- Du är perfekt för jobbet som reporter, välkommen ombord.

Hejdå.

Geeks

Undra vad riktiga datanördar/geeks säger när dom raggar. Vilka är deras bästa pick-up lines?
- Hej tjejen. Vad du är .RAR idag!
- Jag ska zippa mina drömmar om dig och förvara dom i min HDD.
- Hej tjejen, va du va välpartiotionerad.
- Tjejer är från Venus, killar är från The Death Star.
- Vill du hänga med hem och leka med min wookie?
Usch jag orkar inte tänka mer.
Hejdå.

Sleepwalker

Fyfan vad jag va förvirrad imorses. Jag vet att jag vaknade och satte mig vid datorn och tänkte "Shit, detta måste jag ju berätta för Camilla. Det är ju skitviktigt." Och öppnade msn-fönstret för att skriva till henne... Men.. sen hade ja inte en blekaste aning om vad det var som va så viktigt... Jag har verkligen ingen aning..
Sen vet ja inte vad som hände på några minuter.. Kvicknar till och ser.. SER en länk på skärmen.. Och tänker "Oh, Jonna har skaffat sig en blogg. Den måste jag läsa" Men när jag försöker klicka på länken så är den borta. Vafan? Surfar jag i sömnen eller vad är det frågan om?
Hejdå.

Expressen

Såg en löpsedel när jag åkte hem från jobbet nu; "Storbråk efter het traktordejt"
Okej.. Presidenten i den mäktigaste nationen på jorden har nästan förlorat all makt och Expressen väljer att köra Storbråk efter het traktordejt som sin största nyhet på sina löpsedlar... Vart fan är det här jävla landet på väg egentligen? Och föresten? Hur fan går en het traktordejt till?????
Hejdå.

HammerFall

Hur lågt har man sjunkt som metal-band när man är med i Latjolajban?
GG HammerFall.
Hejdå.

USA

(Ur en kvällstidning vars namn är förknippat med djävulen.)
"Med en totalt fientlig kongress emot sig är Bush i praktiken körd som president."
ÄNTLIGEN!!!!!


Ärligt.. Han är ju så jävla korkad. Har ni sett när han håller ett tal? Om han säger något som de idiotiska åhörarna jublar åt.. Då ler han som om han tänkte "Weee mig sa bra sak, folk glada. Jak er snel hest"

Och när han är med i en debatt och inte kan hålla sig till ett tal som är skrivit av någon annan... På varje fråga så måste han tänka i 37 år innan han svarar. En bra politiker/president hade haft ett svar inom en nanosekund. Men inte denna tjommen.. Nej nej.. Här ska det tänkas och grejas innan han kläcker ur sig ytterligare någon idiotisk grej... Antar att President Bush nu är en ledsen hest.
Hejdå.


Augustibuller 2007

NAHE!! För Toy Dolls är inte klara för Augustibuller 2007 då eller? Nahe? För det är inte gött eller? Nahe? Vad är det då? Fyfan!!! Jag ska åka dit som fan. Ska åka dit 5 ggr i år... Reka tältplats.. Fixa och dona.. Trixa och greja.. Det är helt galet vad bra de kommer bli.. Eufori och endorfiner dansar polka i min hjärna just nu. Plus att jag är ledig på Gogol Bordello.... Hurra för mig.
Hejdå.

25 nov

WEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Har fått ledigt den 25 november, så nu kan jag dra på Gogol Bordello och Danco Jones och dricka ölen och, och, och... skrika hurra till folk jag inte känner!
Hejdå.

Basshunter

Efter varje inlägg jag skriver så hittar man massa reklam. Och vi alla vet ju att reklam är bra, för då kan man köpa massa jävla skit som man fan inte behöver. Och exakt det gjordes det reklamför efter att jag skrev föregående inlägg. Skit som man inte behöver. Om den nu är borta så ska jag skriva ner vad som stod:
"BASSHUNTER - Känner du vibben från Basshunter? Köp de nya låtarna idag"
Men för fan... Istället för att avveckla kärnkraften så avvecklar vi Basshunter. Ha? Låter väl strålande? Va? Va? Va? Va? AHUH?
Hejdå.

04:21

Vem fan ringer till ett hotell klockan 04:21 och ställer frågan; "Har ni så att man kan köpa presentkort hos er?"
Har stackarn legat sömnlös hela natten och funderat på detta? "Oh jag måste verkligen ringa och fråga.." Inte konstigt att jag är en cynisk människa när hela världen består av idioter.
Hejdå.

Vem?

Vem.... exakt vem är det som kommer på alla jävla värdelösa smeknamn för brottslingar i det här landet?
Cykelmannen, Strumpmannen, Kallurmannen.........
Alltså.. fan va B och va kännd som Strumpmannen.. Undra om han gav sig ut på rövarstråt för att få sig ett fräckt smeknamn och få respekt i fängelset som The Boston Strangler eller Jack The Ripper (inte för att dom gjorde så tuffa grejer... nej nej... men namnen låter ganska grymma). Så blir han Strumpmannen... Lyckat!!!
Hejdå.

Din jävel..

Alltså.. Fan vad arg man kan bli på människor som är irriterande. Och jag tycker att 90% av alla människor på denna jord är fruktansvärt störande. Jag hatar alla människor som jag inte tycker om, och dom som är mitt i mellan har jag ingen uppfattning om. Öh.
Men i alla fall. Jag satte mig på bussen för att åka till jobbet vid 21-snåret så där... Och det är i stort sett bara jag på hela bussen. MEN. Så kliver det på en farbror och naturligtvis så ska han sätta sig på sätet precis jämte mig. Det fanns fan 20 lediga sittplatser på bussen. Varför sätta sig jämte mig och trängas?
Jag tänkte fråga honom vad han höll på med, men istället höll jag käften för att se hur länge han behagade att sitta innan han insåg att det var trångt. Han insåg aldrig.
Jag ska skaffa mig en diktafon. Så nästa gång någon upprepar denna procedur med att sätta sig jämte mig när resten av bussen är tom, ja då ska jag ta fram min diktafon och trycka på rec. Jag ska snegla på honom mystiskt och börja prata in; "Det satte sig en man jämte mig. Han såg vänlig ut, lite beige och grå dock. Men jag lät mig inte luras av hans varma och snälla ansikte. Bakom denna farfarsfasad dålde sig särkerligen ett brinnande intresse för att DRÄPA BARN MED SPADAR OCH SÄLJA DERAS KVARLEVOR TILL SKUMMA PAJSARE  I ULAN BATOR."
 Hejdå.

First Poker

Dom ringde från First Poker Publishing (Tidningen First Poker). En riktigt övertrevlig försäljare i luren och en icke lika trevlig halft nyvaken Stefan som inte fått sitt morgonkaffe.
- Hejsan vi tänkte kolla om du ville förnya din prenumeration?
- Nej tack.
- Varför inte detta?
- Jag vann inte tillräckligt på dom tipsen ni gav mig i tidningen.
- VA? Jag har vunnit jätte mycke!
- Ah bra, då sponsrar du mig med 12 nummer, perfekt. Tack.
- Öh.. va? Nej? Eller? Nej, det kan jag inte.....? Jag har ju två barn!
- Nehe..?
- ...
- ...
- Men du får ju en baseballkeps också....?
- Nej tack.

Hejdå.

Är det bara jag...?

...som tycker att TaiPei-spelet på ICA-Kurirens hemsida är ganska otrevligt?
Första natten av totalt 7 avklarade för denna veckan. Det har inte hänt ett skit förutom att det kom in en som va schitzofren. Men jag blir inte förvånad längre. Den arbetsveckan då inget konstigt händer mig finns inte.
Varför råkar jag alltid ut för en massa galenheter? Sylvia trode jag var med i Truman Show. Hon kanske har rätt... I så fall.. Vilken kanal går jag på? Någon som vet?
Hejdå.


Bha!

DET ÄR SÅ JÄVLA STÖRANDE MED FOLK SOM SKRIVER MED CAPSLOCK!
HEJDÅ.

Tack?

Jag köpte snus på vägen hem från krogen i natt. Tjejen som stod i kassan på 7eleven sa; "Jaha, och du har vart på Gretas ser jag"
WTF? =D Gretas är Göteborgs enda bögklubb... tror ja... kanske finns fler.. Har ingen direkt koll.. Även om jag kanske ser ut att ha de...? =)
Träffa Erik igår med... Han hade klätt ut sig till Jesus från The Big Lebowski. Jag låg dubbelvikt och asgarvade i 4 timmar. Han är sjukt okristen och sjukt rolig den människan.
Hejdå.

Smart

En löpsedel jag såg i affären; "Sanna Kallur jagad av våldsman" Men ditt dumma helvete. Av alla brudar i hela jävla landet så jagar du den som är absolut snabbast... GG n00b.

En katt ville flytta in i min garderob igår.. Men vi fick bestämt plocka ut honom och ringa ägaren som kom och hämta den. Det va lite synd för den va jävligt mysig =)
Ikväll ska jag dricka öl.
Hejdå.

Julklapp?

www.gjutensnopp.nu - "Gör en EXAKT, vibrerande gummikopia av DIN penis!" <-- alla mäns dröm? =)
Hejdå.

25 november

Fyfan om jag inte får ledigt från jobbet den 25 november. Då säger jag upp mig.
Vad ska jag då göra den 25 november? Jo kolla på det här:
Klick

Josse och Neklas.. då jävlar är det ös!
Hejdå.

Ice Age

Det är något med iskalla torsdagar som gör att man bara vill hugga ihjäl folk med en motorsåg. Tänk om livet hade vart ett rollspel. Då hade jag nog legat etta på Most Wanted listan. Och när det hade börjat hetta till och jag skulle få dödsstraff så hade spelledaren sagt; "Vi får sluta här, jag måste hem.. Det vankas köttfärslimpa och morsan blir skitsur om jag är sen".
Jag har iofs inte så mycket emot kylan. Tvärtom så tycker jag om när det är kallt.. Det är all jävla snö och is som gör mig förbannad. Tänk om man istället hade vart som den jamaicanen Markus berättade om. Han hade aldrig sett snö innan han kom till Sverige. Han trodde det regnade kokain från himlen och var överlycklig.
Hejdå.

Life is good..

..sitter på mitt rum. Klockan är 09:00. Dricker en folköl och lyssnar på The B-52's...
Fuck the snow. Jag går inte utanför lägenheten idag. Köpte 2 dosor snus igår så jag klarar vintern.
Hejdå.

Snö

Fyfan vad jag hatar snö. Hoppas alla jävla snö omkommer i en lavin i fjällen. Det hade vart ironiskt.
Hösten tycker jag är helt okej. Den kommer 2'a på listan precis efter sommaren.. Men vintern.. Den kommer 5'a på listan.
Hejdå.

Dröm

Visste att jag skulle vakna tidigt eftersom jag la mig vid 23-tiden. Men att vakna redan kl 03. Fan kom igen.. kunde väl fått sova till 07-snåret iaf.
Drömde att jag var en MC-knutte från Dalum (som är en liten håla utanför Ulricehamn.. Och det stod Dalum på min sån där väst som alla MC-knuttar har). Men jag var inte bara en MC-knutte, jag var en MC-knuttepolishjälte som jagade kriminella robotar. Drömde även att jag spelat bort alla mina pengar på poker samtidigt som träden föll (?). Och det var en sån dröm att när jag vakna så trodde jag den va sann. Hade lite ångest då. Men jag tror inte den är sann.. så jag kan nog lugna ner mig.
Hejdå.