Sölta

"Men förfan byt kastrull bitch" - Sylvia 07.07.31

Du är fan bäst!
hejdå

Oggy

Jag hade fan glömt bort hur jävla roligt Oggy & kackelackorna är.
Hejdå

VA????????

?Jag har varit lite smygis...? Kom ut för tre år sedan ? nu gör Peter Jöback Pride-debut."

Det hade jag ALDRIG gissat.
Hejdå

Larry!



Man måste älska Larry the Cable guy.
Hejdå

80-talet



Hejdå

Mr HotShot

Jag är så grymt bra på att ragga på tjejer så det finns inte.
Hängde lite med Martin inne på Kellys... Och jag hade min luvtröja på mig... Och jag hade luvan bakom öronen så de stack fram. Martin tyckte jag såg ut som en alv-pung.
Sen på vägen ut så började en jättesöt tjej prata med mig... Vi stod och snicksnackade i några minuter tills hon frågade vad jag heter.
"Stefan den allsmäktiga alvpungen" Svarade jag... Två hundradelar efteråt så gick hon.
Jag kommer nog aldrig gifta mig..
Hejdå

Boring

Mamma... Pappa... Det är något jag måste berätta för er..... Jag är adopterad.
Hejdå

Humor!



Humor? Ja!
Hejdå

Uppdatering

Har uppdaterat blogglogg för den som är lika nördig i loggar som jag är.
Hejdå

Ibland är världen ljuv



Antar att de flesta redan sett klippet... Men måste lägga upp det ändå.
Ryser varenda gång jag ser det.. Killen säljer mobiltelefoner, har lite dåligt självförtroende för sina tänder och allt han vill är att sjunga lite.. Blir så tokdissad av alla direkt för sitt utseende.. Men sen....!!!
Fyfan...
Han vinner hela tävlingen och 1,4 miljoner kronor i prispengar... Får uppträda för drottningen och hans skiva ligger etta på listorna i England.
Ibland är världen underbar...
Hejdå

Ångest

Jag har ångest över att jag inte drog till Trägårn och kollade på Peps, Timbuktu och Svenska Akademien... Kostade visserligen 350:- men fan ändå... Lätt att de hade vart värt dom pengarna... Varför föddes jag utan hjärna... Usch...
Koskenkorva - En analplugg i evolutionens rektum...
Hejdå

Urk

Jag är verkligen kass på att skriva här nu för tiden... Men jag har ju fan semester.. Orka komma på skit att plita ner i en blogg då...
Har sovit på tok för lite i natt.. 6½ timme.. Och nu har Göteborgs Gräsklipparförening årsmöte utanför mitt fösnter... Så jag kan inte somna om... Jee jee
Hejdå

Dagens i-landsproblem

Jag pallar inte att gå till krogen.... Jävla ålder..
Hejdå

Rules



Blir inte så mycke bättre...
Hejdå

Borås

Mamma ringde och väckte mig och berättade att det skulle bli åska och regn i Borås...
Jaha???
Hejdå

Arvikafestivalen

Hemma från Arvikafestivalen.. De va fan en bra vecka.. Mycket bra!!! Med det lilla undantaget att ja aldrig blev full... Men det kanske är min ålder som talar... Men på sätt och vis va det rätt skönt att inte supa ner sig som ett jävla as varje kväll.
Svenska Akademien i all ära... De är oförutsägbara och gör aldrig en dålig spelning.. Men trots detta så va nog fan Alex Face den bästa konserten på hela festivalen. De spelade på en grusplätt utanför ett partytält inne på festivalområdet.. Och jävlar va de öste.. Va tyvärr tvungen att lämna dem i slutet för att se In Flames avslutning på stora scenen..
Men fan vad ja ser fram emot en livespelning med Alex Face på en riktig scen!
Hejdå

The Haunted

The Haunted spelar på Wish i Gbg den 1 augusti..... Be there or be fyrkant. Kostar ynka 100:-
Hejdå

Hemfärd

Idag bär det av hemmåt från Arvika... Får åka bil me två snälla människor till Borås.. Sen får jag väl ta en buss resten av vägen.. 4-5 timmar lär väl allt ta sammanlagt.
Igår gjorde ja mitt bästa för att bli riktigt tokfull... Det gick inte så bra.. Drog i mig en 70-is rom och shottade massa skum smaksatt sprit.... Men ingenting hände.. Aldrig vart så nykter i hela mitt liv... Så vi drog hem efter att ha kollat Svenska Akademien...
Vi satte oss i soffan och käkade macedonken och kollade Galenskaparna istället... Rätt sweet det också.. Sen kom Ella hem och lekte megafon och väckte alla... Men thats what she do...
Nepp.. Slappa i le soff och invänta hemfärden..
Hejdå

Life is good

Sitter i Arvika på Anne och Bjärns uteplats med en laptop och trådlöst nätverk, i solen och klunkar kalla öl och bloggar. Festivaler kan inte bli så mycket bättre.. Och ikväll lirar In Flames.. Hurra? Hurra!
Kvällens och morgondagens tema är att hitta på fler roliga namnförslag till Bjärns och Annes barn som ploppar ut i November... Än så länge har vi Hästbeth, Ra-Glennart den tredje och Würst med mera...
Och nu ska det kommas på fler!!! Men det ska nog gå bra efter några öl!
Såg att CunninLynguists kommer till Malmöfestivalen.. Så det blir kanske en vända dit ner i augusti...
Om jag inte får tatoo-tid då för att mecka klart mina armar så ja blir vacker någon gång...
Jee jee.. nu är det dax att häva i sig mer öl och brumma in till festivalen för att dricka mer öl och kolla konserter..
Hejdå

http://blogglogg.blogg.se

Uppdaterat http://blogglogg.blogg.se med MSN-loggar för er som gillar sådana.
Hejdå
 

Darn

Fyfan va sliten man är efter en vecka i leran på Roskildefestivalen... Inte sovit ett piss sen ja kom hem.. Det är nått med rena och sköna sängar som gör att jag inte kan sova..
Nu är jag i jakt på en Dropkick Murphys biljett... Hade inte tid att hämta ut min innan vi drog till Roskilde och vi hittade inget på vägen ner heller... Rövf..
Hejdå