Mohahaha

So long suckers!
Nu drar jag ner till stan och dricker öl. Först ett obligatoriskt stopp på 7'ans ölhall, sen slottskogen.
Hejdå

Rövhundshelvete

Någon som vill ha en handsväska i äkta hundskinn? Eller kanske en snygg pläd.. ? Ett par snygga tofflor till maken kanske? En ny dörrmatta? Säg bara till... Jag fixar detta mer än gärna.
Hejdå

Stargate SG-1

Jack: Doh!
Teal'c: What is it, O'Neill?
Jack: I forgot to tape 'The Simpsons'. (Teal'c stares) It's important to me.
-----------------------
Rules!
Hejdå

Korv

Det enda Sofi sagt till mig i två dagar är "Libbe vill du ha korv?". 
Längesen jag åt så jävla mycket korv som ja gjort dessa två dagar...
Hejdå

Bröl

Somnade vid 04 i natt. Vaknar kl 08 och där i mellan har jag vart vaken en timma. Hurra va kul att man kan sova ut när man är ledig. Någon som ska me på konsert ikväll eller?
Hejdå

Borlänge Peace&Love

Om man kanske skulle ta sig råd och åka på Peace&Love ändå.. Onekligen en jävla massa bra band... Den festival som har bäst lineup i sommar...

Alice Cooper [US]
Asta Kask
Charta 77
Dia Psalma
Hanoi Rocks [FIN]
Iggy & the Stooges [US]
Jerry Williams
Kalle Baah
Kjell Höglund
Meshuggah
Mustasch
Nationalteatern
Peps Persson och Blodsbandet
Promoe
Skitsystem
Svenska Akademien
Thomas Di Leva
Timbuktu & Damn!
USCB Allstars

Bjärna... Om det finns plats kvar.. Så kanske ja hakar på ändå...... Gha... Ekonomi alltså... Kan vi inte börja med byteshandel igen?
-"Hej en biljett plus resa till Peace&Love tack"
-"Det blir 7 hönor och ekrarna till en Puch Maxi tack"
Hejdå

Way out west

Det är fan inte värt 1200:- för att gå på Way out west... Så den är officielt inte med på min lista från och med nu. Dom får fan boka nått överdrivet bra om ja ska dit...
Hejdå

Gäster...

Igår natt kom det två killar i 25års åldern och frågade om de fick komma in på discot. Efter att ha idiotförklarat dem i nån minut sa jag; "Eh?"
De hade hört från någon att det va disco på en båt här i trakten. Jag skickade bort dom till Danmarksterminalen.. Enda båtarna jag vet som har disco...

[01:20:29] EuroTrashGirl says: vem fan säger disco nu för tiden?! <--- haha kan bara hålla med!

Hejdå

Gäster...

Två gäster ska åka redan vid 05:30 och vill således ha frukost:
Person 1: Tekakor med bacon, skinka, gurka, tomat. 2 ägg + kaffe och äpplejuice.
Person 2: 3st mackor med ost, skinka, gurka och tomat. Apelsinjuice och kaffe+mjölk.
Vad fan tror dom? Jag är ingen jävla cateringfirma... En skorpa och ett stort "Fuck you" i en påse får dom.. Inget mer.
Hejdå

Trondheim

Göteborg - Trondheim tur/retur 4312SEK + biljett till festivalen 400NOK. Med andra ord.. Lite mer än 5000SEK för att kolla på NOFX. Nu jävlar ska det spelas på Lotto.
Hejdå

Roskilde

04.04.07

SLAYER (US)
Slayer have unexpectedly announced that they have decided to end their European tour on 1 July. Unfortunately, this means that they will not play Roskilde Festival this summer.



Well that sucks....
Hejdå

Söndag

Jag vill ha bakfyllesöndag!!!! Men istället ska man jobba i natt. Sista natten dock.. Så jävla nice...!!! Sen konsert på onsdag, kontiki på torsdag och sen är det helg!
Hejdå

NOFX

Såg detta på NOFX's hemsida:
"We are planning two trips accross the Atlantic. August and September (Northern Europe Russia and Isreal but no UK )"
Dom spelar i Trondhem i Norge den 25 augisti... Men ja hittar fan inget om nån Sverigespelning... Attans..
Hejdå

Dapony Bros

Vem hänger med på Dapony Bros på onsdag? Vill ju inte gå ensam..
Hejdå

Bakfyllewhoseline



Varför inte njuta av lite Whose line is it anyway? medans du är bakfull?
Hejdå

Moff moff moff

Jag sitter här som en grönsak... En broccoli... Enda min hjärna tänker nu är; "moff moff moff moff moff".
Trodde ju att en hade kissat i sängen i en korridor.. Det va nog fel.. Verkar som om dom byggt ett litet läger istället. 3 stycken sover i korridoren istället för på sina rum... Jee jee.. Vill dom de så.

Lite mer än tre timmar kvar tills jag får åka hem... Två galna nätter på rad.. Det skulle inte förvåna mig om min hjärna citerar sista repliken från
Kids: "Jesus Christ, what happened?"
Hejdå

It's a crazy night..

Varför ska allt struuuuula i natt för???? Luktar urin här också.. Tror en kille i skolklassen har kissat i sängen.. Och sen bara dumpat sängkläderna i korridoren... Öppnade dörren till korridoren och tittade in.. Han stod i dörröppningen till sitt rum.. Ingen aning om vad han gjorde.. Han kanske är rädd stackarn.. Tycker synd om honom... Men ja har på tok för mycket att göra just nu... På tal om det.. Här kan ja inte sitta och blogga..
Hejdå

Ghaaa

Jag är så jävla förvirrad just nu att Professor Kalkyl skulle uppfattas som en hyffsat normal människa om man skulle jämföra oss..................... Skulle brandlarmet gå nu (vilket ja inte hoppas att det gör) så skulle jag bara sitta här och tänka "Yeah.. Techno music!"
Hejdå

Gäster...

S U C K !
Vilken rörig bokning.. Ingenting stämmer... Eller jag börjar få rätsida på den.. Fick ringa C och störa henne i hennes vinpimplande för att få bukt på allt.
Holländare säger jag bara... Det enda dom är bra på är att bli ockuperade av Tyskland... Då tänker ni genast; "Hey KoskenkorvA du är ju polack, är ni så mycket bättre? Ni blev också ockuperade" Jo det är vi... Vi kan plocka bär och SNO DIN CYKEL SVENNE!

Jee jee... Har en massa skit att göra så...
Hejdå

Guns don't kill people..

...gräsmattor kills people.
Fånr Aftonbladet.se
"Den 15-årige studenten klev en gång för mycket på grannens gräsmatta. Tomtägaren Charles Martin, 67, sköt då ihjäl honom, skriver aftonbladet.se.
Inför en domstol i Ohio som dömde honom till livstids fängelse sa Martin att han var ledsen för att ha skjutit ihjäl en människa men att han provocerats.
- Han klev på gräsmattan. Han gick tio meter på den. Jag tycker om min gräsmatta och klipper den var femte dag. Det visste han."

Vilket jäfla land.....
Hejdå

Sommarplaner

Jag och Ymmot ska till High Chaparall i sommar... Alla som vill hänga med är välkomna. Skjuta knallpulverpickadoll och jubla hela dagen lång.
Hejdå

The day of doom

Haft en skolklass här i två nätter.. De har faktiskt skött sig bra.. Bättre än jag trodde. Men samtidigt är jag glad över att de åker hem.. KoskenkorvA gillar nämligen när det är lugnt och stilla på hotellet. Såg fram emot en fin avslutning på veckan. Vad ser jag på dagens ankomster? En fritidsgård ska bo här i 2 nätter................... Ett 30-tal skrikande ungar.. Igen... <--- Skrivpaus pga gråt och lip ---> Åååhhh... Jag kommer dö.

Tv'n började självklart fungera precis efter MacGyver. Karma varför gör du så här mot mig? Ingen MacGyver... Massa skrikande ungar... Jag som till och med källsorterar!!!
Hejdå

All work and no play...

Tänkte tatt en paus i allt mitt jobbande och kollat på MacGyver. Vad händer då? Jo tv'n går sönder. Vart fan är MacGyver när man behöver honom?
Hejdå

Dagens Macke

[02:45:12] Mutanton aka Hypnotoad says: några jobbiga gäster idag då?

[03:26:14] KoskenkorvA says: ja några... men dom sover nu... fulla skåningar... fyfan =)

[03:26:33] Mutanton aka Hypnotoad says: ja jävla nordtyskar

[03:26:41] KoskenkorvA says: hahahahahahahahahahaha
---------------------------------------------------------------------------------
Hejdå


Gäster...

Självklart ska de fulla skåningarna dra igång en kass italiensk smörlåt på sin mobiltelefon och dansa i receptionen...... Jag har dödslängtan just nu..... Vart är ett stort isberg när man behöver det? Titanic me pleas.

Och självklart så följer vi upp den äckliga italienska bajslåten med nån jävla dansk låt....
ICEBERG AHEAD!
Hejdå

Gäster...

En av de fulla skåningarna försökte öppna en dörr i 3 minuter..... Tryckte åt fel håll..... Smart.... Det står till och med "DRAG" på en skyllt...
En annan smart idiot vi hade här innan fråga efter toalett... "Upp i mitten av korridoren" sa C.. Då gick han upp.. Kännde på alla dörrar till hotellrummen.. Kom tillbaka och sa "Fan de va upptaget på allihopa" och gick iväg.
Hejdå

CCCP

"Förbud mot alkohol i parker, på gator och offentliga ställen - det blir verklighet i Ryssland om duman får som den vill."
 
Jag säger; Lycka till!
Hejdå

Gäster...

Fick bädde en gästs säng nu.. Allt låg bara huller om buller... Misstänker att allt stämde från början och han va för full för att fatta hur man gör. Han ringde till restaurangen och började skälla ut dom... ?
Så ja fick gå bort och bädda klart åt honom medans han stod och sa elakheter på sluddrande skånska... Kill me.
Hejdå

OMG OMG OMG

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG Mitt snus kommer inte räcka hela arbetsnatten!!! OMG OMG OMG OMG OGM OGMOOMGOSNDÖJKLSNDÖGJKNSDÖGN
Hejdå

Nyvaken

KoskenkorvA fungerar inte så bra när han är nyvaken. Vaknade kl 20:00 idag.. Inte dåligt att nästan försova sig när man börjar 21:30. Fick panika mig lite för att hinna med bussen.. Kommer till jobbet och fattar inte ett skit. En gäst frågade vart och när frukosten är imorgon. "Mellan 7 och 10 en trappa upp i korridoren" svarade jag.... Men jag menade restaurangen... Inte korridoren...
Denna natten lär gå åt helvete...
Hejdå

Men fan...

Painfield spelar på Sticky imorgon.... Röva-Begnt att jag alltid ska jobba när alla bra konserter är.
Hejdå

Ojsan..

Titta vad jag snubblade över.. En dub-festival i Göteborg. Om jag skulle gå på den kanske... Nej så klart jag inte ska. Jag jobbar ju självklart den veckan. Mad Professor.. Vi får ses en annan dag.
K-Zed du får berätta sen om festivalen var bra eller dåligt..
Hejdå

Gäster...

God damn.. Halva skolklassen är fortfarande vaken.. MacGyver börjar om 10 minuter... Ska jag missa det enda som gör att ja orkar gå till jobbet varje kväll? Hur ska jag överleva tills jag slutar? Hur kommer min psykiska hälsa bli efter det här? Hur många spårvagnar får plats i globen? Hur många ölkorvar måste man äta för att bli full?
Hejdå

Lön

Woho! Chefen hade, om han hade velat, kunna ta halva min löneförhöjning och lagt i en pott för att sen dela ut den till dom han tyckte förtjänade mer osv. Men så kommer dom inte göra. Snel Hest, Klad KoskenkorvA.
Så det blir massa mer i månaden. Snart tjänar jag nästan lika mycket som en barnarbetare i Ecuador.
Hejdå

MSN-loggar rules

Vissa människor ballar man bara ur me när man snackar med dom på msn.... Det bara blir så... Men visst är det underbart... Så man i alla fall får garva lite när man jobbar:

[01:22:07] KoskenkorvA says: ja lider av de me... kan inte käka typ mama scans köttbullar eller hamburgare.. får ont i magen
[01:22:16] Lunken| Slöar says: Samma här
[01:22:22] Lunken| Slöar says: kan inte äta hamburgare eller sånt heller
[01:22:23] KoskenkorvA says: men orka bli vegetarian för de =)
[01:22:48] Lunken| Slöar says: du o jag får leva på knäckebröd o ris
[01:22:59] KoskenkorvA says: haha ja =D vi hade lätt vunnit Robinson =)
[01:23:06] Lunken| Slöar says: Oja!
[01:23:16] Lunken| Slöar says: Fast de äter kokosnöt o då får jag ont i magen
[01:23:23] Lunken| Slöar says: men då blir jag poppis som ger bort min mat
[01:23:25] KoskenkorvA says: palmhjärta då? =)
[01:23:36] Lunken| Slöar says: Funderade just på palmhjärta
[01:23:47] KoskenkorvA says: lär ju smaka... bark.. =)
[01:25:21] Lunken| Slöar says: precis
[01:25:50] Lunken| Slöar says: eller så tar man med såna där kakor de har i lumpen... sån man klarar sig i en vecka på... ta med 20 sådana så klarar man sig gott o väl!
[01:26:15] KoskenkorvA says: sånna kakor håller väl i 40 år också =)
[01:26:29] KoskenkorvA says: typ konserveringsmedel med brun färg..
[01:26:42] KoskenkorvA says: används även för att balsamera mumies =D
[01:27:35] Lunken| Slöar says: japp!
[01:27:42] Lunken| Slöar says: O att värmesäkra rymdfärjor!
[01:27:45] KoskenkorvA says: hehehehe
[01:28:04] KoskenkorvA says: och till att leda undan lava vid vulkanutbrott
[01:29:17] KoskenkorvA says: tror AFA använda sånna kakor under göteborgskravallerna också när gatstenen tog slut.... resultat 69 skadade, 3 döda..
[01:33:07] Lunken| Slöar says: Tror det var av sådana kakor de byggde pyramiderna av, va?

Hihi.
Hejdå

Skolklass

Vi har en skolklass som bor här i natt. Och det är likadant med varenda skolklass som är här... Massa spring, massa skrik/gapande och massa tjo och tjim. Visst kan jag förstå dem.. Jag va väl likadan när jag var i de åldern. Men efter ett visst klockslag så sa våra lärare/ledare till oss att; Nu räcker det, nu får ni vara tysta.
Så jag förstår inte de lärare som tar med sig en skolklass till ett hotell och sen bara skiter i ungdomarna och låter dem härja fritt. Det är ju inte så snällt mot övriga gäster som försöker sova.. Vilket resulterar i att jag får jaga runt på alla ungar och be dem hålla käften..... BRÖÖÖÖL!
Hejdå

Se hit Göteborgare

Hur låter detta för en lördag tex 2 juni?

Kontiki - Lördag
Kontiki, Storängsgatan 2

The Streamers bjuder på ska, reggae och rhythm n blues live.

När Kontiki har sin uteservering öppen skiner alltid solen. Alldeles bredvid parken har de skapat en oas för alla som vill ha nära till parken och samtidigt kunna njuta av en kall öl och bra musik, varje dag från 16.00 till sent på natten. Här är det ingen stress som gäller och om du mot all förmodan känner att du måste iväg ska du veta att promenaden endast är 15 minuter till Göteborgs klubbcentrum. After-Park priser fram till 20.00.

Not to schabby, ey? Eller hur det stavas... Först slottskogen.. Sen Kontiki... Hänger du med K-Zed?
Hejdå


Konserter rules

Lunken... Dapony Bros spelar på Sticky den 30 maj. Ska du hänga med?
Hejdå

DVD

Linus på linjen ska släppas på DVD. Så nu vet ni vad ni ska önska er i julklapp.
Hejdå

Varför?

Varför hatar alla konsertbokare i denna staden mig? Ill Bill spelar på Pustervik den 10 juni. Gissa vad jag gör då... Jo jag jobbar... Rööööv.... Får fråga om ledigt redan nu... Och hoppas på det bästa. (Jag vet Lunken... Du har ingen aning om vem det är).
Hejdå

Röv-blogg

Rövbloggen har inte funkat på hela natten......
Så kul har jag haft det... Jee jee...

Vi har en engelsman som jobbar här.. Han har grymt go dialekt... Den mest brittiska britt-dialekten från den mest Engelska delen av Great Brittain... Sån dialekt vill jag med ha.. Istället låter jag som en efterbliven dräng hämtad från en random Raskens-film.
Hejdå

I knew it...

När jag kom till jobbet så var jag beredd på att det skulle krylla av ca 700 aspackade människor. Men ack nej... Nästan alla hade gått när jag kom.. Räknade till att det va 13 personer kvar. Hurra tänkte jag och blev lycklig över att jag kommer ha en lugn kväll. JINX JINX JINX! Nu sitter det 7 aspackade människor i receptionen istället och sjunger och lever rövare och är högljudda och håller snart på att bli..... Historia...

Det är nått med fulla människor som är över 40 år... Dom är inte ute så ofta som en själv. Men när de väl är ute så tar de igen allt på en och samma utekväll.... Fulla äldre gubber är jobbiga i början av kvällen. I alla fall påfrestande för tjejer som jobbar på restauranger och i barer. Men på nätterna så är de så jävla fulla att de somnar direkt.
Fulla tanter är fan pissjobbiga hela jävla tiden.. Gälla röster som skär sönder stål...
Men nu verkar de vara på väg här ifrån... Fyfan va skönt. Får väl sitta och våndas tills de kommer tillbaka i natt.. Ännu fullare, ännu jobbigare.
Hejdå


Lugnet före stormen

Det har än så länge inte hänt ett piss på jobbet. Underbart. Visade runt två asiater och försökte gissa va dom sa när de försökte prata engelska... Det är väl det enda ja gjort än så länge. Men det lär jag få igen imorgon. Ska va middag och mingelbuffé för en si så där 700 pers eller nått imorgon. Snacka om att det kommer va kö på toaletterna... Verkar som att det inte kan gå en vecka utan aspackade människor på detta jobbet... Urk... Skulle inte förvåna mig om karma kastade in några "hej-vi-är-förbannade-för-att-restaurangen-är-abonerad-och-vi-får-ingen-mat" människor också.... Vad har jag gjort mot karma egentligen? Först slut på kontot (ligger minus 70kr), sen jobbar ja när Svenska Akademien spelar, sen missar jag Toy Dolls på Augustibuller, sen lite andra grejer.... Sen allt det här...

Sweet propane take me away!

Om någon vet när Malmö Reggaefestival är så säg gärna till... Gärna en fungerande hemsida där man kan kolla artister också... Eller om den heter Swea Reggaefestival nu för tiden kanske... Who cares.. Hittar inget på nätet om någon av dom.

Nu ska jag gotta mig med en timma MacGyver!
Hejdå

Måndag

Snart är jag på The red eye to ångestwood. 7 arbetsnätter framför mig.. Plus att jag missar Svenska Akademien på fredag. Ljusa är att jag bara har totalt 3 arbetsveckor kvar innan semestern!!

Freddan.. Du bailade ut två öl åt mig (mins) i lördags kom jag på. Det ska du få tillbaka bro!!!!
Hejdå

Livelihood

Måste försöka gå på en konsert med dom i sommar... Annars blir ja lite putt.
Hejdå

Lördagen

Lördagen va jävligt förvirrad och jävligt rolig... Dök bara upp massa folk som man inte sett på skitlänge... Mer sånna lördagar för fanken... Mickan.. Du är skylldig mig en frukost!
Hejdå

Borås

Hela staden luktar tonårskiss och är smockfull med översminkade fjortisar som har en sammanlagd IQ av sytråd.
Hejdå

Rocky

"Martin Kellermans tecknade serie "Rocky"ska bli animerad film. Nordisk Film ska göra 13 stycken 3D-animerade avsnitt om hunden Rocky, skriver TT-Spektra."

Wohoooo!
Hejdå

Nepp hörru

Nu drar ja till Netta.. Så inget bloggande förens på söndag.
Hejdå

Hurra

Grattis Norge.
Hejdå

Crap

Soligt igår - KoskenkorvA jobbade.
Regn idag - KoskenkorvA ledig.
Slumpen? Don't think so. Stackars alla oss eftersom jag är ledig (förhoppningsvis) i 8 veckor i sommar. Kommer regna oavbrutet.
Hejdå

Jävla EU-moppar

Ja ska köpa 400 spikmattor och bulta fast i asfalten utanför lägenheten och hindra alla jävla EU-moppar som åker fram och tillbaka hela jävla tiden.. Förbannade snorungar... På min tid kollade man Bullen sen gick man och la sig.. Vart är dagens ungdom på väg?

Och nu till nått helt annat...

Någon i hushållet här har köpt såna där.. doftgrejer man sätter i toan... Bra på alla sätt och vis. Önskar bara att dom inte valde doften av Tysk truckertoalett.
Hejdå

Roskilde

Några flummiga snubbar har bestämt sig för att deras tält på campingen under Roskilde festivalen skall se ut som Orangea Scenen (Roskildes största scen med plats för 70 000? i publiken). Bästa är att Roskilde själva uppmanar och stöder dem. Till skillnad från andra jävla festivaler där man knappt får ha ett partytält eller en stol med sig in på campingen.
Hejdå

Ursäkt

Om man nu skulle behöva en anledning.
Hejdå

Smelly cat

Vart i Thn och jobbat hela dagen.. Inte gjort så mycket men det va ändå en hel del springande mellan byggnader.. Och i värmen så blir man svettig. Jag luktar fan massgrav just nu. Till och med alkisen som satt jämte mig på vagnen hem luktade godare... Han började dessutom snegla konstigt på mig efter halva resan.. Lite som "Men vänta nu... Det... Det är väl jag som ska lukta illa.. Eller?" Efter ett tag blev ja irriterad på hans sneglande och va nära på att ställa mig upp och hota honom genom att säga nått i stil med "Jag är från Netta, en dräng med Baretta.. så PASSA DIG!" Men jag är kass på att hota folk.. Kass på hela den där Jag-ska-nu-vara-elak-mot-dig biten.. Så ja chillade istället.
Men nu jävlar ska jag duscha!
Hejdå

Aftonbladet.se

Som jag nämnt tidigare.. Vad skulle vi göra utan Aftonbladet.se ???????? Dagens rubrik:
"Skärpning Paris! Tori Spellings mamma tycker att Paris är en vanära."
Nu har dom dammat av Tori Spellings mamma.... Allvarligt talat.. Att Aftonbladet skriver nått vettigt är lika troligt som att Meral Tasbas från TV3's Baren kommer in i
Mensa.
Hejdå

Ingen konsert..

Blir ingen Organism12 konsert imorgon... Buhuhuhuhu... Macke är lika rik som en baconförsäljare i Iran och jag jobbar... Och eftersom jag jobbar så vet jag inte när jag är hemma. Och när jag väl är hemma så lär jag va så jävla drängtrött att ja kommer somna i min säng direkt.. Lip och bröl.
Hejdå

Inköpspris

Hurra för inköpspris... Plockat 5 t-shirts och ett par skor... Ska plocka massa hoods och brallor snart också.. Me like alot! Har väl en 4000 - 5000 :- att plocka för... Det har inte ni!
Hejdå

Hahaha!!

Den kanske roligaste rubriken på Aftonbladet.se på 100 år:
"Bobby Brown: bin Ladin vill mörda mig - för att få Whitney "
Jag måste skaffa mig Aftonbladet Klick... Det verkar finnas en jävla massa rolig läsning där.. Det verkar ju så jävla troligt att bin Ladin vill åt Whitney... Hans egna kokaindealer kanske åkte fast så nu vill han köpa av Whitneys dealer.. Who knows?
Hejdå

Lördag...

Funderade på att ta de lugnt i helgen... Dra till Borås/Netta och hälsa på föräldrar och sen bara chilla i gbg på lördagen. Men nu hittade jag en flyer i en ficka på mina jeans att Dubadown spelar på lördag. Så de verkar inte bli så lugnt ändå.
Hejdå

Facket

Fackförbundet är som en jävla sekt. Du får ingen information what so ever om du inte uppger personnummer, arbetsplats och medlemsnummer. Och är du inte medlem så får du fortfarande ingen information. Jävla rövnyllen.
Hejdå

Schlager

Så jävla underbart att Sverige kom sist i schlager blaha skiten... Så jäääävla kul... Fan va nöjd och belåten jag är idag!! Weeee ska nog fira med påskmust och... och... Vet ifan... Kebabrulle kankse!
Hejdå

Jobb-i-lobb

Jobba är väl inte den mest hurra framkallande aktiviteten man kan ägna sig åt. Nästan lika kul som att gå på en konsert med enbart valsång.. Men nu är ja ledig.. Och ska kolla på Kultiration ikväl... Så... HURRA!
Hejdå

Kollektivavtal

Hotell & Restaurangs nya avtal är klart. Löneförhöjning visst. Men vad som skulle va 800kr mer i månaden blir bara 400kr mer i månaden för de resterande 400kr får chefen dela ut i individuell löneförhandling. Och inte fan är det fotfolket som får dom pengarna. Borgarsvin.
Sen står det även så här i avtalet: "och den obetalda "frivilliga" övertiden tas bort."  Vafan? Obetald frivillig övertid? Vem fan är så jävla dum i huvudet att den frivilligt jobbar övertid utan att få betalt?
Hejdå

Jobb

Snubben som går som vakt på ett av krigsskeppen som ligger jämte mitt jobb måste ha tråkigare jobb än mig....
Inget annat att kolla på än... Mitt jobb...
Hejdå

Gäster...

Två nätter i rad har nån dum jävel bajsat i duschen på jobbet... Vad är det med människor egentligen? Och hela det sällskapet bor här i natt igen... Hoppas bara jag har krafter kvar att leva så ja kan se Kultiration på lördag. I värsta fall så kommer jag väl dö av ångest i natt på grund av alla gäster............
Och moget att lägga Göteborgsvarvet, NATO-övning och demonstratioståg på samma lördag som jag tänkte chilla på stan... Jävla idioter...
Och nu kom det fyra gäster:
-"Finns det något att äta?"
-"Ni får kolla i restaurangen, senast jag va uppe så va buffén kvar."
-"Ja men en macka då?"
-"Öh,, Som sagt, ni får kolla i restaurangen"
-"Men en macka kan vi väl få?"
-"KOLLA I RESTAURANGEN DITT JÄVLA RÖVNYLLE... AKTA BAKOM DIG EN NINJA!"
Det där sista sa jag inte, men ja önskar att ja hade gjort de..
Hejdå

Hmmm

Tänk om man hette Dit i förnamn.. Och va en fruste i ett litet furstendöme.. Då hade man alltid vunnit... Jämt... "Fursten Dit vinner"
Hejdå

Gäster...

Två nätter i rad med tokfylla... Och dom har abonerat en natt till... Jag vill härmed tacka alla mina vänner och min familj för att ni stått ut med mig. För i natt kommer jag implodera och dö av ångest.
Hejdå

Gäster...

I'm the pimp!!! Två gäster försökte smita med varsin dam in på rummet. Men KoskenkorvA sa "NEJ NEJ NEJ och åter NEJ" dels för att det inte är tillåtet att bo gratis på hotell för cehfen, och dels för att jag är på ett ganska pissigt humör. Mellanskillnaden på ett enkelrum och ett dubbelrum är 200:- vilket betalades.. Då är frågan... Gjorde jag damerna till prostituerade nu? Eftersom det garnaterat kommer knullas och de betalade till mig... hihi
Hejdå

Gäster...

Varför inte köra in "Vråla på skånska" tricket när vi ändå håller på. Följt av aspackade norskor...
Ibland hatar jag mitt jobb överdrivet mycke..
Hejdå


Gäster...

Självklart ska några gäster köra det gamla beprövade "Porrfilm på högsta volym" tricket innan dom går och lägger sig... Skjut mig.
Hejdå

Våld & Kröka

Min arbetsnatt än så länge kan sammanfattas med Träskfettas låt - Våld och Kröka.
En snubbe som är kalaspackad, druckit flytande karate hela natten.. Först kom han från restaurangen en vånging upp, gick ner i källaren... Åkte hiss till våning fyra.. Gick ner till våning tre.. Åkte hiss till källaren.. Jag gick ner för att prata med honom.. Då stod han och snackade allvar med en dörr. Efter att ha förklarat för honom i 10 minuter att hans rum låg en våning upp så fick jag med honom dit. Sen rymde han och gick in i någon annans hytt. De vill inte ha honom där så dom försökte få iväg honom. Hans kompis hittade honom och vi fick till slut ner honom till hans rum. Men sova va inget alternativ för detta geniet.. Upp igen.. Hans polare försökte övertala honom att gå och lägga sig. Han svarade med att smocka till sin polare i ansiktet. Sen följde den obligatoriska brottningsmatchen. Jag hängde som en liten ryggsäck på snubbens rygg medans våran hovmästare kom från andra hållet och röt till på skarpen.. Då lugnade han ner sig och vi fick in honom på rummet. Jag ringde hit Securitasvakten sen tog vi ett snack med killen igen... Nu har hans rumskompis kommit också så det hela har lugnat ner sig för stunden...
Så vi får väl se vad som händer i natt.. Förhoppningsvis somnar han.. Annars är det Polisen som gäller!
Hejdå

Gäster...

Ett företag som hyrt hela båten i tre dagar. Detta är sista dagen, som tur är. För jag börjar bli en smula trött på aspackade 50åriga gubbar som luktar billigt rakvatten och fiser så fort dom får chansen. Nyss stod det en aprak herre här och försökte säga något:
-"Tar ni hit vilket jävla pack som helst?"
-"Eh.. Vad menar du?"
-"Ja..? Får vilket jävla pack som helst bor här?"
Och här började han bli upprörd, nästan förbannad
-"Det är ju ett företag som hyrt båten och bjudit in folk, dig bland annat.."
-"Ja men det bor ju massa pack här, får dom verkligen de?"
-"Ne vi tar inte emot pack här så du kan ju byta hotell din jävla tattare"
Det där sista sa jag inte.. Men ja önskar att jag gjort de...
Hejdå

Träskfettas

Träskfettas och punkfestival i Lidköping den 1 juni. Ofarligt? Inte så... Jävlar va öl de ska bli. Om ja nu inte hade nått annat planerat där... Minns fan inte.
Hejdå

Gäster...

I natt så var det en gubbe som bajsade i duschen på mitt jobb... Vad gjorde dom på ditt?
Hejdå

Ärligt stulet

Detta hitta ja i CrazyHappy's blogg. Och eftersom jag inte har nått annat för mig så why not.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Rantens Hotell - Falköpng <- Får så klart tag på en Hotell Guide, vad annars?

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
Telefon <- Yepp

3. Vad var det senaste du såg på tv?
MacGyver <- Rules!

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
0605 <- 0553

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Jobbar <- Skjut mig

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? 
Gick låsrunda <- På jobbet såklart

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här utmaning?
Min egna blogg <- Sen hitta ja denna

8. Vad har du på dig?
Kostym <- Skjut mig

9. Drömde du något inatt?
Men hallå, vart ska jag börja? <- Säters Mentalsjukhus nästa

10. När skrattade du senast?
Minns inte <- Jag skrattar aldrig

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Inget <- Jävligt ful reception

12. Har du sett något konstigt på sistone? 
Men hallå, vart ska jag börja? <- Ser bara konstiga saker på jobbet

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Jag börjar faktiskt bli lite trött på den <- Utamning? Inte direkt svårt..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
The Benchwarmers <-
IMDB helt okej söndagsfilm

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En butler vid namn Jevees <- Kanske två...

16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om dig.
Jag är faktiskt rätt smart <- ÄR JAG VISST DE!

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? 
Alla flugor skulle DÖ <- Hate them

18. Tycker du om att dansa?
Nej, gör du? <- Eller jiggen efter några öl funkar ju..

19. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
Pojk - Viveka <- Dom ska lära sig från början att det är en hård värld vi lever i
Dotter - Rövnylle <- Dom ska lära sig från början att det är en hård värld vi lever i

20. Vilka personer vill du ska svara på dom här frågorna? 
Ingen som har nått vettigt att göra <- w0rd!

Hejdå

Bice

Det luktar fan bajs och gubb-fis i varenda jävla korridor på jobbet... Ysch.
Hejdå

Gäster...

Alla av hotellets gäster är fulla.. Kul för mig som verkligen gillar att vara nykter bland fulla människor. Några ringde till och med för tio minutersen och frågade om baren var öppen... Men ack nej.
Hejdå


Jobb

Jag har för första gången i år haft fullt upp att göra från att jag börja jobba tills... Ja.. Nu-ish.. Och jag har fortfarande en del kvar att fexa. Men tiden har gått ganska snabbt så.. Något plus i det hela.
Önskar ja kunde skriva nått kul och flummigt som till exempel: "Undra hur mycket gräs man kan trycka in i örat på en kattunge" men jag är fan helt tom i skallen just nu.
Hejdå

Dropkick Murphys

Trädgår'n
Insläpp: 20.00
På scen: 21.30
Pris: 325:- + förköp
Åldersgräns: 18 år

En smula dyrt fan.... Då är de bäst för dom att det är jävligt bra förband...
Hejdå

Bröl

Hjälpte till uppe i frullen lite eftersom en försov sig. Och det är väl ganska chill att gå där och plocka och prata med damerna. Men när jag skulle gå ner till receptionen så blev jag übermatt i benen. Som dom inte orkade bära mig mer. Och jag som halvt hade tänkt åka till Axel Dahlströms Torg för att sen gå hem och få lite motion. Tror bestämt att det är min hypokondri som sätter käppar i hjulet för mig igen. Eller så är det för att jag inte ätit på 14 timmar. Fyttirackarn som Storlommen skulle sagt.
Hejdå

TV Shop

Varför blir saker så mycket roligare om man ska tro TV Shop? "Nu blir det ROLIGT att städa" Det kommer fan aldrig bli roligt att städa.. Det finns inte en vettig människa som går runt med en dammsugare och ler och tänker "Life is good" bara för att dom köpt ett nytt munstycke.... Varför kollar ja ens på TV Shop föresten?
Hejdå

Aj

Jag tror jag håller på att bli plattfotad på högerfoten... För ja brukar få ont i hålfoten efter en arbetsnatt/arbetsdag.. Eller så är det bara min hypokondri som hittat ett nytt och spännande ställe att utforska, för det va längesen den va på plats.
Hejdå

MacGyver

Jag skulle vilja se MacGyver på ett disco... "Denna sången har jag inte hört... Must invent dance moves... Hmm en hink, några stålrör, tuggumi så allt håller ihop, ett batteri, en iller.. Do the robot" *untz* *untz* *untz*
Hejdå

Gäster...

Om man bor på ett hotell, man vet att det bor andra gäster här. Toaletterna är utanför i korridoren, eller i ett rum så klart.. Men man måste ut i korridoren. Går man verkligen upp naken då? Inte första gången detta händer och självklart så måste ju ja låsa upp dörren åt gästen igen. För.. Vart ska han göra av nyckelkortet? I röven? Under pungen? I förhuden? Suck...
Hejdå

Attack!

Gött att man inser att man har ett 3cm långt jack i kraniet efter att jag attackerade golvet inne på Sticky i lördags... Sjuka är att det inte är någon bula och det gör inte ont... Det är bara ett litet skrapsår.. Men.. Man tycker ju att en buckla i kraniet borde sätta lite fler spår. Tänk om jag har sån tur att jag har slått tillbaka allt minne jag tappat innan. Hurra i så fall... Eller så kanske jag dör imorn av nån blödning... Ysch.. Va drygt de hade vart.
Hejdå

Gäster...

Fick mail förrförra veckan jag jobbade... En norrman som mitt i mailet skrev "HHV" Och ja fattade inte va han menade.. Camilla är halvnorsk så ja frågade henne om de va nån norsk förkortning.. Vi kom fram till att enda sättet att uttala HHV är typ som om när man blir slagen i magen eller nått... Svårt att förklara i skrift... Men typ: "HEEEEEUUUUUUVVV" som om all luft går ur en. Vidare kom fram till att nån måste nitat norsken i magen samtidigt som han skrev mailet, de va den enda logiska förklarningen. Det skrattade jag åt hela natten. Det är dom små sakerna som gör att man orkar sig igenom en natt.
Hejdå

Woho!

När denna veckan är färdigarbetad så har jag bara 3 arbetsveckor kvar, sen går jag på semester!! Woho!! Och innan dess har jag hunnit med Hultsfred också.! Rules! Nått som orules just nu är att det av någon anledning luktar grovspya i receptionen. Och det är inte jag som luktar... jag duschade ju till och med innan. Men nått är det som luktar yack.
Hejdå

Gäster...

Har en toknorska som sitter i soffgruppen och snackar så jäääääävla mycke. Satt tre killar där innan också men två har gett upp. Nu sitter hon och en kille kvar och han får inte en syl i vädret. Detta har hållt på i lite över en timma. Trodde verkligen ingen k

Lönnmördare

Om man är lönnmördare kan det va rätt dumt att ha tourettes syndrom....
*smyga* *smyga* *ta upp kniv* *smyga* KNULLA GETRÖV!! *smyga*
Hejdå

Frankrike

Det är fan kravaller i Frankrike oftare än jag dricker öl.... Men de enda i de landet som kan kravallerera (eh..?) på riktigt är de franska bönderna. Iskallt hoppar dom in i sina Valmet-traktorer och brummar in till stan och sprider bajs på gatorna. Sen åker de hem och odlar morötter. Bönder rules.
Hejdå

TV3

Alla nyhetsankare på TV3's Update låter som om det är aggressivt bajsenödiga. Nästan som att det verkligen är förbannade för att de måste läsa upp nyheter och inte får gå och klossa.
"GHAAAAAAAA OCH NU FUCKING JÄVLA IIIIIINRIKEEEEES!!"
Hejdå

Gäster...

Man får en hel del skumma frågor när man jobbar här. Kom en gäst och sa:
"Vet du hur det gick i snooker VM idag?"
Vafan svar man på det? "Ja snubben med pinnen i näven vann över den andra tjommen" Eller?
Hejdå

Aftonbladet.se

Vad skulle vi göra i vårt avlånga land om vi inte hade Aftonbladet som skriver om alla rykande, färska och intressanta saker som händer? Detta kan man läsa på hemsidan idag:
"Klipp ut Olas schlagerhandske Klicka här, skriv ut handsken och klipp ut ? sedan kan du vifta med den hemma i tv-soffan "
Tack Aftonbladet. För jag vet, ärligt talat, inte hur jag skulle klara av att överleva om jag inte hade haft en Ola's schlagerhandske.
Er för evigt - KoskenkorvA
Hejdå

Ge mig

Steve Jobs tjänar bara 360 miljoner kronor i månaden. Stackaren. Han får säkert drass med dyra månadskort och långsam kollektivtrafik. Tycker vi borde göra något för honom. Kanske kan damma av Orup och köra en gala på TV4 eller nått.
Hejdå

Sjukvårdsrådgivningen

Jag hade tics i ögat i en si så där 15 dagar i rad. Så jag mailade Sjukvårdsrådgivningen och frågade vad som va fel. Fick dels detta som svar:
"Om besvären från ögat inte ger sig trots att du försöker påverka din livssituation, så har man prövat ett nervgift som kallas botux, som kan få berörda muskler att slappna av, med i många fall positiva resultat."
Inte så jävla sugen på botux dock... Så jag kör nog på deras andra råd som va att kanske inte jobba så jävla mycket som jag gör. Stress smesch.. Det är fan snart semester!! Wohoo!!!
Hejdå

Ge mig

Ge mig en sån här tack.
Hejdå

Måndag

Arbetsvecka på gång.. Blä. Men jag är ledig i helgen WOHOO!! Så de ska nog gå att överleva detta. Lördag är det Kultiration på Nef. Söndag är det bara att chilla med en nice liten bakfylla.
Dropkick Murphys den 11 juli, men inga biljetter släppta.. När släpps dom då??? Dau taur jau tvau.....!
Hejdå

Woho!

Street Dogs va fan grymt... Och ryktet säger att Dropkick Murphys spelar i Gbg någon gång i sommar.. Då jävlar är det ös!
Hejdå

Street Dogs

Street Dogs ikväll!! Woho! Men fan, ge mig sol så man kan sitta i Kungsparken och svepa några kalla öl innan det är dax..
Hejdå

Oi Oi Oi

Satt på 7eleven och väntade på att Sylvia och Malle skulle ta ut pengar. Vid bordet jämte satt det 3-4 unga invandrarkillar och lekte stöddiga. Jag själv är ingen bråkstake, undviker slagsmål så mycket ja kan... För jag får bara stryk... Men dessa killar såg ut att va sugna på att dansa Muhammed Ali dansen. Men in kliver Jonas, Källvik och Roddan. Alla tre har samma frisyr som mig (enbart pga ekonomiska och behändiga själ), helt rakade huvuden. Fram kommer Malle och säger; "Jasså, här står 4 helrakade killar". Jag har aldrig sett 3-4 kickers fisa iväg från ett ställe så jävla snabbt som dessa "coola" killarna gjorde. Det va fan kul... Fast hade det blitt slagsmål så hade vi förlorat fett... Peace & Love förfan.. Bless!
Hejdå

Feed me

Det bästa med indisk mat är att dagen efter luktar bajset gott.
Hejdå

Organism12

16 maj, någonstans i Göteborg.. Någon som hänger på??? Står inte på hans MySpace vart konserten är, men det lär väl dyka upp nån gång snart.
Hejdå

Roskilde

"Volbeat open the Orange Stage this year ? we have talked to them about the dream that came true. Electrelane performed at Roskilde Release Event in Copenhagen. We have talked to them about what they expect from their performance at Roskilde Festival this summer, among other things."

Hurra!
Hejdå

Fredag



Eftersom det är Fredag och bloggen inte fungerade igår så kommer ett Whose line is it anyway? klipp....
Bloggen är helt fucked up som vanligt... Så de får bli mer inlägg när den väl fungerar.... Men en sak man borde göra första dagen på en ny arbetsplats är att bajsa stopp i avloppet, enbart för att sätta sig i respekt.
Hejdå

Hihi

Lunken vill att ja ska skriva mer inlägg i bloggen.... Kan ju skriva detta.. Från Aftonbladet.se
"Milan till final. - Körde över United med klara 3-0 på San Siro" Hihihihihihihihihaihaihahahahahhaahaihaihih
Hejdå

Ja ja ja ja...

Jag ska skriva mer... När jag orkar... Igår va ja tokigt bakis eftersom jag råkade gå ut och supa i måndags ändå.. Började förfesta när ja hade vart vaken i 29 timmar... Idag har ja åkt fram och tillbaka till Trollhättan... 4 timmars buss och tåg... Hurra.
Hejdå