Gott nytt år

Gott nytt år my ass.. Skiten börjar ju bara om från början. Hurra 365 nya dagar med ångest och fylla framför mig. Hur kul är det när pelletsbrännaren går sönder på just nyårsafton hemma så man får koka vatten och hälla det i en hink och ta me sig in i dushen - Raskens Stylie!!!!
Hejdå

Juldagen

..vill bara be om ursäkt för juldagen.. för ja minns inget,.. som vanligt..
Hejdå

God Jul

Våld och kröka.. för de e inte gött eller HÄ HÄ HÄ HÄ
Hejdå

Ne för fan..

Nu blir det inga fler inlägg på ett tag bara för att den där jävla julen kommer... Istället ska ja hem och leka med farsan och äta jävla god mat... Ska bli skönt med lite omväxling mot ostmackor ett tag.
Hejdå


Gud välsigne er!

Gud välsigne er! Ja så sa en man som va på jobbet innan. Men det är nog redan rätt kört för min del... Sen finns det ju ingen gud heller. Borde anmälla honom för mened utanför rättsal.. och utan att vara under ed.. Eller nått.... öh..
Hejdå


Alltså..

Det som kanske är jobbigast med att jobba på hotell är när gäster ska berätta sina liv för en. Visst några är jätte snälla och trevliga.. Men jag är verkligen inte intresserad av deras liv. Hade jag vart intresserad så hade jag frågat; "Snälla kan inte du berätta allt om dig själv?"
Som den gästen som berättade om när han va ung och hade två mopeder och ett lantställe och när han blev tagen av polisen utanför Täby och hur hotellen i Hallsberg såg ut och bla och bla och bla och bla... Finns inte en vettiga människa som är intresserad av det. Inte fan ställer jag mig och berättar för en främmande person om att jag inte fick något Nintendo 8bit när jag va liten.. De bryr väl sig fan inte ett skit. Hade en gäst nu som stod och babblade på en massa.. Så min hjärna började automatiskt fundera på hur många ölkorvar man måste äta för att bli full....
Hejdå

Hej

Hur mår du? Mår du bra för stunden? Känner lite att "hey life is good". Kanske lite pepp på en öl och lite soft musik.  Om du känner dig precis så... SÅ LÄS FÖR FAN INTE DETTA FÖR HELA JÄVLA DAGEN KOMMER BLI FÖRSTÖRD PÅ GRUND AV ALLA JÄVLA IDIOTER SOM FINNS!!!!!!!!!!!! NI BORDE VA OLAGLIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ärliiiiiiiiiiiiiiiiigt?????? "uh uh du är så bra och bäst och uh uh uh uh uh" BRINN!
Hejdå

Religion

Jag tycker att all religion (utan The Church of the Flying Spagetthi Monster så klart som är den enda sanna religionen) är inget annat än en jävla massa bullshit. Men den som kom på "Herrens vägar äro outgrundliga" va fan en smart jävel. Fan vad kristendomen har garderat sig mot allt me den lilla meningen.
Så fort det dyker upp något som dom inte har någon förklarning till så är det bara att säga "Herrens vägar äro outgrundliga". SÅ! Nu behöver dom inte säga ett piss mer för med andra ord "Nae så är det bara... Gud har bestämt det.. så.. what to do?"
Hejdå

Valerina #2

Mina Valerinatabletter börjar äntligen kännas... 13 timmar för sent.. Gött att man blir dåsig och sömnig på jobbet när man ska sitta här i 9 timmar till..........
Hejdå

Men gå och dö!

De mest nedladdade jullåtarna
Nedladdningar från Telia SurfPort i jul:
1. Basshunter - Jingle Bells
2. Wham! - Last Christmas
3. Frans - Kul med jul

ÄRLIGT???????????? Gå och dö förfan.. Eller gå en kurs och få bra musiksmak.. Eller skaffa er hjärnor... Men helst gå och dö!!! Det borde va fruktansvärt olagligt att lyssna/tanka ner sån musik..... Ja vill köra in en kofot i örat på mig själv och göra mig döv bara för att slippa skiten...
Hejdå

Usch

"Peder Lamm skrev till SVT och kallade "Böglobbyns" Olle Palmlöf för "jävla idiot"." /.../ "I ett nytt brev skriver Peder Lamm att han vill begränsa sitt utfall till att Olle Palmlöf är en "dumstrut" eller en "pellejöns"."

Neeeeeej... använd inte sånna ord. Dumstrut och pellejöns.. Folk kan bli välldigt ledsna när man säger så till dom.. Men jag kan hålla med.. Jag hr också problem med att välja mellan dumstrut och pellejöns om jag ska säga nått elakt till någon annan...
Hejdå

Valerina

Valerina luktar fotsvett.. Svalde snabbt som fan så ja vet inte om dom smakade fotsvett också.. Är tanken att den äckliga doften ska göra så att man somnar? Undra om ja kommer försova mig till jobbet ikväll. Börjar ju trots allt redan vid 21:30.
Hejdå

Ghaa

Hoppas fan inte Högsbohöjd rasar undan som den där jävla vägen gjorde igårkväll.. För ja måste fan hem och sova.. Tröttast i galaxen just nu..
Hejdå

Nahe

Twisted Sisters på Jay Leno... N A H E !
Hejdå

Leka polis

Om man uppger sig för att vara polis när man egentligen inte är det kan man bli misstänkt för förevigande av allmän ställning enligt GP.se. Kanske krångligaste jag hört på länge... Men det låter bara fel i mina öron.. Förevigande...? Någon som kan sprida lite ljus i det här?
Hejdå

stjärna fniss stjärna

Securitasväktaren som har området här där hotellet ligger berättade en liten rolig grej. Det finns lite prylar här som ger ifrån sig ganska höga ljud när det blåser ute. Det smäller ganska ordentligt. Och nu i december har någon smällt upp europas kanske största tält en bit här ifrån och haft julbord för folk där i. En av vakterna för detta julbordet hade ringt polisen och trott att det va skottlossning i området. Hihi.. Men så va icke fallket, det va bara mitt lilla jobb som skojade med hans öron.
Hejdå

Nordic Battlegroup

Satt och läste på försvarets hemsida om utlandsstyrkorna och explorer krashade. Tar det som ett tecken på att jag inte ska söka. Föresten, vad fan ska ja där och göra? Hur fan ska man kunna blogg från en trähydda i Kongo? Och vill jag leka BF2 irl så kan jag alltid spela paintball..
GEEK-ALERT GEEK-ALERT GEEK-ALERT GEEK-ALERT GEEK-ALERT GEEK-ALERT GEEK-ALERT
Hejdå

Idiot

Tror nått pucko försökte bryta sig in i våran container som står utanför jobbet.. Vad finns det där i? Gammal mat som ruttnat... GG n00b.
Hejdå

Tingsholmsgymnasiet

(Från Ulricehamns Tidning och det handlar om min gamla gymnasieskola)
"I början av december utsågs Tingsholmsgymnasiet till årets bästa skola i Sverige."
Jag antar att de har sparkat 95% av dom lärarna som fanns där när jag gick på skolan. Har svårt att se Tingsholm som Sveriges bästa skola med den lärarkåren. Visst fans det några bra lärare.. Men dom va lätträknade.
Hejdå

LIBBENATION

Jag ska bli diktator i nått land och döpa om det till Libbenation.
Folköl och tobak ska vara skattefritt och alla tjejer måste gå topless. Jag ska värva en armé.. KISS Army och invadera Norge och sno all deras olja sen ska jag bara ha det gött. Ni kan ansöka om medborgarskap från och med 1/1 2007 under kontorstider. Bifoga foto. (OBS Posten som kulturminister är fortfarande ledig för den som är intresserad).
Hejdå

Julklapp från jobbet

Fick en ost och en flaska rödvin av märket Les Fagotte..... Inte helt heterosexuellt kanske.. Så i jul ska ja och pappa dricka vin och äta ost iklädda basker på äkta franskt manér.
Hejdå

Pant

Varför är det inte pant på konservburkar?
Hejdå

Musik-shuffle-fråge-formulär-grejen

Johan fick några fina han också.

Will you get married? Gravskändaren
What is in store for the remainder of this weekend? 1994
What song will they play at your funeral? Enjoy the Silence
What do your friends really think of you? Dead Flowers
Do people secretly lust after you? Asshole

Hejdå

Tips & Trix

Om ni inte kan bestämma namnet på säg ett nyfött barn, en hundvalp eller en nydiad tapir så har ja ett tips.
Ta fram två tärningar och ett alfapet. Slå tärningarna. Säg att tärningarna visar 8 ihop. Ja då är det bara att börja vända upp 8 alfapetbrickor! Lätt, smidigt och enkelt.
"Humpfkol kom in och ät!"
Hejdå

ASCII

                                        |
                                        |
------------------------------|______________________
|=================                                                    \
------------------------------|_______________________  \ 
                                        |


Okej jag försökte rita ett svärd med ASCII tecken... men det sket sig ganska kraftigt..
Hejdå


Gengasaggregat...

...försök stava till det på fyllan...!!!
Hejdå

Jobba

Jag är helt hjärndöd nu... Sitter här som ett knippe broccoli och stirrar rakt fram och dregglar lite snus på tangentbordet... Ska försöka åka hem kl 07:00.. Allt för att få komma i säng.. Min mun smakar använt tena som legat i en öken också.. Helt snustorr i käften.. Och allt vatten ja dricker vill bara pessas ut igen... Usch det är fan synd om mig.. Mår verkligen som en narkoleptiker som inte fått sitt morgonkaffe..
Hjälp =(

Hejdå

Faktum

Det är fan kallt ute. Fyfan för att va hemlös.. Köp Faktum eller Situation eller motsvarande tidningar!!!!! Pengarna går till en bra sak!
Hejdå

Justin Timberlake

Haha, en på jobbet tycker att Justin Timberlake ser ut som en snopp.. Jag kan bara hålla med!
Hejdå

Tråk tråk tråk

Har drängtråkigt på jobbet och kollar igenom www.tv.nu och lurar på vilket program som är mest rubbat att onanera till.
- Monster jam
- Totally outrageous behavior
- Straight dates by gay mates
- Cops
Men jag tror det är lika illa vilken man än väljer.. Så jag avstår nog..
Hejdå

Demenskaraoke

Demenskaraoke
Datum: Minns inte
Plats: Minns inte
Tid: Ärligt talat.. ingen aning...
Bjuder antagligen på bullar och kaffe. 
Glöm inte att tänka ut en favoritlåt
Kom i tid.

Hejdå

Avslöjad

Ghaaa... Aftonbladet.se har avslöjat mig. "Blottare i tvättstuga på Hissingen" Men ärligt.. Vem fan får för sig en sån grej? "Enligt kvinnan har han dolt sitt ansikte, men hon tror att det rör sig om en yngre gärningsman." Kan ju inte va frisk någonstans...
Hejdå

H som i Hård Helg

Fyfan... Idag är man inte stark.
Va på julbord i fredags vilket va jävligt kul.. Träffa Mike, Jonas, Tove och Krister är alltid trevligt plus att Sylvia min lilla guldklimp var med också!!! Fri sprit och mat på julbordet och en snubbe körde oss till Pustervik där vi kollade USCB Allstars som gjorde en grym spelning.. MOHAHAHA. Men sen blev vi nog för fulla.. Åkte hem.. Tidigt.. Så jävla B av oss.. Ingen av oss minns så mycket.. Sylvia hade VM i blåmärken över benen och mitt knä va svullet.. AHOUH? Sedan va man inte starkast på lördagen. Glögg, öl, sprit och jäger fungerade i en härlig symbios på fredagen.. På lördagen va allt bara ohärligt. Jag gjorde ett tappert försök till att bli full vid 20-tiden men det sket sig ganska kraftigt.. Så ja kollade Simpsons och somnade. Man är fan inte 27 år längre och det känns.
Sedan kom söndagen och julfest me jobbet. Mer öldrickande och bowling.. Jag fick bara en strike.. Skamligt.. Jag som är bäst i världen på fyllebowling.. Sen gick alla på jobbet till Dimond Dogs. Jag drog dock till Rockbaren och hookade upp me Sylvia och Kristoffer.. Sen gick vi vidare till Dimond Dogs vi me..
Denna kvällen åkte vi hem 01:30... Jag är fan kass på att supa länge..
Nu sitter ja på jobbet.. har 9 timmar kvar att jobba... Är 3mm från att avlida och dö på en och samma gång.
Kan inte nån komma och skjuta mig?
Hejdå

Fler roliga!!!

Nu har Annepanne gjort musik-shuffle-fråge-grejen också...

What is your best friend’s theme song? Häng Gud
How can you get ahead in life? Blåjeans
What is the best thing about your friends? Sober
To describe your grandparents? Flossing a dead horse
What song will they play at your funeral? Waste of time
How does the world see you? Ett tidsfördriv att dö för
Will you have a happy life? Stinkfist

Någon mer som har gjort den? Bara att skicka!! Hur kul som helst! =)
Hejdå

=(

"När Aftonbladet träffar Linda Rosing i Västerås pågår hennes turné för fullt, men ändå har hon redan gått över till nästa projekt - som programledare."

Skjut mig =(
Hejdå

LOLinda

"Olinda Borggren satsar på en karriär i Los Angeles. I nya numret av Solo skriver hon ett avskedsbrev till sitt hemland. – Sverige är världens rövhål. Jag kan inte leva i ett land där Anna Book är en dansikon och Carola anses vara en superstjärna. Här i lala-land är allt möjligt. Jag har redan fått filmerbjudande, men jag tar det lugnt."

HAHAHAHAHA ÅHHHHH FYFAAAAAN:. Olinda.. Du måste va en av de största idioterna på den här planeten.
Stanna du kvar i LA och kom hemskt gärna aldrig tillbaka hit.
Hejdå

200

Detta är inlägg nummer 200
Hejdå

Lördag

Varför känns lördagar som söndagar när man är bakfull?
Hejdå

Musik-shuffle-fråge-formulär-grejen


Lunken gjorde också musikfrågeshuffleformulär-grejen. Även han fick några roliga svar:
What is in store for the remainder of this weekend? Cold Blooded
What song will they play at your funeral? Ivan Firar Jul
What should you do with your life? Smash Your Enemies
Will you ever have children? Glenda & The Test Tube Baby

Daniel fick några bra han också:
What is your best friend’s theme song? Pushing Me Away
To describe your grandparents? The Real Song For The Deaf
Will you have a happy life? Amputations

Sylvia (som skicka hela grejset från början) fick några bra hon också:
How do your friends see you? No hardcore dancing in the living room
What is in store for the remainder of this weekend? Kyle's mom's a bitch
Will you have a happy life? Boogie woogie christmas
How can I make myself happy? Cannabis
Will you ever have children? Rip out your eyes

Erik prickade in några bra han också.
Will it be ok? When your in prison
How do your friends see you? The Dope Show
What was high school like? Vengeance
What is in store for the remainder of this weekend? Hästtransporten
What song describes you? Växeln hallå
How is your life going? Jeff wears Birkenstocks

Mohahaha... kul kul
Hejdå

Min pappa!

Alltså.. Min farsa är så jävla flummig när man pratar me honom i telefon.. Om han inte sitter och berättar exakt vad som händer på teve så läser han alltid nått... Snackade me honom nu och han avbryter mig med att nästan skrika "OJ OJ OJ OJ Här säljer dom toalettsittsar för 299:- Ja köpte ju en exakt likadan för 99:- Jag har fan tjänat 200:-" Undra hur det kommer sig att jag blev så förvirrad med en sådan skärpt fader.. =)
Hejdå

Favorit i repris

--> klicka <--
Hejdå

Mr Accident

(Mr Accident) Australisk-amerikansk komedi från 2000. Roger Crumpkin är en olycksbenägen godhjärtad ung man som arbetar på världens största äggfabrik. Genom en del otroliga händelser och sammanträffanden blir Roger inblandad i äggfabriksägarens diaboliska planer på att öka äggkonsumtionen i världen. I rollerna: Yahoo Serious

Bör ju va en grym film... Yahoo Seriou har ju trots allt en roll i filmen...!!!!!!!
Hejdå

Kul grej

Följ instruktionerna
1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn’t make sense.

Will it be ok? Make it hurt - Busta Rhymes | YES!
How are you feeling today? Umbabarauma - Soulfly | Stämmer nog... uh? =)
How do your friends see you? Scenario - A tribe called quest | Say what?
Will you get married? Juicy Juicy and Weedy Weedy - Eek a mouse | Hehehe
What is your best friend’s theme song? Blåljus - Mobbade barn med automatvapen | Nahe!
What is the story of your life? Psycho Holiday - Pantera | N A H E, den stämmer som fan =)
What was high school like? Bananen och Pesseberget - Benknäckargänget | Vem fan minns skolan?
How can you get ahead in life? La ramba - Josh Martinez | Uh? =)
What is the best thing about your friends? The Great Southern Trendkill - Pantera | Okej? =)
What is tonight going to be like? Get away - Kajsa Krantz | Om ja ändå kunde =/
What is in store for the remainder of this weekend? Idle gossip - Toy Dolls | Lär stämma..
What song describes you? Nellie the Elephant - Toy Dolls | Tack för den iTunes...
To describe your grandparents? Sterns To Western - People under the stairs | Öh..
How is your life going? Alone - Min[o]ra | =(
What song will they play at your funeral? Skeleton keys - The Arsonists | Haha
How does the world see you? En jävel på två hjul - Timbuktu | Jag och min BMX rules!
Will you have a happy life? Igziabeher - Peter Tosh | AHOUH?
What do your friends really think of you? I spit - Screwball | Yes I do
Do people secretly lust after you? F.H.H ft.Jakki - RJd2 | What?
How can I make myself happy? Oh My God (Remix) - A tribe called quest | OMG OMG OMG
What should you do with your life? Dry and Heavy - Burning Spears | Typ..
Will you ever have children? Historiens Slut - Svenska Akademien | Passande..!

Hejdå

Pimp my job

Det ultimata yrket borde ju hallikpimp.. Ha ett stall med hallikar som man pimpar ut mot betalning..
Hejdå

Mitt minne är ett minne blott..

Är man glömsk när man måste lägga kom-ihåg lappar i snusdosan eftersom det är de enda stället man kollar lite då och då... Och har man bra minne när man varenda gång tänker "Vafan är det här för jävla lapp som ligger i min snusdosa?".
Hejdå

Sångfågel

Att sjunga "Heliga natt" blir mycket roligare om man gör det på rövarspråket:
"hoheLOLigoga nonatottot"
Hejdå


Grattis!

Grattis på Lucia.... Och denna hälsning är inspirerad av Jonas som en gång sa "Grattis på julårsafton". Han sa även en massa andra roliga grejer... Träffar honom för sällan.. Vi skrev upp alla roliga grejer i en bok.. Måste se om jag får tag på den.
Hejdå

TV4

Undra hur många fler dåliga dokusåpor TV4 kan komma på:
- Bonde söker revisor - I nästa veckas avsnitt: Bonde fyller i skatteformulär 36B.
- Bonde söker julbord - I nästa veckas avsnitt: Bordet gick sönder för bonden, nu är han i Arboga för att köpa nytt.
- Bonde söker CSN - I nästa veckas avsnitt: Bonde sitter i telefonkö. Hans plats i kön är för närvarandet 49. Ska han komma fram?
- Bonde söker pantburkar - I nästa veckas avsnitt: Dålig skörd gör att bonden måste panta burkar.
- Bonde söker pentry - I nästa veckas avsnitt: Bonde sugen på nudlar.
- Bloggare söker mentalhjälp - I nästa veckas avsnitt: Bloggare söker vård pga för många dåliga dokusåpor på TV4.

Eller varför inte några bra dramaserier??

CSI Jokkmokk - En spark har stulits ur en vedbod. Svante och hans team rycker ut för att undersöka saken.
Lost - Ett plan kraschar på Gotland. Några få som överlever hittar en märklig rauk.
Fängelseflykten - 5 interner gör en makalös flykt från en öppen anstalt utan staket och som inte vaktas av någon förutom en trött bosanski ostrodlaki gonic-barak som bara har tre ben.
Ovänner - En komediserie om 6 stycke ovänner i Nyw York. Dom pratar inte med varandra. Serien fick en Emmy för bästa stumfilms serie-tjo-fräs.
Deja Vu - Samma program varje vecka. Säsong 5 episod 17: Handling. Samma som säsong 1 episod 1.

Eller varför inte inrikta sig lite mer på sport och verkliga dokumentärer.

Beverly Hills 90210 - New York Rangers 3 - Hockeymagasin.
Melrose Plate - Hur man gör för att inte spilla ärtsoppa när man äter.
Måleriboden - Ett gör-det-hemma program som visar hur färg torkar på olika underlag.
Titta vi flyter - Ett naturprogram om döda fiskar i Östersjön.

Nahe för jag är inte uttråkad? Nahe? Vad är ja då?
Hejdå

Logik på hög nivå

(Ur min bibel - aftonbladet.se)
"Elever strippar på skolspexet" Okej.. Än så länge är väl allt chill.. Sen läser man lite längre ner och hittar detta: "Utbildningschefen Leif Hildebrant – Det är inte okej och ska inte upprepas. Det har aldrig varit på tal att de ska få strippa." och ytterligare lite längre ner säger han: "Ungdomar blir matade med så mycket annat, så det är inte lätt att hävda skolans värdegrund. Det finns ”Bonde söker fru” och alla möjliga dokusåpor och ungdomar tar mycket intryck av det, säger han."
HAHAHAHAHAHAHA WTF????????????????????????? Att ungdomarna skulle fått idén till sin stripshow från "Bonde söker fru" är lika jävla troligt som att Gud finns... Hur jävla bränd i huvudet får man bli? Och varför gick inte jag på den skolan? Det enda vi hade som va spännande va falska brandlarm...
Hejdå

Min syn på kristendomen

Min syn på kristendomen

Hejdå

Mjasså...

Wastafawiamänniskow gillaw weggae.... Det göw ja me...
Bla bla bla bla bla... Ledig en vecka nuuuuuuuu!!!! Sylvia kommer hit på torsdag!!!!!! Hurra!!!! Och vi ska på USCB Allstars på fredag!!!!!! Hurra hurra hurra hurra! Och jag har 1½ liter julmust här!!! Kan inte bli mycket bättre än så!!!
Hejdå

AHOUH?

Då blev man utskälld för att detta inte va Hotel Ibis... Vilka människor det finns...
Hejdå


Ulricehamn

Ulricehamn, min "hemstad" eller vad man ska kalla den fyller 700 år. Detta hittade jag på Ulricehamns Tidnings hemsida:
"Jubelstart med supergrupp - 700-årsfirandet i Ulricehamn börjar med besök av Hammerfall"
HAHAHAHAHA Jag är glad över att jag faktiskt inte är född och uppvuxen där.. Visst lyssnade jag på Hammerfall för några årsen (5-6 årsen?), men nu sjunker dom bara lägre och lägre och lägre...
N E T T A  R U L E S ! När Netta firar 700års jubileum så bokar vi Bob Marley, för då har dom kommit på hur man klonar honom.. eller återupplivar honom.. eller nått..
Hejdå

HAHAHAHAHHA

--> klick <--
Hejdå

Vackert!

Jag läste lite kommentarer på favoritsidan aftonbladet.se om uppskjutningen av Discovery. Så här skrev en:
"Det var en av dom finaste saker mina ögon någonsin har skådat!!...
Hammarbys sm-guld toppar det än så länge men detta kom fan tvåa och det är STORT!
Av onte (idag kl 3:40)"
Vet inte om ja bryr mig så jävla mycket om en rymdresa.. Men Hammarbys SM-guld.. Ja fyfan va vackert!
Hejdå

Nigel Cook

Nigel Cook fick en grym bild på Discovery när den lyfte måste jag säga.. Det är den vänstra av dom.. --> klick <-- Går man in på aftonbladet.se och kollar bilderna från uppskjutningen så får man den i lite bättre kvalité. Ni borde nästan göra det... Hmm nog första gången jag uppmanar någon att surfa in på aftonbladet.se. Måste kolla om ja hittar bilden någon annanstans så ni slipper besväret att surfa in där.
Hejdå

Flugelsvamp #3

Lycka till i rymden nu Christer. Du packade väl ner en mössa? Det är kallt där uppe.
Föresten... Så jävla märkvärdigt va det väl inte.. Man såg en raket i 10 sekunder sen en prick.. Men det va säkert en jävla resa för dom som satt i.. Som Balder nästan..
Hejdå

Aj

Jag har ont i huvudet.. Har garvat konstant i 3 timmar.. Nog den enda roliga kvällen ja haft på jobbet på snart 2 år....
Hejdå

USCB Allstars

USCB Allstars spelar på Pustervik på fredag.. 100:- inträde. Någon som är sugen på att hänga med??? Lunken kanske? Någon annan?
Hejdå

Rape me portion

Hemköp har fan bara Rapé portion med klingonsmak... Dom har fan aldrig den vanliga.. Är inte det lite elakt..?
Hejdå

Era jävla svin..

Hoppas ni hade det kul på Eek a mouse konserten.. Er jävla as.............
Hejdå

Konsert!!!!!!!!!

Dapony Bros spelar på Sticky på juldagen... Kanske ska skita i Ulricehamn för en gång skull då.....
Hejdå

Konsert!!!!!!!!!

Kingstone Air Force spelar på Sticky imorgon.. Hurra!!!!!!! Men jag JOBBAR HELA JÄVLA KUKHELGEN!!!! RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV.
Hejdå

Ikväll

"Baktaktsfest

Kulturhuset Underjorden, Brahegatan 11

Baktakt är lika viktigt i Sverige som sill och potatis, IKEA och tyska turister. Ikväll är det fest med denna välkända takt som grund. Alla intäkter går direkt till Ingen människa är illegal och på scen står Ziontist Soundsystem, Cultivators Soundsystem, RumblePack Movment Soundsystem och Planeten Jorden, Knowledge Supreme & Enzyme."

och

"Eek A Mouse
Sticky Fingers Top Floor, Kaserntorget 7

Ikväll besöks Sticky Fingers av reggaelegenden Eek A Mouse från Jamaica. Vill du inte missa klassiska hits och en av Jamaicas kanske mest utpräglade röster så får du inte somna i tv-soffan. Seen!"

Och till baktaktfesten kom det massa massa massa massa andra bra artister läste ja i .SE på vägen hem från jobbet... HURRA =) om man nu inte heter Stefan och SKA JOBBA HELA JÄVLA HELGEN!!!!!!!!!!
Fyfan vad konsertbokare hatar mig...... Nu ska jag lägga mig i sängen och lipa tills jag vaknar.
Hejdå


Ååååhhh

Började tänka på Percy Tårar och deras parodi på Rymd-Christer... Nu blev ja sugen på rymdjärpar och brunsås bara för det =(
Hejdå

A Trisslott moment

Hade ett trisslottsögonblick imorses - Plötsligt händer det... När jag kom till busshållplatsen så kom även min buss... Inte ofta det händer.. I vanliga fall är det 13 minuters väntetid för en buss som enligt tidtabellen ska gå var tionde minut (Västtrafikmattematik).

Sen fick ja stå upp nästan hela vägen hem.. Det fanns visseligen en ledig plats men det va jämte en snygg tjej.. Eftersom jag luktade massgrav efter en hård arbetsnatt (ja den va faktiskt hård) så stod ja en bit bort och tittade på golvet.
Hejdå

Grattis!

En barndomskompis ploppade upp i Aftonbladet. Grattis Tommy!
Hejdå

Sjuk grej..

Jag har just upplevt ett ljud som inte är hörbart när man tittar åt vänster. Satt på jobbet.. Hörde ett ljud jag inte kände igen och kollade mig omkring. När jag tittade åt vänster så försvann det och ja tänkte inte mer på det utan tittade på skrämen igen. Då kom ljudet tillbaka och ja tittade mig omkring igen för att märka att varje gång jag tittar åt vänster så försvinner ljudet. Jag gjorde ett test. Jag behöll huvudet i sådan postition så det ser ut som att jag tittar åt vänster men vred sedan ögonen så att de tittade på skärmen för att på så sätt lura ljudet. Ljudet gick inte på den finten utan kom tillbaka... Jävla sjukt.. Undra va det va för ljud.. Troligen ljudet av mitt friska sinne som tog semester....
Hejdå

Flugelsvamp #2

Uppskjutningen av Discovery avbruten. Christer va tvungen att åka hem för han hade glömt stänga av kaffekokaren.
Hejdå

The Space Cowboys

Mina polare i The Space Cowboys drar till Frankernas rike på lördag för en spelning på boarderweek.
Saian Supa Crew spelar också.. Grymt coolt.. Önskar ja kunde åka med (Så om nån av er läser detta och det finns plats för mig och en kompis så ring) ;)
Sen spelar dom på Sticky Fingers imorgn (fredag 8/12 om nån vill kolla).
Hejdå

Flugelsvamp

Lilla Christer va ska du upp i rymden och göra? Du vet ju hur åksjku du blir..
Hejdå

Shit..

Jag är så jääävla förvirrad nu... Är på jobbet och allt är bara kaos..
Sen hatar ja verkligen arroganta människor.. Vart här i 30 minuter och stött på två stycken redan. Först en tant som jag gav en rumsnyckel till. Jag sa att det var nyckeln till rum 234 och visade vart hennes rum låg. Det va lite suddigt på kortet så man såg inte 4'an riktigt. Sen kommer hon tillbaka. "Mitt rum låg inte alls i den korridoren, det ligger i denna korridoren. Har du ingen koll på vad du sysslar med unge man?"
Jag förklarade att hennes rum visst låg i den korridoren och gick med för att öppna dörren åt den lilla stackarn. Då börjar hon gå åt ett annat håll och säger:
"Mitt rum ligger här uppe"
"Nej det är här"
"Nej det är här uppe"
Eftersom jag hade hennes nycelkort i handen så gick jag... När hon väl behagade att komma så stod jag där med dörren öppen åt henne.. Hon sa inte ett ord.. KAN DU HA TANTSKRÄLLE!!!!!!!!!!!!!!!
Sen kom en till... Allt med honom vad arrogans och enbart arrogans.. GHA... vilket svin...
Fyfan detta kommer bli en lååååångt natt..
Hejdå


Min vänner...

...är inte normala nån av dom.. På ett bra sätt.. Detta är Calle
Hejdå

Historia A - Grundkurs

Vissa av er har redan läst detta på annat ställe. Men för er som inte läst det.. Håll till godo. Det kan tyckas va mycke text, men satan va roligt det är.

Sveriges historia under stormaktstiden är inte alltid lätt för dagens svenskar att ta till sig. Det är en helt annan värld av slagfält, tyska furstendömen, fredsfördrag och kavallerier till häst och fots. Många strider, länder och förbund emellan utkämpades också på helt andra premisser än vad vi är vana vid idag.
Ett lämpligt startobjekt för den historiskt nyfikne kan dock vara det trettioåriga kriget, vilket rasade när den store Gustav II Adolf var kung i Sverige. Det här är ett krig som i praktiken var upplagt som en vanlig hockeyturnering.

I huvuddrag det till på följande sätt:
Sverige kvalade in i turneringen först i ett sent skede, när den redan varit igång i flera år. Gustav II Adolf hade avvaktat eftersom han hade haft en skada på Lennart Torstensson, som annars var given på topp. Men hade varit på träningsläger (14 år) i Baltikum (så kallade Baltika Cup), och bland annat hade laddat upp med att bränna flera lettiska städer. Nu fick Torstensson bilda ny förstakedja med Jan ”Osten” Banér och Carl ”Ridstöveln” Wrangel.
Tyskarna var vid den här tiden topprankade i Europa. Ryssarna har ännu inte trätt fram som den stora ishockeynationen de en dag ska bli och spelar en undanskymd roll i kriget. Bland annat får ryssarna stryk av Mecklenburg med 14-0. och tvingas återlämna delar av Wiesbaden.
Några konstfrusna rinkar är det först inte tal om, de flesta matcherna spelas på vinterfrusna Östersjön eller Nordsjön, men även tyska insjöar förekommer.

Sverige gör ett lyckat inträde i turneringen i en match mot Preussen. Motståndarlaget får nämligen matchstraff vid ett tidigt skede när man gör ett komplett misslyckat byte och ertappas med för många man på isen (12 000 stycken). Svenskarna visar en fantastisk lagmoral och slår Sachsen-Lauenburg med 4-3 (efter förlägning) i en tät och välspelad match, särskillt med tanke på att hela andraformationen ligger svårt i sjörbjugg.
Gustav II Adolfs trupper möter sedan Tjeckien i Böhmen i en direkt avgörande match om finalplatsen. Man chocköppnar med att avrätta ett helt kavalleri och tar deras förstafemma som krigsfångar. Ändock leder tjeckerna med övertygande 6-0 i första periodpausen. Jan Banér skriver hem till riksrådet ”Vårt passningsspel är närmast obefintligt och anfallarna följer inte med hem”.
En förklarning kan vara att Sverige fått båda sin förste- och andremålvakt amputerade samma dag, och man har nu till denna match slängt in en febersjuk och matchotränad Bengt Oxenstierna (kusin till Axel) i mål och han ”läcker som ett såll” enligt uppgift från kungen och gör bland annat två självmål. Han skyller på en bildningsresa i Europa, och får efteråt smeknamnet ”Resare-Bengt”. I första periodpaus passar man på att plundra Prag - en taktik som får tjeckerna att tappa fokus och börja backa hem.
Gustav Horn skriver (riksråd och materialförvalatare) i sina minnesanteckningar ”De slutade åka skridskor, helt enkelt”.
Svenskarna väljer nu en helt annan taktik, man spelar offensivt, forecheckar intensivt och har också kommit överens om att skjuta mycket mer eftersom den tjeckiska målvakten verkar osäker. Det svenska artelleriet är väl utvecklat, och man anlägger täta salvor. Skotten mot den tjeckiska målvakten ger resultat (han tar visserligen den första tolvpundskulan i plocken men får snabbt benen avskjutna och går med på att byta efter hårda påtryckningar).
Tjeckerna byter målvakt 36 gånger, men svenskarna vinner ändå övertygande.

Sverige möter nu Tyskland, som i den andra semin utplånat Preussen till den milda grad att de har upphört att existera som nation (preussarna öppnade starkt och hade 2-0 i första periodpaus, men sedan utbröt kolera i båset).
Matchen mot Tyskland spelades trots svår dimma. Tyskarna öppnar lovande, försvinner ur matchbilden ett tag i andra perioden när över 100 backar går ner sig i en vak. Man blir tvungna att möblera om i femmorna, bland annat går härföraren Wallenstein ner i en ren högerbacksposition i powerplay. Dessutom blir Hartsmandorf hängd för avsiktlig handpassning.
I samband med att ett dragonregemente sitter utvisade för att ha brandskattat Nürnberg går tyskarna nu ner och spelar på 200 femmor. En chansning men den går hem.
Gustav II Adolf går själv in i en central position i förstakedjan sedan Jan Banér fått utgå på grund av en skada (en komplicerad kombination av kallbrand, lårkaka och en puck i munnen).

Efter oavgjort, 3-3, vid full tid går tyskarna på stenhård offensiv i så kallad sudden death och skjuter Gustav II Adolf på nära håll. Wrangel inlägger en formell protest till sekretariatet, hävdar att skytten va offside och att de dessutom hade två saxiska sändebud i målgården. Ingenting biter dock, tyskarna står som segrare och Sverige måste avstå Griefswald och halva Pommern (den högra halvan).

I och med förlusten i Lützen drar sig svenskarna tillbaka från internationellt spel för en tid framåt (ägnar sig åt nödår). Turneringen fortsätter ända fram till 1648, men mer i direkt cupform. Den får dock allt mer prägeln av ett B-VM. Flera länder har landslag men nu inget nation, så exempelvis Preussen, Schkeswig-Holstein, Böhmen-Mähren, Ingolstadt, Krim, Kolahalvön, kamtjatka och Irkutsk.
-------------------------------------
Hejdå




p.s detta va ett utdrag ur boken ”Vem är Björn och vem är Benny och andra intressanta mysterier” av Fredrik Lindström och Hasse Pihl.
Om någon undrar =) d.s




Jag är bäst i världen...

.. på att göra ostmackor... Fyfan va grym jag är. Ostmackor och oboy, det är livet. Nu vet jag vad ni alla tänker; "Men Stefan, du är ju laktosintolerant.. Du kan inte dricka Oboy eller?" Jo mina vänner, oboypulver och vatten funkar lika bra.. Eller hur Saroo? =D
Hejdå

p.s Daniel förlåt för att ja dricker upp din oboy hela tiden.. d.s

Skor..

Mina arbetsskor består av mer lim än sko... Orka köpa nya eller? Ne..
Hejdå

Video

Dom som kommer på musikvideos åt komersiella artister måste va genier...
"Öh Britney Spears jag har en idé för en musikvideo. Du står och skakar på röven i tajta kläder!!!"
"Öh Shakira jag har en idé för en musikvideo. Du står och skakar på röven i tajta kläder!!!"
"Öh Christina Aguilera jag har en idé för en musikvideo. Du står och skakar på röven i tajta kläder!!!"
"Öh Orup jag har en idé för en musikvideo. Du står och skakar på röven i tajta kläder!!!"
Inte så många nobelpris att hämta där inte..
Hejdå

Spöken?

Okej... Detta va ganska creepy. Vid 01:45 ungefär så gick jag en låsrunda och kollade även så att kylarna och frysarna i köket fungerade som dom skulle. Allt var frid och fröjd. Nu gick jag upp igen vid 03-tiden. Då va radion igång och spelade musik.... Den va inte igång innan... Köket har vart låst och det är bara jag här som har nyckel dit upp...
Aaahh Freak out!
Le Freak, C'est Chic
Freak out!
Hejdå

Övertid

Jag jobbade igår natt.. kom hem och sov på dagen.. och drömde att jag jobbade som frukostvärd här på hotellet.. och nu är jag och jobbar igen. Tekniskt sett så har jag jobbat över ett dygn i sträck. Så jag borde få övertidsbetalt eller massa komptimmar att plocka ut... eller?
Hejdå

Mat

Om någon av er har vägen förbi med en extra pizza så kan ni gärna få komma in med den till mig.. Börjar bli sjukt hungrig.. och det är drygt 7-8 timmar kvar tills jag är hemma i min lägenhet..
Hejdå

Mää

Jag har två skumma gäster här såg jag nu.. Hoppas dom inte ställer till med problem i natt.. För jag hinner verkligen inte med det.. Har saker att göra för en gång skull.
Hejdå

Blogg

Bloggen har vart knasig och legat nere och strulat och.... massa... Om någon nu undrar varför ja hade samma inlägg 435 gånger i rad... Det verkar inte heller gå att radera inlägg så ja skriver över gamla...
Hejdå


Ut och resa någon?

Alltså.. Det tar lika lång tid att flyga från Göteborg till Glasgow som det tar för mig att åka buss hem till Högsbo...
Hur vet jag det? Jo för ja kollar upp lite grejer.. Tänkte dra till Skottland den 22 januari kanske. Dra till Edinbourgh (hej stava till konstiga städer) och kolla läget och sedan dra till Glasgow och möta upp Hank och kolla Supersuckers... Räknar med att resor, hotell och konsertbiljett totalt går på under 3000:- Inte så jävla farligt för en veckas semester. Någon som vill hänga med?
Hejdå

Musik

Jag lyssnar inte på smörmusik för jag är laktosintolerant.
Hejdå

Superhjälten

Bläää sitter på jobbet och tråkar mig. För er som inte vet så är hela hotellet rökfritt. Den lite mindre kända superhjälten Captain Obvius va här och sa "Om jag ska röka så måste jag gå ut" Sen gick han ut och rökte en cigg... suck..
Hejdå

Världen

Har det slutat hända saker i världen? Inget krig någonstans? Ingen svält? Inga naturkatastrofer? Är det världsfred?? Inte ens val i något obetydligt land? Man kan ju undra eftersom Aftonbladet drar till med nyheter som: "Porrstjärnan Jenna stöttar troslös Britney - men Britneys mamma rasar"
Hejdå

Varför..

...är klementiner så jävla förknippade med julen?

Och glöm inte!! Det finns alltid något att ha ångest över!
Hejdå

Sean Connery

Vi har en brittisk gäst på hotellet som i sin tur har någon bekant som är här och hälsar på honom lite då och då. Han som är här och hälsar på pratar och låter EXAKT som Sean Connery. Får fan hålla med Cissi, han pratar jäääävligt gött... alltså... grym dialekt och allt.. låter bara coolt helt enkelt. Sen känner jag väl inte samma sexuella lustar som Cissi gör när hon hör honom prata. Tror nog Cissi är lite kär i Sean Connery.
Hejdå

Mat

Jag är hungrig, vilket fick mig att tänka på ordet 'frukost'. Vart kommer det ifrån? Vem kom på det? Var det Fru Kost som gav någon mat tidigt en morgon? Eller fanns/finns det någon fruk-ost som man åt tidigt i ottan...? Förslag på förklarning är välkomna, bara dom inte är för långdragna (långsökta går där emot bra).
Hejdå

Blä

Ska denna jävla arbetsnatten någonsin ta slut? Känns som om dom tryckte in ett skottår nån gång mellan 03:00 och 04:00 tiden... Jävla drygt att jobba 10 timmar och ett dygn under en och samma natt.
Hejdå

Nytt jobb

Tänkte söka ett nytt jobb, mest på skoj. Dom söker programledare till KnalleVissionen i borås. Lokal TV. Men när man skickar in sin ansökan så måste man bifoga ett foto på sig själv. Det finns inte ett enda kort där jag ser normal ut.. På varenda kort liknar jag en inavlad träl från Klingon. Vilket fick mig att tänka.. Det kanske inte är kortens fel, jag kanske ser ut som en inavlad träl från Klingon... =(
Hejdå

Hur min hjärna fungerar ibland

Tänkte bara beskriva hur min hjärna fungerar när någon person jag inte bryr mig ett piss om berättar något som jag fullständigt skiter i. (Sen kan ju ni fundera på hur era hjärnor fungerar efter ni läst det här eftersom detta är fullständigt ointressant egentligen).
Första stadiet så lyssnar jag för att inse att jag inte bryr mig.
Andra stadiet så faller jag i koma.
Tredje stadiet så blir det lite ofrivillig CPR mot reptilhjärnan som vaknar till liv.
Fjärde stadiet så börjar jag fundera på egna saker som intresserar mig mer tex 'Hur mycket gräs man kan trycka in i örat på en kattunge'
Förhoppningsvis är personen klar innan femte stadiet infinner sig vilket är att springa till närmsta vulkan och göra det tyska hoppet i pik. Och under hela samtalet står jag och stirrar på personen med en tom blick som mest säger; "Vad har jag gjort för att förtjäna detta och borde det inte vara olagligt för en sån som dig att leva?"
Hejdå

Laleh

Laleh släpper ny skiva imorgon. Hon har även 3 spelningar inbokade i rad på Nef i Götet. 28 feb - 2 mars.
Gissa vad ja ska göra dom datumen? Jo du gissade rätt. JAG SKA JOBBA!
Konsertbokare in the world - Sug min Dallas.
Hejdå

ZZZzzzzZZZzzzz....

Varför är just bokstaven 'z' förknippad med att snarka och sova?
Vem fan ger ifrån sig ljudet "zäta zäta zäta zäta zäta zäta zäta zäta" när han/hon sover?
Hejdå

Ge upp nån gång...

(Aftonbladet.se - Djäfulens påhitt)
"TV-Bonde kidnappad i direktsändning - Svensexekupp mitt framför ögonen på statsministern."
 
Svensexekupp? Svensexekupp?? SVENSEXEKUPP??????????????????????
Men ärligt... Snälla... Någon....????? Gha.. Skjut mig! Aftonbladet och TV4 har fått mig att hata alla Sveriges bönder... Ne kanske inte alla.. Bara dom som är med i Aftonbladet.. och i TV4.. Fast mest hatar ja nog Aftonbladet...
Hejdå


Jordgubbar

Och jordgubbe heter jordgubbe där för att??
Det ser ju inte ens ut som en gubbe.. mer... jordollon..
Hejdå

Jag

"Hej jag heter Stefan, jag hatar människor, jag hatar mänskligheten och tycker att 99% av jordens befolkning är ett gäng jävla idioter"
"Hej vi är ett hotell. Vill du ha jobb?"

Sug på den ekvationen så kollar ja tv en stund.
Hejdå

Anonymnt?

"Lindsay Lohan går med i AA"
Ena grejen med AA är väl att man ska vara anonym?
Hejdå

Burk

Jag och Daniel va och pantade burkar innan idag. Tryckte in över 100 burkar i maskinen. Fick 19,50:-
Jävla tyskar.
Hejdå

Mighty Morphin Power Ranger

Cool unge --> klick <--
Hejdå

Söndag

True geeks är bakfulla och luktar nikotin..
Hejdå

Lördag

True geeks drinks beer over teamspeak!!!!
Hejdå

EXTRA! EXTRA!

BARA I AFTONBLADET!!!!  - "Så bantar tv-bonden"

Jaha? Och?
Hejdå.

Sömnproblem - lösning?

Sömnproblem - lösening?

Det är en lösning enligt Freddan iaf.. kanske fungerar.. Vad har ACME för nummer?
Hejdå.

Lalalalalalala

Lalalalalalalajagkanintesovalalalalalalalalalalalalajagkansintesovalalalalalalala.
Hejdå

Va?

Va? Sova? Vad är det för något?
FAAAAN Däcka vid midnatt av att ja va trött och full. Nu klockan 04 vaknar jag och kan inte somna om + att jag är bakfull. Kul liv. Martina vad hette det där mirakelmedlet du pratade om????????? Måste fan köpa nått så ja kan sova. =(
Hejdå