Fängelse

Fångar som klagar på "Ah va ska jag göra när ja kommer ut från fängelse? Jag har ingen utbildning, jag kommer inte få jobb för ja har suttit inne bla bla bla" Hmm du kanske skulle tänkt på det innan du körde in en BIC-penna i halsen på en stackars uteliggare... Sen tycker jag att fångar i det här landet har det för bra. Begår man ett brott så ska det fan kännas också. Du ska inte ligga i en Hästens och kolla på tv. Du ska hugga sten och trä på gummipackningar på skruvar...
Hejdå

Kommentarer
Postat av: Lunken

Ja vafaan de ska ju bli straffade... sätt alla i en madrasserad cell utan fönster o ge dem gammalt torrt bröd o vatten till käk... då lär de skärpa sig... när jag får makten så...

2007-02-19 @ 20:23:22
Postat av: KoskenkorvA

När ja blir diktator över min egna ö så ska ja förbjuda kriminalitet =)

2007-02-19 @ 20:59:56
Postat av: Anonym

Ja eftersom ni inte tycks ha något som helst framtidstänkande så kan ni ju sitta på en öde ö.
Med era s.k. metoder kommer kriminaliteten aldrig avta och en straffad blir bara än värre och än mer hatisk och kommer pga det begå fler brott. Lär er lite om hur samhället o vi människor fungerar och be till Gud att ni aldrig själva hamnar i sådan situation eller era barn, barnbarn eller annan nära anhörig.

2007-02-21 @ 11:34:28
Postat av: KoskenkorvA

Be till Gud? Varför? Han finns ju inte....
Men så du (anonym?) tycker alltså att en människa som begår ett brott tex mord ska få en fin säng, DVD-spelare, laptop och allat annat fint bara för att det är synd om honom? Stackarn sitter ju i fängelse... Eller?

2007-02-21 @ 14:06:49
Postat av: EWA

För det första har de en träsäng med madrass, ganska gnällig säng kan jag nämna, DVD spelare får de EJ av någon anstalt, möjligtsvis låna av annan intagen annars får de köpa, om de nu tillåts ta in en vilket alla anstalter ej tillåter, vidare kan jag nämna att de EJ får någon laptop som du hävdar, de som studerar kan på sin höjd få låna en för att kunna göra sina s.k. studieuppgifter på. Nu är det så att det råder arbetsplikt eller studieplikt när man sitter frihetsberövad och med anledning utav detta kan en del som studerar på heltid kanske låna en laptop. Detta är inte vanligt förekommande utan har vissa föreskrivna krav. Vad är de som de har som är så fint?? Utsikten på muren, eller vad??
Visst de har begått ett brott och skall ta sitt straff för detta men meningen är också att de skall rehabiliteras, behandlas så att de förhoppningsvis lär sig att det finns ett annat liv än det kriminella. Jag tycker inte synd om dem för det de gjort men även fångar är människor med olika bakgrund och öden och även de förtjänar en andra chans här i livet och tänk på att gränsen mellan att vara fullständigt laglydig eller begå ett brott ibland kan vara hårfin.

2007-02-23 @ 00:12:30
Postat av: KoskenkorvA

Låter som du kan en hel del.. Vad satt du inne för?

2007-02-23 @ 10:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback