Bibeln

Sitter och lyssnar på Bibeln - talbok i brist på annat att göra. Och jag blir bara förvirrad. Om Gud nu är så allsmäktig och skapade gjorden... Varför fucka han upp saker och ting? Han skapade Adam och Eva.. Det sket ju sig ganska bra där i Edens lustgård.. Adam blev typ 930 år gammal.. Sen följer en lång radda med hans barn och barnbarn och alla blev över 800 år gammla... (Pervers jävla bok egentligen... Jag vill inte få bilder i huvudet med 130 åringar som knullar och föder barn). Men sen skiter sig allt och Gud tänkte "Shit... Vafan har ja gjort?" Så han valde ut en tjomme + familj som fick leva vidare.. Nämligen Noah...
Gud sa till Noah att bygga en flotte och samla ihop lite djur och sen dränkte han hela jävla jorden i vatten och.. Ja.. Formaterade jorden typ.. Och började om från början..
Sen säger Gud till Noah att "bla bla detta ska ja nog inte göra (efter att han hade kännt den härliga aromen av brända fåglar som Noha offrade till honom) om trots att ALLA MÄNNISKOR ÄR ONDA I HJÄRTAT FRÅN BARNSBEN" Ok.. Om du skapade människan till din avbild.. Varför satte du inte in ett virusprogram där i hjärtat som inte gjorde folk onda från början? Jävla n00b.
Sen följer en hel jävla radda av incest ända fram tills idag... Äckligt..
Nu ska ja lyssna vidare... Fantasyböcker rules!
Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback