Kvällspressen..

Glodde lite på resume.se och hittade följande:
"Expressen skapade själva sin toppnyhet om ?Faddes nya kärlek?. Det uppger källor med insyn i publiceringen."
Vidare hittar man:
"Flera samstämmiga källor hävdar att Frida Frank fått ersättning för att låta sig plåtas på krogen med Fadde.
En av Resumés källor kontrollerade också uppgiften, varvid Frida Frank bekräftade att hon fått 2 000 kronor för uppdraget."
Jag säger som Thomas Di Leva; Vem ska man tro på? Att kvällspressen bara skriver en massa jävla skit visste ja redan sen länge, och det är inte första gången Expressen hittar på nyheter. Men när man blir påkommen en gång och sen fortsätter.. Är det inte dax att lägga av då? Trovärdigheten minskar ju ännu mer om det nu är möjligt.
Hejdå

Kommentarer
Postat av: jonna

2000? fan vad fattigt! undrar hur många tusen expressen har tjänat på de bilderna...

Postat av: Lunken

Varför tar vi inte tag i saken o startar en "Antiskvallertidningsgrupp" där man delar ut flygblad o skit om att folk ska läsa morgontidningar iställer för skvallerblaskor som Aftonbladet, expressen, se o hör o allt annat? Starta uppror på internet!
För sanningen är att de förstör folks liv så innihelvete, Britney Spears t.ex... hade det inte funnits skvallerpress så hade det inte funnits papparazis och utan paparaziz så hade Brittan aldrig fått psykbryt utan antagligen fortfarande varit sångerska. Att tidningarna försöker få i folk att det är hennes relationer med killar o blaha som knäckt henne e bara skitsnack, sånt händer ju alla, de e ju tidningarna själva som förstör deras liv och att folk köper skiten bidrar ju ännu mer! Detta var bara ett exempel! Kanske ngt jag borde ta upp i min egna blogg hehe!

2007-03-15 @ 15:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback