Bajs

Ok.. Det va längesen någon tog upp ämnet bajs och speiceltt bajsare. Vi är alla bajsare (utan mumintrollen.. Dom har inga rövhål.. Därför dom är så feta).

Det finns många olika stilar av bajsare:

Knegaren - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen, byxorna fortfarande nere vid anklarna samtidigt som han läser en motorbörsen och tar en snus.

Businessbajsaren - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen, slipsen kastad över axeln samtidigt som han försöker låsa sin attacheväska.

Snyltbajsaren - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen, gylfen öppen samtidigt som han försöker gömma en rulle toapapper i framfickan.

Professor Bajs - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen men med en så förvirrad hjärna att han glömt vad han gjorde där inne. Lite som Knegaren men här är även underkläderna kvar nere vid anklarna.

Fyllbajsen - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen, så packad att byxorna och ena skona är kvar inne på toaletten samt att toapappret sitter kvar mellan skinkorna. Tapeterna har krullat sig, kaklet ramlat ner på marken och toastolen är spräckt enbart på grund av stanken.

Rackabajsaren - Kommer ut från toa med ena ärmen uppkavlad till armbågen, men har haft så lös mage att han inte kan gå normalt för det svider så i skinkhalvorna.

Dansken - Istället för att spola så kletar danskar in sig i allt bajs, sen åker de till någon lerpöl och parar sig med andra danskar i geggan.

Vilken bajsare är du?
Hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback